Sezatoarea canadiana (55)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by Ica 1975

Emilly, sper sa nu te superi, dar am vazut undeva ca angajau infirmiere, sau cel putin asa scria pe pancarta din fata pavilionului. Crezi ca te-ar interesa?

Sigur, sunt interesata.Unde, cum, cind? multumesc! merita incercat orice pina ma hotarasc unde imi e locul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Corina La multi ani cu sanatate si belsug! citi anisori ai sarbatorit? bem ceva si noi pe ziua de azi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

quote:
Originally posted by Emilly

Corina La multi ani cu sanatate si belsug! citi anisori ai sarbatorit? bem ceva si noi pe ziua de azi?

Multumesc, Emilly. Multi anisori, din pacate. Stiti subiectul ala de la Femina Intim (ce nume...) ceva cu '35-Inceputul declinului', acolo trebuie sa stau, nu aici intre voi tinere si sprintare. Ca sa si raspund la intrebare: 36. Beti Emilly ceva in cinstea mea, ca eu n-am prea apucat c-am stat cu copilul in sala de astptare la doctor.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Doamnelor, dorm pe mine, literalmente, da' un pic de energie sa ma hlizesc la ce spuneti voi se mai gaseste.
Cami, vezi cum iese adevarul la iveala? Cum vrei tu sa-mi aduc eu aminte de retete si cizme si alte alea - alea cind eu n-am remarcat inca lipsa cutitului?
Nelia, merci, al meu e, sa-mi dai cutitul inapoi/ sa mi-l aduci acum/si tot ce-a fost intre noi doi/ sa se prefaca-n scrum! Mai tineti minte caietele de amintiri? Nu stiu de unde-au rasarit versurile astea cretine in capul meu obosit, probabil ca nu cutitul trebuia dat inapoi dar eu nu tin minte nicicum ce trebuia dat inapoi, ia! cine-avea caiet de amintiri (ii ziceam oracol?) sa vina cu raspunsul. ok,ok, ma opresc cu colindatul pe cimpii, ca pot s-o tin asa pina dimineata. Vreau vacantaaaa!!!!
Facut o tura de sarmale, diseara mai fac una, congelat in vederea revelionului, mai am kocsonya in program si ciorba de perisoare. Craciunul viitor ma duc si eu in insule, sa maninc ce gatesc altii! Ange, apropo de culinare, am dat o tura pe-acolo, cautam o reteta de cremes (Dana, cremsnit! :)) ) si m-am ametit ingrozitor, m-am ales cu tre - cinci retete diferite asa ca de-aia cumpar Mille Feuilles si gata, ce atita cremes! :)
Oana, tu de ce ma zapacesti cu noaptea-n cap? Am citit lista aia a ta in toate directiile si nu-mi iesea la socoteala, dom'le, ce, tu n-ai fost acolo? Te rog sa faci un edit si, in deprtul numelui, tau,sa faci un copy/paste pe ce-a scris Ange dupa intilnire, imediat. Incerc sa redau cit mai bine: Oana: o inima mare - mare, dar stiti cit? De trei ori mai mare decit va imaginati voi.
Si, in semn ca m-am trezit: Niagara e cam departe, 1000 de Insule cred ca s-ar preta mai bine, se poate face intr-un dus-intors o singura zi si din Montreal si din Toronto. Acu' ramine sa incepem bilciuletzul cu eu pot sa vin/eu nu pot, da' ne organizam noi pina la vara! Pusi...
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Ica1975 - Gabisor a mea a facut ceva asemanator pe la 7 luni (dar esr in februarie) - si dupa cum am citit a fost Roseola Infantum... care trece f repede si fara urmari... multa sanatate!
Corina - La Multi Ani!... si daca tot ai mentionat subiectul resp de la Femina Intim... ai vazut ca sunt altele (subsemnata) care la varsta ta nasteau... unde-i declinul?
Si pt cei/cele care se simt stresati/e... se pare ca Mexicul ar fii un remediu (confom articolului de mai jos)
Feeling stressed? You're not alone, new poll says
Last Updated: Wednesday, December 20, 2006 | 7:38 AM ET
CBC News
Stress, that tense feeling often connected to having too much to do, too many bills to pay and not enough time or money, appears to be a common emotion that knows few borders.

About three-fourths of people in Canada, the United States, Australia, France, Germany, Italy, South Korea and the United Kingdom said they experience stress on a daily basis, according to an AP-Ipsos poll.

Christmas shopping is a major stress for those that have left it to the 11th hour.
(David Kamerman/ Associated Press) Those anxious feelings are even more intense during the holidays.

Just over three-fourths of the people in Canada, 76 per cent, said they feel stress in their daily lives frequently or sometimes. Canadians were most likely to name their jobs, 32 per cent, or their finances, 28 per cent, as the most important causes of that stress.

Spaniards, 61 per cent, were not as wound up as those in most other countries polled. And they could all take a lesson from Mexico, where more than half of Mexicans said they rarely or never experience stress in their daily lives.
But that is certainly not the experience for most people in the 10 countries polled — especially women.

When the word "stress" was mentioned to Heidi Zabit of Durham, Conn., recently, it seemed to touch a bundle of nerves.

"My life is just so stressful right now I'm exploding all over the place," said Zabit, a paralegal and single mother of three boys. "Financially, the stresses are putting me under the table. After a full day of work, we finish dinner and do homework. By 9 p.m., I'm fried.

"And it's magnified by the holidays," she said. "They emotionally string us all out, they string our kids out, as far as hopes and expectations."

Germans feel stress more intensely than those in other countries polled. People in the U.S. cite financial pressures as the top worry. About half the people in Britain said they frequently or sometimes felt life was beyond their control, the highest level in the 10 countries surveyed.

In most of those countries, men were more likely to say their lives were never out of control.

"The idea that we French lead the good life is totally utopian," said Pascale Mongay, a counsellor at a private Paris tutoring firm.

"We are as stressed as anyone," she said.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

eu nu stiu ce sa va spun in legatura cu bubitele alea mici si rosii.
Robert cu ele a inceput si a terminat cu eczema
dar la voi nici nu vreau sa ma gandesc ca ar fi asa ceva.Sanatate multa va doresc.

ira,cum adica primesti pachet de la Buzau? cu ce ti-l trimite? cu posta romana?
Cred ca sunteti super fericiti.Eu am primit felicitari din Ro. si la fiecare plic pe care-l desfaceam tremuram de emotii
Frumos sentiment.
Cum fac sa-i transmit Doinitzei "sarbatori fericite"? O faci tu sau imi dai mailul ei?

pup la voi

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fetelor, am si eu o intrebare la voi, ca nu mai stau sa caut, aici gasesc sigur un raspuns. Sotul meu a uitat ceva in Romania si un prieten de-al nostru s-a oferit sa trimita un colet. Numai ca el ar prefera sa gaseasca o firma care accepta plata de aici, la primire sau chiar in avans, ca sa nu-l puna pe amic sa cheltuie bani acum de Sarbatori. Cunoasteti vreo firma care se ocupa cu trimis pachete si din Romania in Canada?

Iraaa, mergem in orasel!!! Acum sa nu-mi spui ca nu mai poti tu... Oricum noi mergem duminica, ca i-a promis tati Agatei ca o duce acolo (a vazut ea o reclama la televizor). Eu auzisem ceva din discutie, dar nu eram sigura ca vorbim despre acelasi lucru. Daca nu puneai tu intrebarea ca sa i-o pot pune si eu lui mutulica al meu, eu mergeam duminica in oraselul Mosului si probabil ca aflam duminica dimineata, cu o ora inainte de plecare.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Cami, da, cu posta Buzau, tuica e de la Bisoca, si cicolatelele alea mici mici cu rom, moartea mea, ma uit la ele si mananc cate un centimetru pe zi. Nu impart cu nimeni. Ne-a trimis haine din Ro, Sofiei si cizme, un cal mare de plus, zau ca nu-i normala.

Doinitei poti sa-i scrii la ziarul financiar doina.anghel@zf.ro, o sa fie de sarbatori la Buzau 2 saptamani, calare pe porc.

Pe mama nu stiu cat a costat-o da' banuiesc ca nu putin, io nu mi-as fi permis sa trimit asemenea pachet in Romania, zau asa, ar fi fost cel putin 200$ numai la kg. Da' poate ca invers o fi mai ieftin.

Va astept la o tuica, Nelia si Cami, cand aveti timp.

Corina, la multi ani si smile, viata e f frumoasa la orice varsta, zicere de la mamaita care-a trait 90 de ani. Ia exemplu de la Madonna, care-i batraioara deja si arata ca o adolescenta.

Ma duc ca azi am o zi f grea, la 10 noaptea ajung acasa. Inca nu mi-am facut cumparaturile de Craciun, oare-s singura de pe planeta care-a ramas asa ? Exista un singur loc unde sa ma duc si sa cumpar de toate ? Care sa contina si ToysrUs, si Walmart, etc ? Offfff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Ok, Nelia, duminica la orasel. Ramane stabilit. Noi o sa mergem la biserica de dimineata si pe la 12 ne indreptam spre Val-David, dar vorbim la telefon. Tu ai numerele noastre de mobil ?

Cat despre intalnirea generala, noi vrem sa venim atata timp cat va fi intr-o duminica (lucrez sambata) si nu in luna mai ca am turneu in Nova Scotia de cateva saptamani.

Daca e vara (iunie - iulie - august), pot oricand ca sunt in vacanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Ira,

Tare am fi venim si noi la orasel, dar avem deja intilnire duminica cu Mosu la biserica...

Sper sa gasim ceva timp sa ne vedem in vacanta, ca fara zapada nu prea avem ce face, vom bintui magazinele si cam atit.

O zii buna

Intilnire DC Montreal 16 decembrie

Mergi la inceput