Fetele din Austria(18)
Buna fetele, am primit azi per mail respuns de la Seeblick cum ca au camere pentru noi. Miine am sa sun sa fac rezervarea definitiv. Asa ca ma bucur nespus ca ne vom vedea!
Carolada, Gabi se intoarce luni, Vio cam trebuie sa ajunga! Acu eu am rezolvat cu cazarea, tu rezolva cu restaurantul. Asa cum propunea Alina, ceva asiatic ar fi minunat.
Cristina, o dulceata Anna. Unde lucrezi de poti sa o iei cu tine?
Camiserb, ce mai faci, nu ai mai intrat de mult!
Alina, te-am sunat dar se pare ca ai fost tare ocupata.....
Raluca, nu stiu daca au la Seeblick patuturi pentru bb, dar daca au vreti unul, sau doarme cu voi in pat? Inima am primit-o pentru ca am donat niste banuti....
Cam asta ar fi....
Flavia si Bianca
Sa o ajutam pe Barbye!
Raspunsuri
carolada spune:
neata fetelor
flaflopai eu ce sa rezolv,ca nu i nevoie sa fac rezervare si mergem la un thai care i aproape de mine si merg mai mereu pe acolo si sunt f.multumita.au niste frühlingsrolle mmmmmmmma duc sa mi iau micu dejun, ca s la camping si n am apucat nici sa mi beau cafeaua,asa ca vad cam incetosat
www.camping-kasern-salzburg.com
cristinabarz spune:
Buna dimineata!
Flaflo, lucrez la soacra, are Steuerberatungskanslei in Wr. Neudorf si vine si ma ia 1-2 ori pe saptamana si ma duce la birou, cu Anna + Puro (catelu), ne aduce acasa, etc. E destul de avantajos asa. Hai ca am treaba, va doresc o zi buna tuturora!
Cristina si Anna (29 aprilie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinabarz/album?.dir=/20c6re2
cristinabarz spune:
Flaflo, eu vroiam sa donez pentu Barbye dar eu stiam ca daca fac transfer in Romania ma costa cam 10-12 euro transferul. Tu cum ai facut? este ceva cont in EU unde poti dona, mie mi-e ca-s bani aruncati la banca daca tre sa le dai atata comision pt transfer.
Flaflo spune:
quote:
Originally posted by cristinabarz
Flaflo, eu vroiam sa donez pentu Barbye dar eu stiam ca daca fac transfer in Romania ma costa cam 10-12 euro transferul. Tu cum ai facut? este ceva cont in EU unde poti dona, mie mi-e ca-s bani aruncati la banca daca tre sa le dai atata comision pt transfer.
Cristina, e adevarat, eu la 40 de Euro am platit 9 Euro comision. Poti trimite banii in plic la Papadie, scrie-i PM si roag-o sa-ti dea adresa, ea colecteaza pliculetele din diaspora. O zi buna!
Flavia si Bianca
Sa o ajutam pe Barbye!
Flaflo spune:
Caro, eu ziceam de rezervare ca sintem cam multi, si e simbata dar daca tu zici ca nu trebuie e ok. Si tu esti dependenta de cafea? Ca eu nu pot sa-mi incep ziua fara o ceasca mare!!!!!!
Ce mai sti de Cami?
Flavia si Bianca
Sa o ajutam pe Barbye!
camiserb spune:
Saluti la toata lumea!
Cum scria si Cristina citesc aproape zilnic forum-ul dar mai greu cu scrisul :). Nu prea am fost in apele mele in ultima vreme, ba bunica-mea in spital cu probleme, ba am avut o durere crunta de masea, acu' juniorul a facut roshu in gat si nu dorm noaptea asa ca o cam tin lant...dar promit ca-mi revin pan' la intalnire. In rest, nimic nou, abia astept sa incep cursul de germana, ca tare aiurea e ca nu stiu limba.
o zi frumoasa!
adinag spune:
Buna fetelor, si multumesc pentru invitatie FlaFlo!
Am mai trecut eu pe-aici, dar numai asa... mai superficial!
Stau si eu la Viena, sunt in Austria de 17 ani, am 31 de ani, o scumpete de fetita de 3 ani, sunt despartita de tatal ei insa intr-o relatie fixa de un an.
asta a fost o prezentare scurta si la obiect, ca-s cam in lipsa de timp
vad ca voi v-ati pus pe-o intalnire, ma bucur pentru voi! Cand? In orice caz va doresc viel spass!
pupici
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Flaflo spune:
Adina, bine ai venit!!! Vad ca se inmultesc vienezele! Noi ne intilnim in 7 octombrie, stam doar o noapte.
Cami, insanatosire grabnica!
Fetele, am primit comfirmare pentru rezervare, deci e fix: Seeblick!
Flavia si Bianca
Bia studioasa!
Sa o ajutam pe Barbye!
cristinabarz spune:
Salut fetelo, semnez iar condica, asa scurt.
Adina, bine ai venit!
Revin mai tarziu.
lenca spune:
Buna ziua fetelor din Viena,am si eu o intrebare, dc cunoasteti vreo pensiune de prin jurul Vienei sau la cel mult o ora -o ora juma de Viena la care sa coste o cazare de pers cel mult 30 euro pe noapte.Am vrea sa venim prin zona sapt viitoare ,plecam din Bucuresti pe data de 28 sept noaptea si am vrea sa stam cam 4 nopti .Adresa mea de email este elenakla@yahoo.com