Fetele din Austria (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salutare fetele

Adinaq dupa ce am citit mesajul tau am spus:ne vedem de martisor.Chiar ca nu stiu cand ne-am mai putea intalni, dar putem face deja planuri pentru martisor ca e mai bine din timp.

Phillip are varsat de vant, ma astept sa faca si Rebecca ca doar is frati si se pupa si se magaie toata ziua, noi sanatosi, asteptam schimbarile majore ce ni s-au prezis anul acesta.Daca ar fi sa ma iau dupa zodiac mi se prevede un an super

Eu la faza cu dormitul nu stiu ce sa va zic, nu am avut problemele astea si oricum suntem singuri si ne incurajam unul pe celalalt.Poate timpul le rezolva si va linistiti si voi

La multi ani celor ce poarta numele de Ioana/Ion

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

LA MULTI ANI!
NOUL AN SA VA ADUCA MULTA SANATATE ,FERICIRE SI TOATE DORINTELE SA VI SE INDEPLINEASCA.

m-am intors si eu din Romania,de cateva zile,am reusit sa punem si internetul si am o veste nemaIpomenita SUNT INSARCINATA in 6 saptamani,inca nici nu ne vine sa credem,dupa ce ne-am stresat 3 ani in tara sa avem un copil,am ramas insarcinata in prima luna cand am venit in Slovacia

sa intamplat exact cand ne asteptam mai putin,doar stiti ca fusesEm deja si la clinica in vienna pt FIV,si se pare ca se intampla atunci cand vrea DD nu cand vrem noi.

oricum eu sunt bine putin paranoica ,la tot ce se intampla sunt foarte atenta ,simtome nu prea am si din cauza aceasta probabil sunt putin stresata.

dar samburelul meu e bine pozitionat si normal pt 6 saptamani.

poate reusesc si eu sa vin la urmatoarea intalnire.

Va pup LAVINIA.(o fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

WOW, Lavinia!

Felicitari, ma bucur nespus pentru tine!!!

Si nu-ti fa griji ca n-ai simptome, mie de exemplu nu mi-a fost nici o singura data rau, n-am mers mai des la wc si nimic din toate simptomele de care aud. Doar in luna a sasea mi-a crescut dintr-o data burta si m-am ingrasat tare de tot...

Sa fii fericita!

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

Felicitari Lavinia si o sarcina usoara iti doresc!
Flavia, ce mai face Bia, cum se mai simte?
Noi astazi mergem la vaccin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Lavinia, felicitari si o sarcina usoara!
Bia e mai bine, a dormit multumitor azi noapte ,iar dimineata a cerut la gradinita. Asa ca am dus-o si am fost putin la shoping!
Fug, ca mi-e casa intoarsa, simbata plecam in concediu si mai am o mie de chestii de rezolvat!
Va pup

Iarna pe ulitza!

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Uraaaaaaaaaaaaa felicitari LAvinia si un bebe sanatos sanatos iti doresc

Noi cu varsat de vant, asteptam sa faca si moata mica ca asa e modelul, bolile se dau mai departe de la fratior la surioara

Ma bucur tare, super Lavinia!!Si te asteptam cu burtica la urmatoarea intalnire

Mergi la inceput

La multi ani frumosi Bianca scumpaSa fii cuminte si sa iti bucuri mereu parintii

Dupa 3 luni am reusit sa dorm cu amandoi la pranz si ce bine a fostM-am obisnuit in ultimii 2 ani sa dorm la pranz, dar nu prea mi-a mai mers in ultimul timp.Simt ca am dormit o zi intreaga, asa de bine a fost

Restul pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

Inteleg ca e ziua Biancai?
La multi ani atunci Bia[red] si sa ai parte numai de bucurii si impliniri alaturi de parintii tai!

Mergi la inceput

Da da da..Bia galagia a facut doi anisori astazi si si-a cantat La multi ani la tobite

Scumpii mei dorm, am timp de teava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

la multi ani bia galagia
saliu gagici,ce mai faceti?eu s bine sanatoasa si galbena de grasa(la propriu)iar m am ingrasat fratilor.incerc sa ma apuc de pilates,dar mi e lene si n am timp.

hai va pupi

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput