Sezatoarea canadiana (55)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Oana, pai haideti dupa 12-13h, dar nu mai tarziu, ca la 17h inchide si cica vizitarea satului dureaza cam 4h pentru copiii de varsta lor, am citit pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Ira mama, poti fii sigura ca au dat o gramada de bani pe pachet, mama ne-a trimis unul de 13 kg si a platit 5 meleoane...
Si Jacobs nu se gaseste la voi ? Eu am gasit si la un Food Basic din oras de la noi .
Sper ca bubitele sa nu se transforme in eczema, deja ma ingrijoreaza dar cand ma gandesc ca sigur dr de familie zice ca nu e nik si nu ma primeste in audienta, la urgente no way...parca tot la musetel ma gandesc cu drag .
Nelia, incearca la firmele care trimit pachet in Ro, ei aduc si retur Ro-Ca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

M-am intors de la cumparaturi si tot n-am reusit sa-i iau fica-mii ce-si doreste de Mos...ia ziceti-mi voi, ati vazut pe undeva soldatei din aceia de Mos dar mici cit o papusa barbie?eu am gasit mari si zau ca nu mi-am putut imagina ce-ar face Ilinca mea cu ei...am fost la Toysrus, Maxi, Fairview si nu gasii soldatei mici...

Nelia depinde de cita greutate are de adus sotul, poate gasesti pe cineva care e in Ro si te poate ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

poftiti la cap. nou:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=90752

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput