Fetele din Austria (19)
Raspunsuri - Pagina 5
Gabitza1977 spune:
buna fete dragi,
nu am mai reusit sa va scriu de mult timp. A
aia acum am reusit sa ne punem internet acasa si sunt tare multumita pe tema asta! :)
ank_miki, sincere condoleante...stiu cum este sa pierzi pe cineva drag, din pacate...
vreau sa va urez inca de pe acum tuturor un an nou bun, cu multa sanatate, este cea mai importanta!
ce planuri de revelion aveti?
va pup cu drag!!!
adinag spune:
Buna la toate fetele,
n-am mai scris nici eu de mult, am avut si eu ceva probleme (mama a fost operata), dar s-a rezolvat totul pozitiv.
ank_miki, sincere condoleante, imi pare foarte rau!
La restul vreau sa va urez LA MULTI ANI! si un an nou fericit si plin de impliniri.
pupici
adina
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Flaflo spune:
Va urez un an nou fericit, cit mai multe realizari si numai bucurii.
La multi ani!
Eu nu sint deloc in apele mele, nu-mi arde de nici un chef..... Azi e ziua sorei mele, am sunat-o sa-i urez toate cele bune si am cazut in butoiul cu melancolie. Nu am mai vazut-o de aproape 9 luni si mi-e cumplit de dor de ea.
Noi vom sta acasa, ne-am inarmat cu o gramada de artificii, cu sampanie (cu si fara alcool, pentru Bia), tort, iar meniul de revelion va consta in specialitati de peste si fructe de mare.
Anul acesta chiar nu am chef sa merg niciunde, da-mi scot la anul pirleala.
Anca, condoleante,imi pare nespus de rau.
Adina, de ce a fost operata mama ta? Aici sau in Ro? Si mama a fost operata de herie ombilicala si am fost cu nervii la pamint....
Gabitza, v-ati mutat sau tot in 11 stati?
Alinah, insanatosire grabnica si sa nu te prinda anul nou prin spital!
Cami, aveam impresia ca stati in Romania pina dupa revelion... Cind vreti sa veniti la Viena?
Carolada, chiar asa, in pat de revelion? Tu care esti asa de activa?
Am vazut si eu reclama respectiva, este una si pentru litoral la fel de reusita. Nu stiu citi turisti vor atrage, ca preturile sint astronomice! Chiar acum spuneau la tv ca statiunile montane sint suprapline, dar ca nu sint deloc turisti straini. De ce? Pentru ca un sejur de 5 zile, inclusiv meniu de revelion, in Poiana Bv, la un hotel de 4 stele este intre 1500-2000 de Euro.
Iarna pe ulitza!
Flavia si Bianca
camiserb spune:
Flavia, intentionam sa ajungem in Viena spre sfarsit de ianuarie dar nu stiou sa-ti spun exact cand. Chiar, cand incep reducerile, ca poate mai targuim si cate ceva de acolo? Te anunt cand o sa facem deplasarea.
Alina, sanatate multa si sper ca nu stai in spital de rev.
Salutari tuturor!
La multi ani!
Gabitza1977 spune:
buna!
la multi ani inca o data tuturor!
flaflo, ne-am mutat, stam in sectorul 18 acum, e fff aproape de serviciul meu.
noi iesim in oras, poate pe la Stefansplatz, mai incolo...sa vedem cum va fi! :)
va pup si numai bine in 2007!!!!
gabi.
carolada spune:
La Multi Ani gagici!sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi va urez!
flaflotre sa ma mai si odihnesc nu?in alta ordine de idei ce tort ai facut?
babeeunde esti?
alexasper ca ai petrecut bine
gabitzadu te in stefansplatz sa dansezi un vals si pt.mine
alinahsper ca n ai facut revelionu in spital?
adinagsanatate multa mamei
ank-mikicondoleante
iael, cristinabarztoate cele bune
camimai vorbim
sper ca n am uitat pe nimeni.ma duc sa beau un paharel si mi astept sotioru
www.camping-kasern-salzburg.com
ank_miki spune:
Buna fetelor!Nu am chef de nimic,parca nici nu ar fi revelion pt.mine.Numai intr-un plans stau,nu ma pot linisti,cred ca mai trec ceva zile pana sa-mi revin.Asta e.Am intrat sa va urez si eu toate cele....Eu oricum sunt singura,copiii sunt afara,sotul la munca!
Va multumesc la toatesi va pup.
In primul rand,urez la piticii v-stri,sanatate si mult noroc in viata!!!
Voua si familiilor...Un calduros "La multi ani"si mult mai multe impliniri.
Also..ne auzim pe 2007
Gute rutsch und viel erfolg!!!!!
Ank si"Cei patru muschetari"
www.dropshots.com/mikiemre
www.dropshots.com/miki_1
carolada spune:
La Multi Ani pe 2007!
ank-mik nu mai plange draga mea!
www.camping-kasern-salzburg.com
Gabitza1977 spune:
La multi ani! Fie ca anul acesta sa va stearga toate lacrimile, sa va aduca numai bucurii si sanatate!!!
va pup!!!!!!!!!