Sezatoarea canadiana (55)
Raspunsuri - Pagina 28
Ira spune:
Fetele, am o idee, tineti bine de ea, ca yé singura si orfana!
Haideti sa mergem la village du père Noel cu copiii !!! Duminica asta, vreti ?
Haideeeeeeeeeeeeeeeeti !
Cricor spune:
quote:
Originally posted by oanagabriela
Cricor
Cind veniti in vizita la Montreal, anunta-ne din timp si poate reusim sa ne vedem. Noi la Toronto mergem f.rar (am fost de 2 ori in 10 ani).
Oana, mama lui Antonia
[
Foarte rau Oana, foarte rau. Asa mandrete de oras si voi ati venit sa-l vedeti doar de doua ori....
Cine stie cand mai ajungem in Montreal??? Noi aveam niste prieteni in Quebec city si mergeam la ei cel putin o data pe an, uneori ramaneam si-n Montreal o noapte. Ei s-au mutat la Ottawa, asa incat nu am mai ajuns in Montreal.
Stiti ceva, Donia are dreptate, ce-ar fi sa ne intalnim in orasul ei la vara? Se poate sta in Niagara, cred ca ar fi tare frumos. Donia, ne organizezi? Pana atunci creste gagalicea si iti revin puterile.
Ira spune:
Copii, e 11$ de persoana si va fi unul din cele mai frumoase cadouri pt. copil de Craciun ! Nu atat jucariile conteaza cat timpul si dragostea ce le-o aratam prin activitatile pe care le facem cu ei.
Un copil de la mine de la scoala de 10 ani imi zice cica : Irina, l-am tras de barba si nu a cazut, el era cel adevarat. Am verificat de vreo 3-4 ori, tragandu-l tare si brusc (saracul om).
http://www.noel.qc.ca/index.php
De Montréal
Prendre l'autoroute des Laurentides jusqu'à la sortie 76 et suivre les panneaux indicateurs.
Io ma duc, daca mi s-a atzucat nu ma pate opri nimeni, si astia ai mei nici macar nu stiu haha
Ia cititi aici fratilor, rabais de 2$ la bilet daca deseneaza copilu' :
http://www.noel.qc.ca/ill/cpnoel1.gif
Doniaaaaaaaaa, te pupicex, mai esti in veata cu 2 cupii dupe tine ? 2 mici teroristi, c'est pas mal cocochat, atat la propriu cat si la figurat.
try spune:
Codritu, din Ro sut perdelele, nu cred sa mai gasesti in alta parte la fel.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
ange spune:
ira,noi suntem la Toronto duminica
distractie placuta!
dar oricum nu mergeam ca este ajunul Craciunului si-l asteptam pe Mos
oana,draguta si prompta.merci.notat.
Maia este in vacanta da.acum este la o colega de clasa.S-au sunat dimineata si s-au hotarat sa se intalneasca acum dupa amiaza la ea acasa.Maine intalnirea lor va fi la mine
Sambata dimineata plecam.Pana atunci casa,curatenii,spalat,sarmale,bagaje si gata
POate ne vedem dupa Anul Nou.Veniti la noi in vizita daca nu reusim sa ne adunam o gasca sa mergem la un film si apoi la un resto ceva.Ok? vorbim cand ajung acasa de la To.
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
laurajr spune:
Buna fetelor,
felicitari ca ati reusit asa o intalnire...reusita ( na, ca sunt in pana de cuvinte !) .
Eu alaptez, legan, picotesc, fac mancare in timp ce legan cu piciorul bouncer-ul, fac teme cu Ioana, liste de Craciun...
David a facut o eruptie pe fata, ca niste cosuri mici si rosii, stiti ce ar putea fi ?
Cricor, a fost ziua ta ? Pai LA MULTI ANI ! in cazul asta !
Emilly spune:
Laura si gaza mea a avut asa eruptie pe fata.Mi-a dat dr. o crema cu ceva antimicotic si ii facea bine cind ii dadeam.Parerea mea e trece si fara.Incearca sa-i tamponezi cu compresa curata imbibata in ceai de musetel, ar trebui sa ajute si rau nu face.
A fost ziua Corinei? fug sa citesc din urma...
laurajr spune:
Emily, multumesc de sfat, asa m-am gandit si eu cu musetelul...
Apropo de tratamente naturiste ( pe care noi le aplicam cu incredere ): colegul de tura al lui Iulian i-a spus pe un ton f natural ca baiatul lui are paduchi si ca-l da cu sampon contra paduchilor dar n-are efect .
Sotul meu l-a sfatuit sa-l dea pe cap cu gaz, faza la care colegul ( canadez din tata-n fiu) a ramas cu gura cascata si a zis ca-n viata lui nu i-ar aplica asa tratament copilului ...atunci sa-i stapanesti sanatos , ca astia fara masuri radicale nu parasesc gazda !
Emilly spune:
vazut poze din Jamaica, superbe Dana!!
vazut si poze de la intilnire, bravo voua fetelor! m-am gindit la voi sambata pe la 11 si pe cind intepam un bebelus imi ziceam eu in sinea mea, "acum puteam sa cunosc fetele si sa stau la povesti cu ele"...n-a fost sa fie, munca inainte de toate...ufff!
Doina greu la inceput ...eu tot nu stiu cum il cheama pe bb?parca Roxana vroia George, asa a ramas?undeva am citit la mamici de Cristian, dar nu eram sigura ca e vorba de baietelul vostru...cum e socrela, se descurca cu Roxana, face treaba?Pupicei si la cit mai multe ore de somn!
Laura la cum descrii cum le faci pe toate in acelasi timp am schitat un zambet in coltul gurii si mi-am zis ce bine ti se potriveste titulatura 'mama si sotie eroina"
bebitzu spune:
"inca am avut dubii daca pe ea o cheama Nicoleta sau nu, Bebitzu, confirma, ca altfel incep sa iau lecitina!"
Simona, lasa lecitina ca nu este cazul.
Numele meu l-ai retinut corect, iar pe marele blond (adica fimiu) il cheama Mihnea .
Asteptam sa ne spui cand si unde iti va aparea acel articol de care ziceai (sper sa nu desconspir ceva pe aici), vreau si eu sa-l citesc.