Fetele din Austria (19)
Raspunsuri - Pagina 2
carolada spune:
saliu gagici
eu s ca intr un carusel care nu se opreste niciodata,toata ziua pe drumuri.plus de 3 zile am insomnii,marti am examen de literatura,weekendu asta avem campingu deschis(ce placere)ideea sotului.noroc ca mai apare cate o petrecere cu gagicile de ma mai racoresc si euiarna nu mai vine,pe aici zici ca i primavara.
alinahcam scurt mesajul tau,ne am invatat cu mesaje mai lungi de la tine
babeepai ai scapat ieftin cu philip daca vrea numai cioco
flafloce ti face printesa?
restu pupici
www.camping-kasern-salzburg.com
Flaflo spune:
Buna fetele, azi am fost tare prost dispusa, fara vreun motiv anume, ok m-a enervat Flo de dimineata, dar nu cred ca asta a fost....
Am iesit putin in oras, dar peste tot inghesuiala, asa ca m-am intors cu coada intre picioare.
Mai nou am un circ cu Bia la culcare, de-mi vine sa mor. Se foieste, se suceste, cinta, ride, plinge, tipa, vrea din 2 in doua minute de baut, etc... Asa ca adoarme cam dupa vreo ora, dar cel putin doarme toata noaptea, asa ca nu stiu daca sa ma pling.
Caro, pai dupa concediu nu ai venit cu forte noi?
Anca, ce-ti mai fac durerile?
Cami, tu ce mai zici, ca nu ai scris de multicel....
Comoara mea!
Flavia si Bianca
camiserb spune:
Buna fetele!
Chiar ca nu am mai scris de mult, desi de citit v-am citit mai des.
Am avut un partial la cursul de germana si mi-am mai bagat si eu nasul serios prin carti si am avut si un dintzishor care ne-a dat batai de cap. De data asta Daniel a facut si o tzara de febra, asa ca vreo 2 zile nu prea a fost deloc in apele lui, dar a spart acum dintzishorul si e din nou in forma.
Week-end-ul asta e in vizita la noi un fost coleg de-al sotzului din tzara, pacat ca e vreme nasoala si e extrem de aglomerat, incat ne deplasam cu greu prin oras.
Pupici la toata lumea!
Babee spune:
Hallo Leute!
Ieri am fost in Schönbrunn la plimbare si asa m-a palit o amintire..Acum 3 ani ne-am intalnit pentru prima oara la un vinulet fiert si am facut un frig de mi-l aduc aminte si-acum si ma zgribulescSi totusi din garda veche de la prima intalnire eu si Alinah ce-am ramas....
Rebecca inca nu e refacuta, bronsita/bronsiolita persista, o sa mai mergem la pediatra sa ne verifice...dar mi se pare crunt.Cu Phillip n-am avut probleme, ea e sensibila tare-asa or fi fetele??
Afara e frig, n-am chef de nimic..dar trebuie sa ma iau de-o aripa si sa ies afara
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Iael spune:
Buna fetelor ,
As vrea si eu mai multe detalii despre Piata de Craciun .
Multumesc mult , Iael
alexa22gandi81 spune:
Iael,Piata de Craciun gasesti in toata Austria,daca poti sa fii mai explicita poate t
e putem ajuta!?
Flaflo spune:
Buna fetele, si eu si Florin sintem raciti cobza! Mie nu mi se mai desfunda nasul nici cu picaturi, pina si urechile imi sint infundate. Ca norocul, Bianca nu a luat de la noi, sper sa nici nu mai ia.... Asa ca noutati nu mai avem, doar stam si bolim!
Comoara mea!
Flavia si Bianca
Iael spune:
Vroiam sa stiu mai multe despre aceasta piata in general ,probabil ca nu difera prea mult de la un oras la altul ca organizare .Ce se comercializaza ,in ce perioada se tine s.a.m.d.
Eu intentionez sa vizitez Viena , am putea vorbi despre piata de acolo
camiserb spune:
Sanatate multa Flaflo, sa va faceti repede bine!
Caro, cum a fost ieri la literatura?
Flaflo spune:
Buna fetele, slaba miscare pe aici! Eu nu am fost in viata mea asa de bolnava, am avut o bronsita de toata frumusetea, cu accese de tuse pina la voma. Am crezut ca mor! Acum e mai bine, dar nu in totalitate. Asa ca nu prea am ce sa va povestesc, ca am stat mai mult in pat.
Cami, cind plecati in Ro?
Celelalte fete ce mai faceti? Iesiti putin din birlog si dati raportul! Fug ca mi-e casa intoarsa, nici nu stiu pe ce sa pun mina mai intii!
Comoara mea!
Flavia si Bianca