Fetele din Austria (19)
Raspunsuri - Pagina 9
Flaflo spune:
Babee, imi pare rau de Rebecca, saracuta de ea, dar ce sa-i faci, era de asteptat.....
Noi ieri am urcat pina la cota 2680 si am fost terminati toti, mai sa ne punem nasul la teava de esapament sa respiram aerul cu care sintem obisnuiti. Am dormit neintorsi, chiar si mama, care sufera de insomnii.
MP, bine ai venit! Povesteste-ne cava despre tine!
Cami, si eu spun ca Gabi, daca e vioi si activ nu te agita prea mult. Sint copii si copii, iar al tau se pare ca are nevoie de putin.
Caro, ziceam ca-ti fac o vizita daca sint prin zona, dar nu ma pot desprinde de apa......
Iarna pe ulitza!
Flavia si Bianca
carolada spune:
fetelor,eu l astept pe cyrill uraganu,sper sa scapam cu bine.
babeeai dreptate,is cu invatatu dar mai e nitel si scap
pt.semestru asta.ce ti fac copilasii,au scapat de varsat de vant?
flafloda in ce balta te scalzi prin salzburg?pai poate treci o fuguta prin salzburg sambata de ex.sa bem o cafelutza ceva.
camite sun weekendu asta ca nu ne am vazut pe anu asta,oricum cred ca si tu ai stres cu examenu sapt.viit.,nu?
Mpbine ai venit
alinahasteptam foiletonu
pupicei la toate
www.camping-kasern-salzburg.com
Flaflo spune:
Caro, noi sintem la Bad Hofgastein, la Alpen Therme si nu ne merge rau. Chiar imi propusesem sa merg miine la Salzburg, dar o sa o las balta, ca sint niste vinturi pe aici, de-ti piere pofta sa iesi undeva. Azi Flo nu a putut sa snowboardeze, toate telecabinele sint oprite, asa ca a fost zi de balaceala. Bia doarme, iar cind se trezeste mai mergem odata la baie.
Iarna pe ulitza!
Flavia si Bianca
carolada spune:
flaflobine v o fi la terme toata ziua azi e vreme frumoasa,nu mai ploua.cand te intorci acasa la viena?poate totusi treci o fuga pe aici la cafeluta
alinahda de ce adica vrei ceas longines?
camite ai apucat deja de invatat?mie mi a cam pierit chefu,ma dor destele de la atata scris.
pumpici
www.camping-kasern-salzburg.com
camiserb spune:
Caro, astazi am avut ceva program administrativ si nu m-am atins de germana. Maine trebuie sa fac cate ceva si in acest sens neaparat :)...
alinah spune:
Buna fetelor
Iaca ma adun si eu de pe drumuri, acu' ca nu ma mai tine nici o operatie, ma pusei de vanat reduceri pentru piciul al' mare, mai pentru la toamna-iarna, dar si pentru mine, asa ca dupa mai bine de doua luni de pauza de shopping am dat iama printre rafturi. Baietii mei au tras vreo doua saptamani de o bronsita, apoi Armin febra, nopti planse si antibiotice pentru o amigdalita, iar Thomas s-a gandit ca tot sunt in priza, sa faca si el o Bauchgrippe. De ieri m-am trezit si eu sa mai scriu pe DC, sunt o maaare lenesa la asternut litere pe ecran, iar inspiratia e in colaps. Stau mult la joaca cu Armin, asezam si reasezam animalutze de ma apuca ameteala, dupa care aud:"noch ein mal!" Si incepem din nou cu tigri, maimute elefanti si ce-a mai salvat Noe pe vremuri. De ce n-a avut si nenea asta o barca si nu ditamai vasu' de croaziera?
Na bun, tocmai am terminat de turnat un tiramisu in frigider si ma pusei la scris. Noi am fost acu 2 saptmani la cea mai plicticoasa nunta posibila, daca intra cineva in biserica fara sa stie evenimentul zicea saracu': "Dumnezeu sa-l ierte". Asa o muzica trista si o atmosfera funebra nu ma asteptam, cel mai vesel si glumet personaj fiind preotul. Chiar ma intrebam asa o fi el sau si-a facut omu' curaj, caci mireasa e foarte cunoscuta in zona.
Caro, ce cauti femeie la americance? Nu poate omu' sa aiba si el o dorinta Pai am intrat in priza ca pleaca mama maine dimineata sa descopere America si m-am scremut cateva zile pe internet dupa idei de cadouri pentru noi Vreau si io acolooo, vreau vacantaaaaa! Sunt pleostita rau, ma inflamasem dupa o scoala aici, dar m-am desumflat rapid, vreau sa fac o scoala, cursuri cu intrare buna pe piata, dar nu gasesc cam ceea ce vreau eu As vrea ca la toamna sa incep totusi ceva, ma apuca pensionarea inainte de a ma califica!
Anka, imi pare rau pentru unchiul tau si pentru suferinta ta. Uite sunt si eu pe aici cu frana
pe tastatura, cu un chef de duca la tropice sau US
MP, bine ai venit in Austria. MP si Adina, puteti suna avantajos de pe mobil catre ro prin numarul www.1031telekom.at/info.php" target="_blank">1031, dar trebuie sa te inscri la ei si plata se face cu carte de credit. Pentru tarife ieftine actualizate gasesti aici: www.tarifecheck.at/" target="_blank">http://www.tarifecheck.at/
Cami, ce-ti face gaza. Nu te stresa cu mancarea, probabil ca e tipul de copil care nu are nevoie de foarte multa mancare, important e sa ia esentialul de vitamine si energie. Da' vad ca face ceva nazbatii, tine-te tare Alta scapare n-ai
Gabi, Flavia ne intalnim in curand la .
Si un pic mai incolo, adica de martisor si ziua muherelor la un dans ceva, haideti sa schimbam cu un club, sa nu ne mai impanam cu copanele. Ahhh, am zis copanele?
La noi a fost destul de urat cu uraganul, kyril a vrut sa faca baie in piscina noastra, asa ca ne-a zburat o parte din acoperis, am stat cu un stres imens sa nu cada o macara peste casa, nu de casa imi era, dar camerele copiilor sunt pe partea aia, asa ca patrulam intre camere ca un robot nevrotic. si ma gandeam ca si eu trebuie sa ma "duc" cu ei. Multi copaci cazuti, acoperisuri partial luate la cativa vecini. Toate astea pe o bezna vuitoare, de-ti accentua arice boala psihica. Am fost fara lumina vreo 10 ore, spre fericire copiii au dormit fara probleme si-mi spuneam ca mai bine fac 3 cezariene decat cu spaima macaralei
Acum bag nasul in perna, caci maine am zi de gatit (vin socri la noi) si ingrijit copchii, fara ajutor, caci bona si-a bagat picioarele, ce mama ma-sii. Si-am incalecat pe-o sa si v-am zis beleaua mea!
V-am pupat pana la urmatorul foileton.
Flaflo spune:
Buna fetele, ne-am cules si noi de pe drumuri si am ajuns acasa, unde am inceput despachetat, spalat, aranjat (ah, ce bine-i in concediu!!!). Bia a fost entuziasmata ca isi regaseste jucariile si mai ales iubitele DVD-uri. De azi merge la gradinita, a dus dorul copiilor, chiar daca s-a lipit de un neamt de virsta ei pe acolo....
Caro, am vrut sa ne oprim simbata, mai ales ca a fost asa vreme frumoasa, dar am bagat gaz, ca a trebuit sa mergem la o zi de nastere in Viena. Oricum, cu catel (Bia) si purcel (Flo) dupa mine nu ne-ar fi tihnit cafeluta! Dar am inteles ca veniti voi spre Viena, sau a cazut treaba?
Cami, parca si voi ziceati ca dati o fuga pe la sfirsitul lunii?
Alino, chiar ma intrebam cind iti dai un ghiont si ne mai incinti cu un foileton de-al tau! Eu am facut cumparaturi la Bloomingdales ( http://www1.bloomingdales.com/store/index.ognc?action=STORE_DETAIL&lstRegion=all&storeId=40002&x=12&y=6 )si la Macy's ( http://www1.macys.com/store/locator/index.ognc?action=locatorSearch&City=new+york&State=NY&ZipCode= ) si am fost multumita, mai ales ca am fost in preajma sarbatorilor si am prins reduceri de pina la -80%! La Mall, am fost doar la Queensmall si nu mi-a placut deloc marfa de acolo (numai chinezarii). Asa ca, dupa cum o stiu pe mama ta, o sfatuiesc sa ramina cu cumparaturile in Manhattan, mai sint magazine dragute pe Broadway (de pe la nr 1000 in jos) unde eu am gasit o gramada de chestii dragute. Poate sa incerce si aici: http://www.manhattanmallny.com/ . Unde va sta? Banuiesc ca in Manhattan.
Babee, multa sanatate Rebeccai!
Restul fetelor, ce mai faceti?
Lavinia, nu ai mai scris de mult, e totul ok?
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
Babee spune:
Va salut!
Rebecca e mai bine cu varsatul de vant, mai are secretii de la bronsita de-acum 3 luni si amandoi conjunctivita.
Cami mi-am adus amine de Sanostol-un sirop cu vitamine pentru Daniel.Citeste aici despre el:http://www.netdoktor.at/medikamente/suche2/medicaments_details.php?id=1696
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
ank_miki spune:
Salutare la toate fetele!Este a treia ora cand vreau sa scriu.De ce?Pt.ca mi-a inchis Mikisor al meu,pc-ul de trei ori de la buton,si sa dus in masa mesajul meu.Acum am lipit cu banda de aluminiu butonul,si nici ca-l mai poate apasa.Asa...
Ce vreme urata,cica ar veni iarna.
Alina,semanam la foiletoane:D
Babee,imi pare rau pt.Rebecca si Philip,le doresc insanatosire grabnica,si tie rabdare.Ma bucur pt.Cristina,transmite-i tu felicitari,si bebe sa fie cat mai sanatos.Sper ca si Alina cand vine din Iran,sa intre si ea pe forum.Cu Iulia ce sa-ti zic,nu stie unde vrea sa-si serbeze majoratul.Eu una sunt suparata pe ea,ieri a chiulit de la sc.,a fost cu o prietena ,la alta prietena acasa,a mai venit si la ora 18.00,dupa care am luat-o la sigur,si asa am aflat ca nu e prima data cand chiuleste.Deci la mine in calendar,pt.urmatoarele zile scrie"mers la sc.si vorbit cu profa".Azi a venit de la sc.si nici macar"hallo"nu a zis.
Emre a fost azi la patinoar,si sa taiat la deget,in lama de la patine,bine ca nu e asa rau.
Cami,imi pare bine,sa aud,ca Daniel mananca bine acum.Am avut si eu probl.cu Miki cu somnul de pranz.Cum inchideam usa la cam,era deja in fundulet,si striga"mama,mama".Dar pana la urama,am recurs la o metoda.Mam intins si in pat si i-am zis,"uite,si mama face nani",se mai ridica de 2-3 ori,se mai uita in jur,vedea ca nu-l baga nimeni in seama,isi punea caputul jos,si adormea.Macar stiu ca doarme,si nu-mi cade frant pe la 20-20.30,sau daca doarme pe la ora 15-16,nu mai am liniste pana pe la 12-1 noaptea.
Flavia a fost super in concediu,ma bucur pt.voi.
Adina,ce-ti mai face puiul,cum mai doarme??
Lavina tu,ce mai faci?Cum mai e cu burtica?
Gata ma duc,sa pregatesc masa(Tortelini carbonara),ca vine al meu sot de la serv.,si Miki e cam marait,ba vrea ceva,ba nu mai vrea,ba vrea la Emre in camera,ba vrea la Iulia,nici el nu stie ce vrea.Ma ia de mana,si uite asa ne plimbam prin casa.
Maine va scriu ce am patit cu Miki acum cateva zile,e si trist dar si de ras.
va pup pe toate
Ank si"Cei patru muschetari"
www.dropshots.com/mikiemre
www.dropshots.com/miki_1
buggy spune:
Buna,Demult vroiam sa va salut. Am fost de sarbatori in Austria, mai exact in Viena si m-am indragostit de acest oras si de locuitorii sai. Vroiam sa va spun (in mod special celor care locuiesc in Viena) ca sunteti tare norocoase, ca locuiti intr-un oras de vis, civilizat, superb, cu oameni educati. Pur si simplu o parte din sufletul meu simt ca a ramas acolo si stiu cu siguranta ca daca ar exista conjunctura potrivita, as putea trai fericita in Viena pana la adanci batraneti.Felicitari"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro