Fetele din Austria (19)
Am depasit majoratul, am facut 19 capitole :)
Aici sunt toate foiletoanele noastre:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=14004&whichpage=1" target="_blank"> 1 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=18532" target="_blank"> 2 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=20275" target="_blank"> 3 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=21654" target="_blank"> 4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23000" target="_blank"> 5 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23997" target="_blank"> 6 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25336" target="_blank"> 7 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26118" target="_blank"> 8 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=27201" target="_blank"> 9 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=28423" target="_blank"> 10 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29731" target="_blank"> 11 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33609" target="_blank"> 12 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39794" target="_blank"> 13 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44654" target="_blank"> 14 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48044" target="_blank"> 15 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51527" target="_blank"> 16 17 18
Clubul Austria. (Daca apasati pe numele din lista va va duce in profilul fiecareia)
39 de mandre cosanzene, trecute si prezente :
1. MonicaGj, 34 ani, 1 fetita, Amstetten
2. Babee, 28 ani, 1 baietel si 1 fetita, Wien
3. Toria, 36 ani, 1 fetita si 1 baietel, Salzburg
4. Alina, 31 ani, 2 baietei, ~Linz
5. Anto, 39 ani, 1 fata, ~Graz
6. Nelke, fara copii, Salzburg
7. Alexagandi22, 24 ani, 1 baietel, ~Salzburg
8. Klavier, 25 ani, 1 fetita si 1 baietel, ~Wien
9. Cat, 30 ani, 1 fetita, Bayern(Deutschland)
10. Carolada, 35 ani, fara copii, ~Salzburg
11. Viktoria, 30 ani, 2 fetite, Baden NÖ
12. Ddeisl, 25 ani, fara copii, Wien
13. Cricri, 1 fetita, Graz
14. Amelia, 31 ani, 1 fetita, Wien
15. Loredanaiascu, 23 ani, 1 fetita, ~Linz
16. Madutzu, 24 ani, 1 fetita si 1 baietel, Wien
17. Andreeacc, 29 ani, 1 baietel, Wien
18. Tanja, 22 ani, 1 baietel, ~Graz
19. Justasmallkiss, 1 fetita, Wien
20. Chesh, 30 ani, fara copii, Wien
21. SchusterLaura, 2 baietei, Mistelbach NÖ
22. Nikomiko, 27 ani, fara copii, Wien
23. Angelina, 23 ani, fara copii, Wien
24. ClaudiaH,1 baiatel, Wien/Iasi
25. Primel, 27 ani, fara copii, Innsbruck
26. Adjadyn, 1 fetita, Lienz
27. Flaflo, 1 fetita, Wien
28. Simmypo, 1 fetita, Wien
29. Malina85, 20 ani, fara copii, Graz
30. Violeta, 1 baietel si 1 fetita
31. Raalucutza, 23 ani, 1 baietel ~Linz
32. Melutzica, 27 ani, aspiranta, St. Pölten
33. Ingeras_rebel22, 25 ani, aspiranta, Wien
34. Adinag, 1 fetita, Wien
35. Camiserb , 1 baietel, Salzburg
36. Cristinabarz, 28 ani, 1 fetita, Viena
37. Gabitza1977, 29(?) ani, Viena
38. Ank_miki, 38 ani, 2 fete si 1 baietel, Viena
39. Tyana, 32 ani, 1 fetita si 1 batetel, Viena
Raspunsuri
laviniaN spune:
Fetelor am ajuns de 2 saptamani la Bratislava,dar nu am avut internet...de fapt nici acum nu am ,dar am gasit o retea fara fir pe care am reusit sa intru,sper sa rezolvam problema cat de repede.
Am fost de vreo 3 ori la vienna deja,din care de 2 ori cu sotul cu masina si o data cu trenul
cu trenul se ajunge foarte usor e foarte ieftin si merge la sud banhof,de acolo iau metroul.
cand mai faceti vreo intalnire va rog sa ma anuntati si pe mine pt ca as dori sa ne intalnim si sa va cunosc.
noi pe data de 22 decembrie ne intoarcem in tara pana in 2 ianuarie.
Flaflo am fost la una dintre clinicile date de tine si mi-au spus ca au deschis clinica si aici la bratislava,dar in urma la ceea ce i-am spus despre noi mi-a zis ca nu este nevoie de FIV....SI CA TREBUIE O MONITORIZARE FOARTE EXACTA,MAI DEGRABA AM O DEREGLARE HORMONALA..iar daca va trebui FIV pana la urma o sa merg la vienna.
Va pup pe toate
LAVINIA.
laviniaN spune:
Fetelor in 9 decembrie vreau sa merg la vienna la shoping....cadouri de craciun stiti voi....
unde gasesc cafea,dulciuri si alte cadouri de craciun la preturi mai bune....MAI CAUT SI HAINE DE BEBELASI ,AM UN FINUT DE 2 LUNI SI TREBUIE SA-I DUC CEVA DRAGUT.
Multumesc LAVINIA.
alinah spune:
Lavinia, cel mai bine intr-un parc comercial, unde gasesti si mai ieftine si mai scumpe, dupa buzunarul si cheful fiecaruia.
Cafele si dulciuri, in general sunt mai ieftine la supermarketurile Hofer, Penny, Liddl. Cam 1,5 euro pe punga de 500g de cafea. Jucarioare foarte ieftine, unele chiar de calitate si haioase gasesti la magazinele KIK (exista in Shopping City Süd). Evident, paradis al jucariilor ToysRus (babyOne), dar sunt ceva mai scumpe ca la KIK. Hainute de bebe frumusele H&M, C&A, plus ca mai au standuri cu lucruri reduse. Hainute NKD www.nkd.at (la NKD chiar poti gasi inca reduse la 2 euro tricouri sau pantalonasi/fustite, mie imi plac mult lucrurile de copilasi de la ei). De la KIK nu te sfatuiesc sa iei hainute de bebe, sunt destul de apropiate ca pret cu cele de la H&M, dar calitativ inferioare, rar ceva sa fie calitativ. Mai poti gasi cu noroc, dar nu cred ca acum, reduse, hainute de bebe la Zara si Benetton.
Fetele din Viena probabil te vor indrepta catre Shopping City Süd (uite aici o lista cu toate magazinele din SCS: http://www2.scs.at/?n=101#576). Dar supermarketurile astea Hofer, Liddl, Penny, le gsesti undeva in drum, sau pe langa SCS, nu chiar in centrul comercial, oricum astea sunt raspandite peste tot prin orase.
Flaflo spune:
Lavinia, Alina te-a lamurit foarte bine in ce priveste cumparaturile. Ce trebuie sa iei in considerare este faptul ca e cumplit de aglomerat peste tot, parca a inebunit lumea, nu cred ca a fost niciodata ca anul acesta. Vineri mi-a trebuit 30 minute doar ca sa ies din parcare de la SCS. Reduceri acum nu prea sint, cel putin nu semnificative...
Fetele, ce se intimpla, ati intrat la hibernare? Vad ca-i slaba miscarea pe aici.
Noi azi am fost cu vaporasul, a fost super, a venit Nikolo, am iesit si pe punte si am admirat Dunarea, am papat, am baut, ne-am jucat, iar la intoarcere Bia a adormit in masina ca era rupta saracuta.
Comoara mea!
Flavia si Bianca
laviniaN spune:
Multumesc mult Flaflo si Alinah,
am vazut ca pe mariahilfer strasse sunt foarte multe magazine,o sa incerc acolo la H&M si C&A,daca mai stiti alta locatie a acestor magazine mai bine aprovizionate cu haine de bebe sa-mi scrieti.
am intrat pe siteul de la NKD si mi sa parut foarte interesant,dar unde gasesc magazine de genul asta,daca aveti o strada pe care se afla aceste magazine...o sa vin cu masina cu sotul si cum nu ne prea descurcam in vienna o sa folosim un GPS.
Cafea si dulciuri o sa caut la magazinele care mi le-ati enumerat.
Flaflo,daca nu ma descurc,sau am ceva intrebari poate te deranjez am telefonul tau.
la SCS am fost saptamana trecuta sambata ,dar am ajuns aproape la ora inchiderii asa ca nu am vazut prea multe.
Va pup LAVINIA.
Flaflo spune:
Lavinia, pe Mariahilferstrasse nu sint magazine alimentare, in plus de asta e foarte greu cu parcarea. Chiar cred ca in simbetele din decembrie e blocata soseaua si nici nu poti intra cu masina (asa a fost in ceilalti ani). Eu zic sa te indrepti spre un centru comercial (SCS, Donauzentrum, SC Nord...). Acolo intr-adevar le ai pe toate comasate si nici cu parcarea nu ai probleme.
Comoara mea!
Flavia si Bianca
alinah spune:
Filiale NKD Wien:
MARGARETENSTRASSE 119 A-1050 WIEN
HÜTTELDORFERSTRASSE 88 A-1140 WIEN
FULTONSTRASSE 26/2/L3 A-1210 WIEN
Simmering GADNERGASSE 2-4 A-1110 WIEN
Vezi ca pe pagina lor ai in dreapta sus: filiale suche si vezi in ce orase gasesti magazinele lor. Poate gasesti intr-un oras aproape de granita.
Incearca, daca poti sa vii vineri, oricum e nebunie, dar sambata cred ca e sincidere curata!
Cel mai bine daca poti in timpul saptamanii, iar acum am vazut ca joia e pana la 9 seara deschis. Ce bine de voi fetelor :) Auzi, pana la 9 seara. La noi nici sparul de la Gara nu e deschis duminica!
Flaflo spune:
Ah, da, acum vazui ca 9 e simbata..... Vorba Alinei, e sinucidere curata!! Eu am fost simbata trecuta si am jurat sa nu o mai fac niciodata. De ce nu vi in cursul saptaminii, am inteles ca tu nu lucrezi, deci ai putea...
Comoara mea!
Flavia si Bianca
ank_miki spune:
la toate!
Flavia,eu nu am intrat la hiberanre,ci la terapie cu mana stanga,doar v-am zis.Sa vedem,cum mai este dupa terapie,nu ma mai doare chiar asa de rau.Poate nu ajung la operatie.
Ma bucur pt.voi,ca a fost asa frumos pe vaporas,eu oricum nu puteam veni,chiar daca rezervam,terapia...
Babee ia citeste aici,iti dau copi-Moama ce nervi am..trebuie sa mai ies dupa amiaza la o tura de shopping ca sa ma calmez-tu ai scris asta:)),nu-ti mai aduci aminte???Si mie mi-a placut"moama".
Babee,ce mai fac prietenele tale care au venit la rest?Scuza-ma,dar am uitat cum le cheama..Gabi parca,si Cristina sigur,nu?
Fetele,in rest la mine nimic nou,mama si-a amanat venirea,cam in jur de 20-22,uauuuu nu mai sta asa mult,cum trebuia.
Ma fetelor,cand mai facem o ultima intalnire,pe anul acesta?
Dar sper,ca de data asta sa fim mai multicele.
Ma bag la o tura de calcat,si intins rufe:D.
Va doresc la toate o sapt.buna.
Ank si"Cei patru muschetari"
www.dropshots.com/mikiemre
www.dropshots.com/miki_1
Babee spune:
N-am nici un chef de nimic ..am asa o stare...
Ank daca zisei si io o singura data nu inseamna ca zic mereu....Alina e bine, se pregateste sa plece miercuri in Iran, Cristina e cu burtica, ne vedem saptamana viitoare si sper sa ii mai fi crescut burticul ca cica deja falfaie bebe
A fost fain cu vaporasul, Phillip pe moment nu mi s-a parut incantat si cu toate ca i-a fost frica de Nikolo numai de el povesteste acum.Si a functionat la noi de minune cu bulinele rosii si negre, saptamana trecuta a avut luni una neagra in rest rosii.Astazi le-a luat de pe frigider(am niste hartii cu buline rosii sau negre), le-a rupt si a promis ca e cuminte mereu.Acum nu ca ar fi cine stie ce nebunel..dar putina disciplina nu stricaMaine seara stie ca vine iarasi Mosul si l-a rugat sa ii aduca multa ciocoooooooooo
Maine avem la munca petrecerea de Craciun, de-abia astept sa trag un dans la sentiment cu sotiorul.
Si cam atata, va tuc si fug la nani
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip