Sezatoarea canadiana (55)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Condo-urile in Mtl sunt la acelasi pret, numai ca nu-s din 2006. Pe mine nu ma intereseaza insa decat St Hubert sau Terrebonne, acolo unde am scolile

Bai frate, poate facem o lista cu cadouri focké primite de la elevii/pretenarii nostri, io azi am adus acasa o oala - a ras Sibin de mine tot drumul inapoi (chiar mi-am pus problema daca am fata de bucatareasa au ba), sare de baie, lumanari cu dantelutze indecente si bomboane cu 9000 de calorii bucata. Oare n-o putea nime' sa dea cadou iaurturi degresate si dezaharisate, certificate cadou la masaj thai sau chiar un belete la cowboys fringants ?

...faleleu, pana vineri precis primesc si vreun mop, fata de masa de la Dolarama, vreun borcan cu dulceata facut de m-me tremblay, strabunica lu' tata mare - pastrat in pivnita timp de 25 de ani, si un sortz de bucatarie ultimul racnet, cu dantelutze de culorile curcubeului turbat.

Mi-e si frica sa ma duc la ore, zau asa, cine stie ce mai primesc, sambata trecuta am fost obligata sa mananc de politete neste praji de Noel nasparlioase rau, 100% caramel facute in casa de d-na secretaire...io, care ma montignacesc de cand ma stiu, sa nu vad zahar in fata ochilor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Data vitoare eu propun sa ne intilnim cu toate fetele din canada

Io zic c-ar fi mai simplu sa ne intalnim toate fetele cu ochi caprui, intre 50-60 kg cu nr 37 la pantofi - din Univers. Hapai Canada e cea mai mare tara din lume, daca ignoram federatia aia din estul Europei pe care cu greu o pot numi tara. Greu ne gasim om cu pom p-acilea.

Edit, si zici ca de la Jamaica ti se trage tenul ala ? Ca sa stiu sa ma duc si eu, ca incep sa fac neste riduri pe la coltul okilui. Ma uit la poze acum, ok ?

Crocodilu' ala din poze era de jucarie sau impaiat ? Sa-tzepenesc de nu zici ca-i adevarat !

Edit 2 :

Pe Sofia o trec sudorile fortzand de manerul ferestrei. Sibin o intreaba ingrijorat vazand ca ea nu inceteaza sa traga :

- Ce faci acolo, tati ?
- Deschid feleastla !
- Pai nu stii ca nu ai voie sa te apropii de geam ? Ca e periculos ? Da' de ce vrei sa deschizi fereastra ?
- Pai am tlas un paltz si miloase plea ulat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Faine poze! Si cu ocazia asta ma bucur ca v-am cunoscut.
Si sunt de acord cu propunerea lui Podeanu, urmatoarea intalnire sa fie la nivel federal. Am si locatia perfecta, adica la mine. Stau la o aruncatura de bat de Niagara, obiectiv turistic national. Cine poate rezista ofertei?
Si daca nu veniti la intalnire deodata, haideti pe rand, cand va aduceti rudele sau prietenii sa vada cascada. Dau o cafea mai buna decat Timhortonsu' iar sotul e mare mester la gratar. Ei?

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Try, mi-a placut mobila, eu am umblat ca zapacita sa gasesc ceva pentru Tudor si pana la urma am ales un pat de la Brick, nu cine stie ce, nu gasesti nimic colorat si de calitate. Avem perdele la fel, le-ai adus din tara sau ai gasit aici? Ale mele sunt din tara.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Donia,zici ca dai o cafea la Tim Hortons?
pe 26 sunt la Niagara

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Ange, dar la Blue Mountain nu veniti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Donia, computerul meu acasa nu functioneaza, nu-i o scuza admisibila avind in vedere ca am scris de aici si nu m-am invrednicit sa-ti spun cit ma bucur pentru tine! Cred, insa, ca n-am asimilat informatia, in capul meu tu trebuia sa fii inca graviduta, nasteai mai aproape de Craciun decit ai facut-o si m-ai zapacit de cap cu graba cu care-a venit bb pe lume! Oboseala o sa treaca, stii tu, in citiva ani, asa ca dormi cind doarme bebe, maninca bunatati si rasfata-te pe cit posibil, deleaga orice treaba de facut cuiva si vezi cu baby blue! Pupici Roxanei, de cite ori ma gindesc la fratiori mici mi-aduc aminte de una din prietenele mele, cam aceeasi diferenta intre copii ca la voi, care avea o singura problema: "Stai, mai, puiul mamei, ca-i scoti ochii lu' asta micu! Lasa-l mai incet!" Sa va traiasca amindoi, sa va aduca numai bucurii (si ceva nervi, ca altfel de ce-ar mai fii copii, nu?)
Cinstite fetze participante la intilneala,
eu m-am straduit la greu sa nu incurc pe nimeni, mai aveam putin si-i plezneam pe astia pe-aici ca n-am reusit nicicum sa-mi amintesc cum il cheama pe baietelul lui Bebitzu, de care eu m-am indragostit la prima vedere (Bebitzu, baietelul tau seamana teribil cu "fratele surogat" al lui Radu, s-au nascut cam deodata si, daca ei n-am fi emigrat la Windsor si noi la Montreal ar fi crescut, literalmente, impreuna!), inca am avut dubii daca pe ea o cheama Nicoleta sau nu, Bebitzu, confirma, ca altfel incep sa iau lecitina!
Dar dubii despre melcisorii aia sa mor daca am avut! Dana mi-a explicat cu atita acuratete cum se fac incit n-am suspectat ca n-ar fi ea autoarea, pour le simple bon raison ca eu n-as fi in stare sa redau o reteta daca n-am facut-o de o mie de ori...
Si stiti ce-am uitat? Cizmele lui Cami! Prapad cit i-am mai zis ce faine sint, si, smecherie cu palarie, ea tot nu ne-a zis de unde le are, sa ne cumparam si noi, numa' zicea, inspre abaterea atentiei, "a, sint asaaaa de vechi..."
Acestea fiind zise, eu vreau asa:
- cizmele lui Cami
- look-ul general al Danei (eu daca ma imbrac in albastru arat ca o sperietoare ce ciori!)
- ochii Christinei (fetita Icai)
- zimbetul lui Bebitzu
- silueta Cristinei-mama-lui-Alexandru
- miinile Oanei
- talentul culinar al oricui altcuiva
- si asa mai departe
Bag sama ca ma pot alege doar cu cizmele lui Cami din toata lista asta (Cami, pot sa am si fotoliile alea rosii?!, svp, svp, svp!) ah, si Cristina-mama-lui-Alexandru n-am apucat sa intreb de unde ai pantalonii, da' vreau indicatii complete, magazinul cutare, raionul cutare, raftul cutare, de cind a inceput toamna vreau nadragi de-aia si nu gasesc decit porcarii!
Gata, ma duc sa fac edit pe melcisorii aia.
Pusi,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Dana, foarte frumoase pozele de la Jamaica. Acus as pleca si eu... A. si mi-au placut diversele chestii pe care le aveai la gat la nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

quote:
Originally posted by Cricor

Ange, dar la Blue Mountain nu veniti?

asta tot in Canada e?

Simona,esti haioasa de haioasa.Am spus si de unde am cizmele la intalnire,am spus si de cati ani si cat costa Cred ca esti singura care nu ai auzit
Poti sa ai si cizme ca ale mele si pantaloni ca ai Cristinei si fotolii ca ale mele
Cizme:"globo"-pantalonii o intrebam pe Cristina iar fotoliile "ikea"
Cat despre retete,preparate,minuni culinare baga nasul pe situl culinar.ro ca de acolo am invatat si eu multe.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Azi imi fac de cap: lucrez de acasa si stau mai mult pe DC. Bine ca nu stie nimeni romaneste la mine la servici...

Try

Ma bucur tare mult ca bebe este mai bine. Ii doresc multa sanatate si totul sa devina doar un vis urit, sa creasca mare, frumos si sanatos si sa fie bucuria parintilor lui .

Podeanu

Superbe peisajele, dar mai ales personajele din poze sint frumoase foc . Sa-ti traiasca familia si la cit mai multe vacante sub palmieri.

Ange

A intrat Maia in vacanta? Ce planuri aveti?

Uite aici link-ul pentru Atrium (patinoarul acoperit)
http://www.le1000.com/

si pentru orasul subteran. Am gasit doar un articol in engleza

http://www.suite101.com/article.cfm/montreal_canada/96358

plus o harta (tot ce este in roz este sub pamint). Sper sa iti foloseasca.

http://hct.ece.ubc.ca/nime/2003/mtl-sout.pdf

Cricor

Cind veniti in vizita la Montreal, anunta-ne din timp si poate reusim sa ne vedem. Noi la Toronto mergem f.rar (am fost de 2 ori in 10 ani).

Intilnire DC Montreal 16 decembrie

Mergi la inceput