Sezatoarea canadiana (55)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

bebitzu, primit, merci !!!

Dana, sa stii ca Ira are dreptate, eu nu sunt asa de priceputa in ale scrisului, insa cred ca ea a redat f bine.

Astazi sunt in plina dilema, luni dimineata am un interviu si nu stiu cum sa ma imbrac, ptr ca va fi la o cafea, asa ca sunt in dubii- tinuta de interviu sau altceva? Voi ce ziceti? Plus ca ma bate gandul sa luam un REER, sa-i facem copilului fond de studii, vreau sa schimb banca dar nu stiu care ar fi "cea mai buna" si peste toate ... trebuie sa merg miercuri sa-mi scot o masea de minte

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ira, mi-ai mers la suflet cu vorbele tale. Asa e cum spui tu. Eu am uitat de mult sa ma mai bucur de viata , sa ma uit in jur sa remarc lucruri, fiinte... in toata alergatura asta de servici, activitatile copiilor, lectii, mincare, curatenie..

Acum lucrez doar 3 zile/saptamina, acum astep sa-mi vina maseuza, am inceput yoga, am inceput o carte (18 pagini e drept..dar tare greu am reusit sa ma "introduc" in actiunea cartii) si-om mai vedea.

Pacat ca nu vii miine.

Donia, felicitari si sa va traiasca baiatul.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Oanagabriela, iti multumesc. La SunLife ma uitasem avand deja acolo asig de viata, dar mie mi se pare ca asigurarea dentara nu acopera mare lucru si de asta intrebasem poate stie careva una mai buna. O sa mai caut.

Numai bine la toata lumea si petrecere frumoasa la intalnire,
Roxana, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Saluty

Corina, ca sa-ti raspund io la intrebare, nu, bolile nu se termina niciodata. Ca un facut primesc azi telef. de la Sibincioul meu ca-i e rau, pai cred si eu de la atata stress - e perioada f grea la firma - si + sesiune - are 3 cursuri f grele si alergat dupa copil. Vomitase la job si i-am spus sa vina urgent acasa ca altfel innebunesc. S-o ia naiba de facultate, ca nu exista lucru mai greu pe lumea asta decat facultatea in Canada.

Nu degeaba canta astia non stop: On met l'école en feu, les profs sont en milieu !

L-am tinut in brate si l-am mangaiat si offffffff, doamne, cate poate sa duca omul asta, e incredibil....cateodata ma intreb cum de mai are putere...

Acum s-a intors la lucru, ca si-a revenit. O ia de la cap adicatelea.

Cami, deci maine nu vine, ca are de invatat, dare-ar vergas'u-n el de invatat. Invata non stop, ni s-a acrit si mie si Sofiei, vrem inapoi baietelul nostru bun si tandru.

Dana, ce ma mai baga pe mine in depresie este oboseala. Daca nu dorm 7 ore cel putin pe noapte devin irascibila si vad negru da' d-ala negru rau in fata ochilor.

offffff, ma duc, ca ma asteapta zile de vis, 6 ore + repetitie diseara + maine scoala iar la prima ora. Fetili, sa va pupaciti si sa va distrati fain. Dac' nu-mi faceti vesnica pomenire maine la intalnire ma teleportez la voi derect cu quebecoisu' meu pianist, sa va puna parul pe bigudiuri ! Al' de zice ca e fun blaze of glory - adicatelea dansul gloantelor din aer - de-mi vine sa sun la 911 dupa 3 secunde dupa ce-v vad

Bai, sa va zic una ca-mi amintii

Mamica unui coleg si-a decrissé-at destu'm adica si l-a rupt mai iegzact. Bun. Nu-i bun, dar asta e ticul meu verbal. Asa, si a durut-o atat de tare ca a luat telef. sa sune la salvare. Gagica statea in Laval. A sunat de freo 15 ori, nu respunde nimeni, face criza de durere, ajunge in fine la medic...dupa freo 2 zile face reclamatie : ca de ce nu-i raspunde frate, 911 ? Faleleu, ce-am mai ras. Au facut astia cercetari si au ajuns la concluzia ca ea forma 450 911, ca statea in Laval, doamneeeee, mare ti-e gradina ta !!

Ma car ca intarzii, bisous everybody!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Dragele mele concetatene ... ce mai faceti?

Uite ca vin si eu la voi cu o oferta: eu am o gramada de lapte in congelator de cand ma mulgeam cand Adrian (baietelul meu mai mic nascut prematur) era in spital si manca atat cat mananca o vrabiuta, iar eu ma mulgeam dublu, uneori triplu fata de cat manca el si-uite-asa am sfarsit cu un mare stoc de lapte in congelator.
Daca e vreo mamica de nou-nascut care nu are laptic sau vrea sa dea suplimentar lapte de mama (stiu ca in spitale nu se mai foloseste de mult notiunea de donator de lapte). Eu nu am cum sa-l mai folosesc ca daca ii dau din el lui Adrian, va suge mai putin de la mine si ma va stimula mai putin si in felul asta produc mai putin lapte si n-am nici un interes.
Dar parca mi-e mila sa-l arunc, numai cand ma gandesc cum ma sculam noaptea sa ma mulg la fiecare 3 ore.
Asa ca m-am gandit ca daca e cineva care ar putea sa-l foloseasca, de ce nu? E stocat in conditii optime in congelator cu usa separata, fiecare container e special, din acelea de la spital cu data si ora la care a fost muls.
E pacat sa-l arunc, asa ca poate pot face un bine cuiva. Am in jur de 100 de containere a cate 80-90 ml fiecare.
Trimiteti-mi un pm daca e cineva doritor.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by oanagabriela

Emilly

Pentru ochisorii copilului: poti sa mergi si la farmacie, ii explici farmacistului simptomele si iti da o crema. Dupa ce descrii, este o forma de conjuctivita. Antonia avut de vreo 2 ori si de fiecare ne-am dus la oculist direct.

am fost aseara prin spitale degeaba, am ajuns la farmacie si a fost nenea farmacistul dragut si ne-a dat niste picaturi, parca deja e mai bine.
Unde-i nenea oculistul??unde il gasesc? cu siguranta trebuie sa o vada un medic.Mercic tare mult!

Bebitzu multumesc inca o data!o sa o sun pe tipa asta saptamina viitoare.Acum in cazul sotului tau cu refuzul la dosar si micile erori in istoria lui de credit, a putut tipa sa-i dea linia de credit sau cum a procedat?
mercic inca o data!

Mergi la inceput

try ma bucur sa avem vesti de la tine.Eu parca stiam ca poti tine laptele citeva luni bune, asa-i? deci poate il poti folosi mai tirziu.Am incercat si eu sa tin lapticul la congelator, nu stiu ce n-am facut bine cert e ca dupa vreo 2 luni cind am incercat sa i-l dau gazei avea un gust ciudat si l-am aruncat.Drept e ca nici nu aveam asa mare cantitate ca tine.

Cum mai e Adrian? e bine?sanatos? eu am mai urmarit printre rinduri mai demult cum mai sunteti dar de cind cu job-ul nu mai am asa mult timp de forum.
Numai bine tuturor!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Emily,

Noi mergem la un oculist roman, un om deosebit si un mare domn.
Uite coordonatele. La telefon raspunde sotia lui, poti sa-i vorbesti in romaneste. Conjuctivitele nu sint grave, dar trebuie tratate cu medicamentul necesar.

Dr. Sefler
5845 Cotes-des-Neiges suite 425
Tel: 514 739 9075

Multa sanatate la puiut.

Intilnire DC Montreal 16 decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Fetele, distractie placuta la mica intalneala! Sunt sigura ca o sa va simtiti bine si copiii la fel.
Almy, parca tu intrebai cum e cu leusteanul, sper sa nu fie prea tarziu,ca nu prea am timp sa scriu. Poate te ajuta: semintele cand le plantezi nu trebuie sa fie prea adanci puse in pamant, pentru ca leusteanul creste repede si isi dezvolta o radacina mare in pamant. Pamantul nu trebe sa fie special, dar poti sa pui din cel pt. flori. Iar de udat nu trebe udat prea des, cam o data, cel mult de doua ori pe saptamana.
Cine vrea, eu am niste seminte pe care le pot da.
Spor la treaba.
Carmençita 22 + Alex, 10 ani

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oanagabriela

Emily,

Noi mergem la un oculist roman, un om deosebit si un mare domn.
Uite coordonatele. La telefon raspunde sotia lui, poti sa-i vorbesti in romaneste. Conjuctivitele nu sint grave, dar trebuie tratate cu medicamentul necesar.

Dr. Sefler
5845 Cotes-des-Neiges suite 425
Tel: 514 739 9075

Multa sanatate la puiut.

Oana, mama lui Antonia

Intilnire DC Montreal 16 decembrie

mercic tare mult!am notat numarul si sper eu sa nu mai avem nevoie curind.Acum dupa picaturile de Polysporin date de farmacist i-a mers neasteptat de bine.

Fetele, cum a fost la intilnire?!

Mergi la inceput