Fetele din Austria (19)
Raspunsuri - Pagina 4
cristinabarz spune:
Sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si impliniri.
Flaflo, sunt prin zona dar nu prea am timp sa scriu, si cand as avea timp apare ceva sau nu am chef. Poate mai degraba ne intalnim in anul nou cand ne intoarcem din RO.
Inca o data numai bine si santate!
Flaflo spune:
Fie ca de acest Craciun sa primiti cadoul ce v-il doreati de mult, iar Anul Nou sa va gaseasca sanatosi si bucurosi alaturi de cei dragi! Va doresc asadar un Craciun fericit, un An Nou mai bun ca cel ce trece si multa, multa sanatate!
Craciunica mea
Flavia si Bianca
carolada spune:
craciun fericit si toate cel bune va urez!
eu s iar pe picior de plecare,mergem la cesky krumlov pt.2 zile.
va pup
www.camping-kasern-salzburg.com
ank_miki spune:
Buna fetele,eu am fost in Rom o sapt jumate,sunt tare indurerata.A murit unchiul meu,fratele mamei,si el era unchiul meu iubit.
A trebuie sa ne intoarcem,pt.ca sotul meu lucreaza,de...asa e la aeroport.Anul trecut nu a lucrat,acum ia venit randul.
Nu am chef de nimic,nu am pregatit nimic,dar am zis totusi sa intru sa va urez toate cele.
Flavia cu mana sunt bine,terapia ma ajutat mult.Sper ca acum sunte-ti bine sanatosi.
Alina ma bucur,ca te-ai hotarat in sfarsit sa scri si tu.
Am ochii numai in lacrimi,scuze daca scriu ceva gresit.
Va las,ma duc sa mai iau ceva de cap,simt ca-mi crapa in doua de durere.Nu cred ca mai intru pana dupa anul nou.Poate,sa va mai urez inca o data:D.
Va pup pe toate dulce si cu drag.
Va urez la toate"CRACIUN FERICIT",impreuna cu familiile v-stre,sa aveti impliniri,sanatate care este cea mai de pret,si UN AN NOU plin de bucurii.
CRACIUN FERICIT fetele si LA MULTI ANI!!!!
Ank si"Cei patru muschetari"
www.dropshots.com/mikiemre
www.dropshots.com/miki_1
carolada spune:
ce faceti gagici? va pregatiti de revelion?eu una n am nici un plan ,ma bate gandu sa stau acasa linistita in patuc ca pensionarii si sa ma uit la tv cu un pahar de sampanie in fata.
cesky krumlov e f.frumos,dar drumul dupa granita pana acolo bleah.am fost si la linz ieri ,mi s a parut interesant,asa c o sa mai vin pe acolo.am vrut sa te sun alinah,dar fiind sarbatoare m am gandit ca oricum esti ocupata cu familionu
la viena nu cred ca mai ajung anu asta,poate in ianuarie.
va pupicesc pe toate
carolada spune:
tot eu
ati vazut reclama la delta dunarii la tv(orf2)?mie mi se pare minunata ideea si reclama e f.bine realizata.sper ca asa sa fie atrasi mai multi turisti .
camiserb spune:
An nou cu bucurii va doresc!
Astazi ne-am intors din Ro, am petrecut Craciunul cu parintii, am stat 10 zile. A fost fain dar a trecut repede si a fost obositor.
Flavia, nu te-am vizitat la drumul asta ca am fost tot pe fuga dar cand incep reducerile facem un drum special pana la viena asa ca ne vedem atunci.
Ank, condoleantze!
Inca o data va doresc la toate si familiilor voastre an nou cu bine!
Pupici multi!
alinah spune:
Buna! Vin si eu cu intarziere cu urarile de Craciun Fericit pentru toate fetele si urez de pe acum Un An Nou fericit si plin de bucurii!!
Scriu scurt caci m-a luat apedincita la adancii batranetii si acum lenevesc pe un pat de spital.
Numai bine la toata lumea!