Fetele din Austria (19)
Raspunsuri - Pagina 8
Flaflo spune:
Multumim de urari! Bia a primit de la prietenul lui Florin niste tobe si imi face capul calendar, e atit de fascinata ca ar si dormi cu ele. In rest e mai bine, doar ca mai tuseste si ii curge nasul.
Poimiine plecam in concediu la Bad Hofgastein, fetele la Therme si baiatul la snowboard. Vin si ai mei cu noi, ieri s-au anuntat si prietenul lui Flo cu consoarta, asa ca vom fi o trupa!
Iarna pe ulitza!
Flavia si Bianca
ynutza spune:
intrebare:
cu ce se ajunge de la hotelul Holiday Inn Vienna South (Hertha-Firnberg-Strasse, 5) la shopping center south?
Sunt clipe cānd toate le am...
T#259;cute, duioase psihoze -
Frumoase pove#351;ti ca visuri de roze...
Momente cānd toate le am.
Flaflo spune:
Buna fetele, am vrut sa fac prezenta de pe plaiuri salzburgheze! Noi ne balacim toata ziua in apa calda si ne simtim minunat! Flo e toata dimineata la snowboarding, dar eu prefer sa ramin la caldurica!! Si asa skiul nu e pasiunea mea. Vad ca nu ati fost deloc active, nu aveti nimic de povestit?
Noi ne intoarcem simbata, si reintram in monotonia de zi cu zi....
Iarna pe ulitza!
Flavia si Bianca
ank_miki spune:
Buna fetele!!A trecut iar ceva timp,de cand nu am scris,am fost in Germania la niste rude din partea sotului,acum doua zile ne-am intors.
De azi am iar bataie de cap,trebuie sa umblu la consulat(ce placere mare am),in 2 luni imi expira pasul,si al lui Miki la fel.
Stiu ca va pun unele intrebari cu intarziere,sau urari,sau...dar am fost total anapoda in ultimul timp.De abia acum incep incet,incet sa ma linistesc,si sa-mi revin la normal.
Flavia,stiu ca a trecut,dar...La multi ani Bianca,sa cresti mare si sanatoasa,si sa ai mult noroc in viata.Sper ca va distrati de minune...hmmmm.
Lavinia,in sfarsit D-zeu te-a ajutat si ti-a indeplinit visul tau cel mare.Felicitari,Si sa ai parte de o sarcina cat mai usoara,si un bebic mare,frumos si sanatos.Sper ca ne ti la curent cu evolutia sarcinii!
Cami,voi ce mai face-ti,ce nebunii mai face Daniel?Mananca bine?
Babee tu ce mai zici?Filip e bine acum?A luat si Rebeca varsat(sper ca nu)?Sti, cand Emre a avut varsat de vant,am asteptat si eu sa ia si Miki,dar nu a luat.
Alina ce mai face?Nu mai scrie si ea nimik?Dar Cristina cu burtica ei,cum mai e?Sa le transmiti salutari.
Adina,am fost si eu la fel ca tine,dormeam pe mine,dar acum nu mai am probleme,Miki doarme bine pana dim.pe la ora7-7.30 bea un bibe cu Trinkmahlzeit(250 ml)si mai doarme pana la ora10-10.30.
De noi ce sa va zic...
Cu Iulia fac planuri pt.majorat,mai e putin si se apropie(1 luna),nici nu-mi vine sa cred ce repede cresc!
Cu Emre am ceva rafuieli,mi-a venit cu doua note de 3,si un 4,si acum e pedepsit.Sa cam puturosit in ultimul timp.
Miki,nebunatic,se catara peste tot,zice nein,cand nu vrea ceva si da din cap,se joaca mai mult cu ustensile de bucatarie,si aspiratorul,striga dupa Iulia-Iaia,dupa Emre-Meme,si minut de minut mama,mama,mama.Ia pachetul de pampers il pune la usa si deschide usa,de odata ma trezesc cu el in baie langa mine.Si pe scaunul de la birou se urca acum,vrea la tastatura.Multe face Mikisor!!!
Fetelor am si eu o ruga voi...
Eu cand am fost in Romania,am avut la mine pt.Miki tot ce mi-a trebuit,si nici ca am fost dispusa(din cauza inmormantarii)sa ma uit dupa mancare pt.bebei.
Care ati fost de curand in Rom.imi puteti spune si mie,daca este Hipp sau Alete,apa,si cat costa?Si in primul rand daca sunt asa bune ca aici,al meu e cam mofturos la borcane.In iulie plecam o luna in concediu,si mi-e sa nu am probleme cu el ca nu vrea alta mancare.Macar sa stiu din timp,sa ma pregatesc si sa cumpar ce am nevoie.Trebuia sa fi cumparat totusi un borcan,si sa fi probat,cat si cum mananca Miki.Asta e acum!
Gata pt.azi,am scris iar destul,ma duc sa bag masina de spalat.
Va pup pe toate,si va doresc o sapt.buna.
Ank si"Cei patru muschetari"
www.dropshots.com/mikiemre
www.dropshots.com/miki_1
camiserb spune:
Ank, Daniel manaca mai bine acum dar nu asa cum ar trebui, se pare ca asa-i e felul. Poate sa se schimbe cand se va mai mari...cine stie. Altfel, e ok, vioi, a trecut cu bine de vaccinul facut saptamana trecuta, e bucuros ca il tin mai mult pe afara de cand cu vremea asta frumoasa, se aplauda cand face cate o nazbatie ( gen aruncat jucarii in wc, ascuns magnetzeii de la iaurt sub frigider de nu stiam unde tot dispar ca erau lipiti de usa frigiderului). Cu dormitul la pranz iar e o problema, ne "tachinam" cam o ora pana adoarme: eu il asez culcat in patut , nu ies bine din dormitor si el e in picioare si se amuza. Nu vrea sa doarma la pranz si il apuca somnul pe la ora 16 si daca-ar fi sa-l las sa doarma atunci, inainte de 12 noaptea nu mai adoarme, asa ca incerc sa-i fac programul de somn la pranz ca si pana acum. Inchei ca trebuie sa colectez un caca acum...
Salutari tuturor!
Cami si Daniel
MP spune:
Buna fetelor,
Ma scuzati ca ma bag si eu pe forumul vostru asa neinvitata. Suntem de cateva luni in Austria (de vreo 3 luni) si ne-am saturat sa sunam in tara de pe cartelele acelea telefonice de la turci sau arabi ce or mai fi ei. Din pacate nu am telefon fix acasa ca sa pot suna la numerele acelea speciale de unde pot vorbi mai ieftin in tara! (tot de la voi am aflat de ele) Am in schimb telefon mobil cu abonament ... stie careva cum pot sa sun de pe mobil mai ieftin in Romania sau in strainatate in general (Italia, Germania, Marea Britanie ..)? Multumesc anticipat!
Monica
Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)
adinag spune:
Buna fetelor,
ce nr. speciale exista de pe care se poate suna mai ieftin???
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Babee spune:
Of va mai salut si eu ca nu mi-a mers DC-ul cateva zile.La Alinah mergea, teava mea nu vroia, imi apareau alte bazaconii.
Cami hai sa iti povestesc de prietena mea Andreea, a carei baietel cam tot asa a facut pana la 2 ani-adica sa nu manance, era un chin si o nebunie cand era ora mesei.A incercat multe sa ii dea, dar si-a revenit dupa 2 ani.Acum este foarte bine, mananca si ea s-a linistit.Andreea daca gresesc te rog corecteaza-ma(ea mai citeste dar dupa ce a plecat din Austria n-a mai scris pe aici).Atata timp cat e activ si e vioi, sanatos posibil sa fie asa modelul, isi va reveni el.Si eu am fost o sclifosita si o slabanoaga si ia uite ce mare is acum
Ank eu ce sa zic...Rebecca a facut varsat de vant, la ea e mai rau decat la Phillip, nervi si rabdare si sa treaca ca ma doare sufletul de amandoi.Alina trebuie sa se intoarca din Iran zilele astea, Cristina e bine, are fetita si emotii garla.Ce fata mare ai...majorat..ehe...sa vezi ce trece timpul si la noi
MP eu nu stiu nici o companie telefonica care sa aibe asa oferte pentru mobil.In Austria da sunt multe, dar pentru alte tari nu din pacate.
Adina daca te uiti in ultimul capitol gasesti discutia noastra despre numerele de telefon cu care poti suna mai ieftin in Romania.
Flavia e la bai ce ii pasa ei...Lavinia pe unde a disparut??Asteptam vesti cu si despre burtica.
Caro e cu burta pe carte..hai mai vin-o si pe aici, si pe Alexandra o asteptam ca si ea e mai rar
AlinaH apare si ea curand cu nuvela ei...si am uitat pe cineva??
Cum ramane cu Martisorul, ne hotaram din timp unde mergem si ce facem??Ca sa nu fie nebunie intre timp.
Va pup pe toate
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip