Sezatoarea canadiana (55)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ira, noi ne propusesem sa mergem duminica in orasel... dar nu stiu daca nu s-a razgindit soferu'... Daca nu, vorbim si mergem.

Eu vreau cizmele lui Cami! Si cineva va vrea ceva de la mine, asa ca, vreti - nu vreti, va trebui sa ne intilnim. Un cutit cu miner roscat! Eu aveam unul la fel in carut, la bagaje, pentru pizza. Probabil am crezut ca l-am scos, vazindu-l pe masa, si cind am plecat, fata stringatoare, l-am pus si pe cel de pe masa in bagaje, linga al meu de acasa, fara sa observ ca am doua. Deci, al cui e??? Ca de cind tot vreau sa intru si sa anunt posesoarea ca e la mine... Nu l-am furat, parol!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Irina, organizeaza tu ptr duminica si ne anunti simbata ca de fapt tu lucrezi.

Si zi asa, vii des in St Hubert? Poate-mi faci vreo vizita data viitoare ca acolo stau eu.

Din pacate eu am musafiri duminica.

Camelia, dupa ce va intoarceti din Toronto, suna-ma inainte sa va faceti ceva planuri. Mi-ar place sa ne intilnim cumva, si cu barbatii.

Si chiar eram serioasa despre intilnirea cu toate si Niagara ca idee e f buna. Chiar daca tocmai ce am fost anul asta, mai mergem odata si la anul.Noi am stat la Cascade Inn,chiar linga cascada si ne-a costat 59$/noapte. Deci nu ar fii nici scump daca inchiriem 2 nopti, un week-end,poate de ziua Qc-sau Canadei.

Sa mai isi dea cu parerea si fetele din Toronto.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by Ira

quote:
Data vitoare eu propun sa ne intilnim cu toate fetele din canada

Io zic c-ar fi mai simplu sa ne intalnim toate fetele cu ochi caprui, intre 50-60 kg cu nr 37 la pantofi - din Univers.

asta a vrut sa fie misto? ca io nu ma incadrez decit la numarul pantofului...

Si eu zic ca e super ideia cu Niagara, il vedem si pe bb al Doniei, super.Eu ma inscriu pe lista.Undeva prin iulie?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by Podeanu

Irina, organizeaza tu ptr duminica si ne anunti simbata ca de fapt tu lucrezi.

Dana si gemenii
Voiculestii

te sun cand ne intoarcem.
undeva in jur de 29-30.ne intalnim sigur.
daca nu la una dintre noi atunci pe undeva pe la mijloc la un resto ceva. lasa-mi pe m.p. nr. tau de tf. ca l-am ratacit

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Emily, sa ma vezi venind de la cumparaturi cu sacose sub carut, in carut, pe carut, cu Ioana agatata de haina mea in timp ce cantam sau repetam o poezie ceva !
Imi place sa traiesc viata la maxim .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Buna ideea cu intalnirea generala, da' cred ca este mai greu de realizat. Mi-ar placea sa ne intalnim toate.

Dana, suuuper vacanta, mi-a placut tare mult ce-am vazut

Emilly, sper sa nu te superi, dar am vazut undeva ca angajau infirmiere, sau cel putin asa scria pe pancarta din fata pavilionului. Crezi ca te-ar interesa?

Azi dimineata am fost la CLSC ca Christine a avut ieri seara o eruptie pe fata, maini si picioare, cu niste pete mari, care se divizau si incepeau sa se micsoreze pana dispareau. Se pare ca este rujeola, si cand am aflat m-am gandit la copilasii care au venit sambata si sper sa nu-i fi imbonlavit si pe ei, m-as simti vinovata.

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Intilnire DC Montreal

Jurnalul participantelor (si cu asta promit ca ma opresc )

In ordine alfabetica :

Ange – o mamica cu un zimbet cuceritor, plina de energie si buna dispozitie, fara sa mai vorbim ca este o maestra in arta culinara

Bebitzu – o mamica minunata a lui Mihnea, un baietel balai, f.cuminte si cu un zimbet sagalnic

Cristina – o mamica top model al unui baietel frumos foc si mai ales extrem de cuminte

Ica 1975 – o mamica fericita a unei bebeluse ca din reclame (cu ochi mari albastrii si obrajori imbujorati)

Nelia – o mamica « eroina » a 2 papusi : Agata (care te cucereste din prima clipa ) si Tudora (care este ca argintul viu)

Podeanu – o mamica super chic si bronzata, care alaturi de frumoasa ei dominisoara Denisa pare sora si nu mama (si chiar daca nu sint prima care o spune, acesta este purul adevar…)

Simonna – o mamica super fina si super haioasa, plina de umor si care vorbeste intr-un dulce grai ardelenesc

Trebuie sa adaugam 3 tatici cam intimidati de atitea fete, dar care au facut fata f.onorabil « sezatoarei ».

Si multe multumiri parintelui Vasiliu, care a facut in final posibila aceasta intilnire si care a avut amabilitatea sa fie « garantul » nostru fata de proprietarii biserici si care ne-a dat si o mina de ajutor in derularea « activitatilor ».

Deci pe curind…

Intilnire DC Montreal 16 decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

quote:
Originally posted by Podeanu

Si chiar eram serioasa despre intilnirea cu toate si Niagara ca idee e f buna. Chiar daca tocmai ce am fost anul asta, mai mergem odata si la anul.Noi am stat la Cascade Inn,chiar linga cascada si ne-a costat 59$/noapte. Deci nu ar fii nici scump daca inchiriem 2 nopti, un week-end,poate de ziua Qc-sau Canadei.

Sa mai isi dea cu parerea si fetele din Toronto.

Dana si gemenii
Voiculestii

Dana imi dau tot eu cu parerea, vad ca-s singura din Toronto, nu stiu unde au disparut celelalte fete. Mie personal mi-ar face mare placere sa va cunosc pe toate, Niagara e mai mult decat convenabil pentru noi. Ca data nu de 1 iunie, ca atunci organizam picnicul de Ziua Copilului.

Putem sa ne intanim si la 1000 de insule, ca-i ceva mai aproape de voi.

Laura, multumesc de urari, asa-i, a fost ziua mea, trista ca era copilul bolnav tare.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Ce-che-raut,
yooooooooo

Sa-mi dati drepturi de autor, io zisei prima ca=mi plac cizmele lui Cami, pe verificatelea

Dana, nu lucrez duminica, nu-s nici chiar asa de dispéré
da de dus la village ma duc precis, nu vreau sa stau acas' si sa ma uit la TV in timp ce prestez butucul de Noel, zau asa ! E mai fun sa ajungem seara acasa din satuc si sa ne astepte cadourile sub brad !

Nelia, daca veniti merem impreuna.
Cami, dupa ce vii o sa ma sun pe mine insami ca sa-mi aduc aminte sa ne intalnim.

Copiii, astazi la noi a fost ziua cadourilor, cred ca a trecut Mos Craciun si nici nu mi-am dat seama,

de la o eleva am primit un acvariu micut, retinuse ca Sibin i-a cerut asta lui Pere Noel si ea avea unul nou, folosit doar cateva zile - cu motorase, luminite, pietricele, flori dà plastic - tot in afara de apa si pesti. Cel mai tare cadou de astazi au fost niste biscuiti facuti de o eleva de-a mea de 7 ani. Va jur, mi-au dat lacrimile cand am vazut-o ca vine fericita cu biscuitii copti de ea insasi - in servetel.

Apoi ne-a venit pachetul de la Buzau, yupiii, ce bucurie pe noi, stateam toti in genunchi jurul cutiei si desfaceam, desfaceam...cafea, cafea, cafea (Jacobs, bineinteles) jucarii, haine, bomboane, creme, carti, ciocolatele din alea mici cu rom si tuica de Buzau. Frate, cand m-a vazut postasul la usa primul cuvant pe care mi l-a adresat inainte de bonjour a fost tabarnak (semn ca pachetul era prea mare si prea greu.)

Sofia a vrut sa guste din "suc" si pana sa ne dam noi seama trasese o dusca de tuica de prune din pachet. Am vrut sa chem salvarea, da' o scuipase haha. La ce dumnezeu o fi trimis tuica aia nu stiu, ca doar noi nu bem nici unul, cred ca o sa faca mucegai la noi in dulap.

Sanatate tuturor bolnaviorilor si noapte calma va urez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Cum sa faca dom'ne mucigai in dulap la tine!?! Si mai ziceai ca ai si musculite din alea betive... Adu-o la noi, ca iti jur ca nu va sta deloc in dulap. Nici macar fiarta...

Uite ca a venit barbatu' muncitor, s-a spalat, s-a culcat si am uitat sa-l intreb de orasel... Miine la prima ora.

Ikea are reduceri de Craciun? Macar la accesorii, daca nu la mobila.

Am uitat acum si nu ma mai uit inapoi, cineva spunea de mobila pentru copii Neoset. Am vazut si poza... Laura parca. Ne-am uitat si eu si sotul aseara pe net, da, aia da mobila. Ne-a placut la nebunie. Din pacate, nu are magazin in Montreal, numai in Ontario. Asta e!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput