Fetele din Austria (19)
Raspunsuri - Pagina 3
laviniaN spune:
Buna FETELOR,
imi cer scuze ca nu am mai scris pana acum,dar tot nu am reusit sa ne instalam internetul...am facut contract cu o companie de internet..a durat pana ne-a venit randul si surpriza nu au reusit
sa-l instaleze pt. ca sunt intrerupte niste cabluri in pereti...trebuie trase din nou cablurile.
oricum o lasam pe cand ne intoarcem din romaniadupa sarbatori.
am fost acum 2 saptamani la vienna la cumparaturi,multumesc mult de informatii...am rezolvat cu toate cadourile,dar a fost intradevar cum a-ti preconizat voi....<<un haos total>>
si am avut si ceva peripetii cu parcarea pe MARIAHILFER strasse...unde am parcat in subteran si nu ne-am uitat la ora de functionare,era pana la ora 18 deschisa...norocul nostru a fost ca a inceput sa ploua si ne-am grabit sa ajungem la masina...daca mai intarziam 3 min nu mai puteam intra si nici masina nu o recuperam pana luni dimineata...am platit si pana sa iesim din parcare usile erau inchise deja,dar sau deschis din moment ce am platit inainte de 18.
va doresc SARBATORI FERICITE...UN AN NOU FERICIT si sa ne auzim cu bine in 2007.
Va pup LAVINIA.
Iael spune:
Buna ,
Ne gandim sa plecam in vizita la Viena , sa ajungem acolo pe 31 decembrie.Deocamdata nu am rezervat hotelul .As vrea sa va intreb unde ar fi zona cea mai potrivita pentru a ne caza astfel incat sa putem vizita cu usurinta obiectivele turistice dar sa fie usor de ajuns si la magazine . .Centrul comercial este departe de centrul istoric ?
tyana spune:
hai ca mi am luat inima in dintzi si m am hotarat sa va scriu si eu, de vreo 2 luni va ciiteam doar.mai ales ca am vazut ca toata lumea e ocupata cu pregatirile de sarbatori si numai au timp de scris.pana acum nu scriam ca ma intalneam aproape zilnic cu babaee si stiiam cam tot ce se petrece,dar acum fiind plecata de acasa si avand bineinteles mai mult timp am zis sa va scriu si eu ceva
flavia nasol tare sa fii racita mai ales acum in preajma sarbatorilor cand nu ti se mai vede capul de treaba ,toate cele bune si sotzului la fel
de mine nu stiu acum cu ce sa incep sa va povestesc ,pe parcus o sa ne cunoastem mai bine,va pup si sarbatori fericitemama lui alessia si elias
Flaflo spune:
Iael, ideal ar fi ca hotelul sa fie pe linga un metrou, indiferent de zona. Viena are o retea de transport in comun foarte bine pusa la punct, asa ca nu veti avea probleme. Exista mai multe centre comerciale: SCS, SC Nord, Donauzentrum, Lugner City, Gewerbepark Stadlau, etc,...). Toate sint departe de centru, aproape e o strada cu magazine (Mariahilferstrasse) care ar fi o varianta pentru cumparaturi. Ce hotel aveti in vedere?
Piata de craciun se inchide pe data de 31 decembrie. Acolo se pot cumpara suveniruri, cadouri specifice de craciun, gablonturi, in plus de asta mincare si bautura.
Lavinia, ma bucur ca v-ati descurcat la Viena, anul asta e un haos total, iar atitia romani veniti la cumparaturi nu am vazut inca de cind sint aici. Cind plecati in tara, sau ati plecat deja?
Celelate fete, iar hibernati? Eu ma simt mai bine, in viata mea nu m-a tinut o raceala atit de mult, nu am nici un chef de sarbatori si nici nu sint pregatita de nici o culoare!
Comoara mea!
Flavia si Bianca
laviniaN spune:
Buna fetelor,
FLAFLO,am ajuns deja in tara,dar sotul a plecat in delegatie la PARIS pana maine la amiaza sper sa zboare avioanele sa nu-si faca Craciunul pe acolo.
pe data de 2 ne intoarcem inapoi la Bratislava,sper sa ne cunoastem in ianuarie.
iti doresc insanatosire grabnica si ai grija de tine
si pt toate FETELE DIN AUSTRIA
"CRACIUN FERICIT"si sa va aduca mosul tot ce va doriti.
Va pup LAVINIA.
Babee spune:
He he..s-a pus Alina(Tyana) sa scrie...la mai multe postari
Lavinia sarbatori fericite si tie si chiar te asteptam la o intalnire cu fetele
Eu ce sa zic..am intrat asa intr-o stare de kko c-asa e la mine de sarbatori, astept cuminte sa treaca si gata..pana la anu'
Facem curand bradutul, de-abia asteapta Phillip si am eu emotii pentru el.Acum e mai mare, intelege mai multe...si sper sa ii place ritualul.
Rebecca e deja marisoara, parca vad ca trece timpul si ma intreb cum de-a trecut un an
Va pup pe toate si sanatate daca sunteti mai multe bolnavioare.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Iael spune:
Multumesc mult Flafo .
Nu am rezervat inca hotelul , ne uitam pe oferte deocamdata .
Daca mergem cu masina , in centrul orasului se gasesc locuri de parcare ? Am vazut ca unele hoteluri au parcare proprie care se plateste separat insa daca nu intentionezi sa lasi masina acolo toata ziua ci sa te deplasezi cu ea atunci e nevoie de gasit loc de parcare .
Centrele comerciale de tips SCS pe ce data deschid ?(de sarbatori ma gandesc ca sunt inchise )
Flaflo spune:
Bine ai venit Tyana! Ne bucuram ca ti-ai luat inima in dinti, in sfirsit! Ce face Elias, i-a trecut bronsita? Cum va simtiti acolo? E cu totul alta atmosfera decit aici, mai ales acum de sarbatori? Sa sti ca Bia inca o mai pomeneste pe Alessia.
Iael, in centru e imposibil de parcat, e cu plata toata ziua si pe strada, asa ca daca rezervati un hotel in centru si vreti sa veniti cu masina sa apelati neaparat la parcarea hotelului. Sau va lasati masina in alt district, unde nu se plateste parcarea pe strada. Centrele comerciale sint deschise pe 31 decembrie pina la 12, pe 1 ianuarie inchis, apoi program normal.
Gabitza, si eu sint cam in aceeasi stare, ieri m-au napadit niste amintiri triste si am dat nitel apa la soricei.....
Cami, ati plecat in tara?
Anca, cred ca nu vom mai reusi sa ne intilnim pina la sfirsitul anului, vad ca toata lumea e ocupata cu tot felul de pregatiri! Cum mai e cu mina?
Carolada, da tacuta mai esti, sau esti inca ocupata?
Cristina, Adina, voi chiar nu ati mai dat nici un semn de viata!
Nah, am uitat pe cineva?
Noi am impodobit ieri bradul, Bia a fost in extaz si contar asteptarilor chiar m-a ajutat sa agatam globurile!
Comoara mea!
Flavia si Bianca
Iael spune:
Multumesc inca o data Flafo
Am intuit eu ca este o problema cu parcarea .Ne gandim sa venim cu masina ca sa trecem si prin Budapesta , poate chiar sa ramanem acolo de revelion si apoi sa ne continuam drumul spre Viena.
Babee spune:
Craciun fericit si sarbatoare luminata tuturorCadouri multe si placute
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip