Fetele din Austria (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Buna FETETELOR,

imi cer scuze ca nu am mai scris pana acum ...in primul rand vreau sa va multumesc pt urarile voastre...se pare ca dupa perioada fara nici un simtom ,hormonii mei au venit in valuri si am avut o perioada groaznica cu reata si varsaturi.am fost internata in spital pt ca vomasem 2 zile si 2 nopti in continuu,aproape ca ma deshidratasem si am slabit 2 kg..la spital m-au perfuzat ,dupa care mi-am mai revenit.
acum ma simt chiar bine,greata a cam disparut,cred ca sunt eu paranoica mi se pare ca sunt prea bine acum....dar sper ca totul o sa fie in regula.
peste 2 saptamani o sa merg din nou la ecograf,pana acum sarcina e bine embrionul a crescut

vreau sa va intreb daca stiti cumva unde se face la vienna ecografie morfofetala?

eu in 9 feb merg in romania pt ca avem de botezat un baietel si o sa stau mai mult cred ca vreo luna,incerc sa mai fac acolo din analize pt ca pe aici nu mi-au facut mare lucru,vreau sa fac si triplu testul tot in romania.

o sa va tin la curent cum sunt.

Va pup pe toate
LAVINIA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, eu m-am apucat de curatenie generala, ca saptamina viitoare ii tin ziua Biancai. Dupa o luna, dar ce sa fac, intii a fost bolnava, apoi concediu, asa ca....

Lavinia, sper sa nu mai fie asa rau de acum in colo! Aici triplu test se face doar femeilor trecute de 35 de ani sau cu antecedenta in familie. In orice caz se face doar intre saptaminile 14-21, alfel nu e concludent! Ai gija de tine in Romania, menajeaza-te si speram sa te intorci pina la intilnirea de martisor!
Buggy, multumim frumos si ne pare bine ca ti-a placut! Daca ai ocazia revino si vara; e la fel de frumos (daca nu mai frumos) decit iarna.
Ank, ma mir cum razbesti cu atitia, ca eu nu pot tine una (da' buna) in friu!! Azi cind am luat-o de la gradi mi-au spus ca a fugit trei ore non stop, nu stiu de unde atita energie... In concediu a fost jale ca nu a vrut sa stea la masa sub nici o forma, a preferat sa fuga printre mese si scaune. Cind vedeam alti copii de virsta ei ce cuminti stau si maninca ma apucau toti dracii!!

Fetelor, cum ramine cu intilnirea de martisor? Punem ceva la cale?
Ca cica al meu m-a anuntat sa-mi scriu din timp terminele sa nu-l dau peste cap!

Frumosii mei

"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes

Flavia si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salut fetele toate

Ai mei dau dintr-una-n alta, dar se fac ei bine candva

Lavinia orice spital face exografia respectiva, am impresia ca trebuie sa suni inainte si sa faci programare.Sedere placuta acasa, dar te asteptam de martisor la petrecere

Alinah mai modifica si tu lista aia...ca io mai imbatranii, nu de alta dar sa vada lumea varsta reala pana nu ma razgandesc

De martisor haideti sa vedeti cam cate ne strangem si sa ne gandim la un loc ceva.As propune ca data 4 sau 11 Martie(ma gandesc ca ar fi mai bine duminica, in jur de pranz sau dupa), iar ca locatie ar fi o propunere la un restaurant japonez cu masa de gatit in fata-sa ne distram cum gatesc altiiE o propunere doar, haideti sa ne hotaram ca mai avem o luna si din Noiembrie n-am mai reusit sa organizam nimic.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Si iar neuronulBuggy nu se poate compara Viena iarna cu Viena varaSa vii si atunci si sigur nu mai pleci!Mie mi se pare cam mohorat iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Buna fete,

Scuze, nu v-am mai scris de mult timp, dar am fost cu serviciul in diverse seminarii si trainiguri, in diverse "locatii", ca sa zic asa...

Acum sunt bolnava, am facut un fel de gripa...ma doare gatul rau si pe deasupra am si probleme la stomac, sunt foarte deranjata...eu genul asta de gripa nu l-am avut pana sa vin in Austria! :(

Dar macar stau acasica, desi cu starea asta, nu e deloc placut!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

saliu gagici
babeeasa i viena iarna nu i ca varadeci intalnirea duminica.cu sau fara mutulei?eu nu promit nica deocamdata,desi vreau sa vin,sa vad ca am atatea pe cap de nu mai stiu sa le descalcesc.
camiai dat testu?ce ai facut?eu am dat examen azi la germana.oameni buni,inca sunt sub soc,a fost super mega greu .fir ar sa fie de germana ca mi a scos peri albi
hai ca revin maine c iar s a ivit ceva de facut

www.camping-kasern-salzburg.com

Mergi la inceput

Caro pai de ce e martisor..ca sa vina si mutuleii???nuuuuuuuuu acasa la cratita cu ei..si la copiihai si tu o fuga, ia-o si pe Cami ca ar fi pacat sa nu veniti si voiAlexa, aranjeaza-ti si tu programul in asa fel..haide

Gabitza sanatate multa multa si te asteptam si pe tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

Buna din nou,

Si multumesc mult de invitatie Babee, chiar mi-ar face mare placere sa va cunosc pe toate!

Promit sa intru mai des pe forum si atunci o sa fiu la curent cu intalnirea!

Deja ma simt mult mai bine acum, parca nu ma mai doare gatul asa tare ca de dimineata, cred ca maine merg la serviciu...

Va pup, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

Caro si eu tot astazi am avut examenul la germana. Dupa parerea mea m-am descurcat, dar vedem marti cand o sa ne aduca rezultatele.
Intalnire de martishor...da, suna bine...sa vedem...Oricum de la intalnirea cu braziliencele nu am "evadat" deloc, asa ca ar cam fi cazul :)
Lui Daniel ii merge bine, are o perioada buna si cu dormitul si cu mancatul, sper sa-l tina cat mai mult :).

Mergi la inceput

Dragele mele eu sper sa ne-adunam mai multe si sa ne simtim bine.Ma gandeam ca din atatea ce figuram pe-aici doar putine ne stim.Inteleg reticenta unora dar de ce n-am putea fi si noi un grup unit, luand exemplul altor fete din diaspora?

Mergi la inceput