Fetele din Austria (19)
Raspunsuri - Pagina 6
carolada spune:
ati vazut concertu de anu nou de la viena la tv?nenea dirijoru ne a urat bun venit in europa si a zis o chiar in romaneste.interesant
www.camping-kasern-salzburg.com
Babee spune:
La multi ani pe 2007 !
Carolada ce urli ma asa, nu stii ca io-s clasa muncitoare??C-acu se fac banii, dehIs p-aci, p-aci.
Ank condoleante
Apropo de Ro, la Karlsplatz e o reclama cu Romania.Mi-a placut, sa vedem ce impact va avea asupra austriecilor.
Flavia pupam fata si La multi ani Lianei
Fug la nani acum ca si maine ma asteapta o zi nebuna
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Flaflo spune:
La multi ani va spun si eu cu intirziere! Nu am avut dispozitie de scris pina acum, asa ca ma scuzati!
Carolada, tortul l-am luat gata ca sint afoana la prajituri! In orice caz a fost de nuca si delicios! Fire-ar ca am ratat concertul anul asta....
Anca, capul sus si incearca sa mergi mai departe.
Babee, Liana (pentru cine nu stie, e sora mea) se lafaie cu burta la soare in Miami....
Cami, reducerile mai substanitiale incep acum, dar pe la sfirsitul lunii vei mai gasi doar resturi.
Iarna pe ulitza!
Flavia si Bianca
angy11 spune:
Fetelor,La multi ani! si scuze ca dau buzna la voi.
Ne-am gandit acuma seara,eu si sotul ca ar fi fain ca la sfarsitul lui ianuarie sa dam o fuga in Austria,nu la schi,ca nu ne pricepem,nici la cumparaturi,ca tocmai am intrat in santier cu casa,apoi nu-mi lipseste nimic ca sa am motiv de cheltuiala,ci asa,de placere,sa vizitam,sa vada copiii una alta.
Eu m-am gandit initial la Viena,apoi la Salzburg,ca ne ocupam cu muzica clasica,fiul meu de 9 ani face pian si e innebunit dupa Mozart,asa ca ar fi cu folos excursia.
Acum ce va rog,dupa lunga introducere,daca stiti cumva vreun link,preturi la ceva pensiuni prin zona,sa nu orbecai aiurea pe google,pentru Viena si/sau Salzburg
Va multumesc si va doresc un an bun,cu tot ce va doriti!
Flaflo spune:
Buna fetele, eu ma "distrez" de minune, Bia a facut alaltaieri febra, 40,5 si azi e prima zi cind nu a mai trecut de 38. Sint nedormita si intr-un hal de oboseala ca dorm in picioare.
Angy, uite niste linkuri:
http://www.tiscover.at/
http://info.wien.at/
http://www2.salzburg.info/
Iarna pe ulitza!
Flavia si Bianca
angy11 spune:
Flavia,mersi de linkuri,ma pun pe treaba.
Vad ca si tu esti timisoreanca,super!
Sanatate multa la Bianca!
ank_miki spune:
E cam tarziu...dar nici odata nu e prea tarziu!!!
La multi ani fetelor,sper ca v-ati distrat.Eu nu,ca nu am avut motive.
Flavia sanatate multa Biancai,sper ca este mai bine.
Incerc sa tin capul sus,dar nu prea pot.Este o pirdere imensa pt mine,mai ales ca si pe matusa mea(sotia unchiului),am pierdut-o tot de craciun acum un an.Deci iti dai seama,de ce sunt in starea asta inca....Ei doi au fost mai mult ca parintii mei.
Acum ma duc sa-l culc pe Miki,nu am nici un chef,de nimic.
Va pup pe toate
Ank si"Cei patru muschetari"
www.dropshots.com/mikiemre
www.dropshots.com/miki_1
adinag spune:
Buna fetelor,
anka miki, imi pare tare rau... nu stiu ce sa spun de altfel, sper sa-ti mearga mai bine cat de curand!
FlaFlo, sanatate Biancai, si odihna maxima tie! Ptr ca m-ai intrebat: mama a fost operata la un ochi in St. Pölten.
Nu stiu nici eu ce sa mai fac, sunt mereu obosita. Jasmina are aproape 3 ani jumate, insa inca nu doarme noaptea din cap in coada. trezirile astea ma termina pur si simplu. nu este de obicei mult timp treaza, dar totusi ma scol, ma duc la ea, ma bag la ea in pat pana adoarme, ma duc inapoi si dupa 1-2 ore iar se trezeste. numai prima faza a somnului e mai lunga, de obicei. de multe ori adorm la ea, insa 1. nu ma odihnesc atat de bine la ea si 2. vreau in sfarsit ceea ce cred eu ca este o viata normala: sa ma culc in dormitor, sa ma trezesc in dormitor, sa vina jasmina din partea mea in dormitor dimineata, dar sa dorm fara sa ma gandesc ca oricum curand ma trezeste babyphnul. nu mai stiu ce-i ala somn profund, chiar si cand jasmina e la ai mei nu mai dorm profund.
sunt extrem de obosita... si nici nu-mi vine sa maculc devreme. jasmina se culca pe la 22h, dupa care in sfarsit am si eu un pic de timp pentru mine. ziua oricum nu mai doarme de 2 ani, dimineata la 8 e trezirea, eu ma culc in jur de ora 1, cateodata mai tarziu, noaptea fac patrule, nu stiu... de ce nu doarme??? stiu ca sunt faze si motive de obicei, dar la ea niciodata nu-i bine!
in rest e o dulce plina de energie, mereu vrand sa fie in mijlocul atentiei, sa se joace toata ziua, mai niciodata singura, imi ocupa aproape fiecare secunda, e tare dragastoasa, verschmust - cum se zice aici...
gata, ma duc la culcare
va pup si cand se mai pune de-o intalnire?
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Flaflo spune:
Of, Adina, ca bine zici, nici eu nu mai stiu ce e ala somn profund si relaxant! Nici cind Bia e la ai mei nu mai pot sa dorm, e complit, iar pe durata duce la deznadejde..... Nu am remedii si cred ca nu putem face altceva decit sa ne "imprietenim" cu situatia.
Iarna pe ulitza!
Flavia si Bianca
adinag spune:
asa e Flavia, stiu si eu, ai dreptate!
de obicei nu-mi da atata de furca, m-am obisnuit cumva, dar momentan... nu stiu, e iarna, oricum iarna sunt mai slaba de inger, imi lipseste soarele, nu mai am energie, nu prea mai stiu ce sa fac cu fata ziua, ca nu-i ca vara cand mergi la inot, la spielplatz, sau pur si simplu iesi asa aiurea sa colinzi strazile, mergi la o inghetata etc...
iarna e mai greu, unde sa mergi? si ei ii vine mai greu sa mearga mult ca este imbracata gros, e mai greoi totul...
si a avut si gradinita inchis doua saptamani.
ma simt asa de obosita!!!
cum se simte Bianca? mai bine? a trecut temperatura?
multa sanatate
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)