Sezatoarea canadiana (55)
Raspunsuri - Pagina 23
Donia spune:
Dragele mele, multumesc pentru felicitari si Laura, multumesc ca ai anuntat, a incercat si Vori dar cred ca nu a reusit.
Noi am ajuns azi acasa si eu inca mai astept sa ma refac, nici fizic nici psihic nu ma laud... dar cand ma uit inspre patutul unde miscoteste puisorul imi trece orice suparare si ma gandesc ca in cateva zile voi fi iar ca noua.
Pupici si sanatate!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
bebitzu spune:
Emilly, la intalnire a fost super frumos.
Oana a scris aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89229.
Cateva poze cu fetele se pot vedea aici
http://good-times.webshots.com/album/556450721kkLXYr
Vizionare placuta
bebitzu spune:
Donia, bine ati venit acasa si refacere rapida,sa cresteti mari si frumosi, sanatosi si vanjosi.
Ira spune:
Felicitari fetelor pentru intalnirea reusita ! Pozele sunt f speciale, nu recunosc pe toata lumea, realizez doar ca Ange s-a tuns si Simonna si-a lasat plete :-), ca Nelia a slabit de nu-i adevarat si ca Tudora a crescut incredibil de mult, ca Oana e la fel de draguta si restul copiilor s-au amuzat pe cinste. Pe restul nu-i cunosc/recunosc, o frumoasa doamna bruneta si inalta + o doamna la fel de frumoasa blonda si sper sa ne spuna Oana si despre ce surpriza e vorba, ca doar n-o fi venit Danro calare pe matura ca invitat ineditus !
Eu abia acum m-am trezit din somn, am cazut efectiv dupa scoala, prevazusem si cumparaturi de Craciun si o gramada de alte activitati, dar nimic n-a mai facut fata somnului meu cronic din ultimile saptamani. Imi pare f rau ca nu am putut fi cu voi, insa sper sa ne inventam si alte ocazii de intalneala.
bebitzu spune:
Ira,
doamna bruneta si inalta = Dana Podeanu
doamna la fel de frumoasa insa blonda = Cristina cu baietelul ei Alexandru, surpriza intalnirii.Ea este prietena Olgai Tarziu din Toronto si locuieste in Montreal si ne-a facut surpriza placuta de a ni se alatura azi.
Ira spune:
quote:
Originally posted by bebitzu
Ira,
doamna bruneta si inalta = Dana Podeanu
doamna la fel de frumoasa insa blonda = Cristina cu baietelul ei Alexandru, surpriza intalnirii.Ea este prietena Olgai Tarziu din Toronto si locuieste in Montreal si ne-a facut surpriza placuta de a ni se alatura azi.
bebitzu
A-haaaaaaa ! Familiprix. Dana ? M-am incurcat din cauza varstei, persoana mentionata arata de 25 si eu stiam ca Dana e mai mare decat mine. Cred ca de la Jamaica i se trage.
Frumosi si veseli si fresh cu totii mey, mai mare dragul de uitat la poze !
Si sa-mi spuneti care ce cadouri ati primit si cine-a tras polonicu', ca sa treaca pe la mine sa-l lase la muzeul meu de tacamuri din bucatarie. C-o sa fie ca nou si dupe douaj'de primaveri, garantat.
Cami, de unde ti-ai cumparat cizmele ? Vreau si eu, maine ma duc sa-mi caut. Na'! ca m-a apucat furia cizmelor uitandu-ma la poze. Sa nu puneti poze si cu voiture-ile ca de alea' nu am bani.
kim spune:
quote:
Originally posted by laurajr
Are cineva plan de convorbiri long distance cu Thomas Hook ? M-au sunat aseara si au 3 planuri taaare tentante: nelimitat cu 29 cad pe luna, 7800 min cu 25 si 500 cu 22 cad parca .
Deci, a a auzit careva de ei ???
Am si eu un plan cu ei, de rezerva, sunt multumita de ei, trebuie format un nr. inainte, nu stiam de planurile astea 3, nelimitat?interesant!(mai am o companie telefonica, pt Ro platesc 0.09 cad pe minut).
In alta ordine de idei,
imi pare rau ca n-am fost si noi cu voi astazi, venim alta data, ne facem noi mari!
Felicitari Donia! Refacere rapida, sanatate si mult laptic!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Danro spune:
quote:
Originally posted by Ira
ca doar n-o fi venit Danro calare pe matura ca invitat ineditus !
Mai,eu sunt mult mai chipes si nu-mi fac aparitia asa incognito!
Daca ma pomenesti si acuma,inseamna ca e ceva...
Dupa o lunga absenta(cred ca ceva luni bune),am revenit,sa vad ce mai faceti.Imprejurarile au facut sa spunem au revoir au Quebec si sa ne stabilim in Ontario.
Salutari la toate fetele.
Ira spune:
Ouuuuuf, sincer, mare pierdere pt. Quebec ca l-ai parasit,
(senx god)
Da' daca punctul final ierea Drumu' Taberii...ar fi trebuit sa incepi cu Nova Scotia, catre Estul de aur, spre co-mu-nism, spre vi-i-tor.
quote:decat cine, mai exact ?
eu sunt mult mai chipes
...btw toti p-acolo erau chipesi, sau tu ii fi freun BradPitt la patrat si ti-or murit laudatorii ? Hanyway, las' ca te consolezi tu cu Mes Aieux, c-or scos cica un nou hit, cu nea' Jenica Coutu, ia sa-l asculti sa vezi ce fain ii, mérita - chit ca n-o avu' nici macar mentiune la ietapa pe judet in festivalul de mare prestanta atat nationala cat si de la tara Cantarea Romaniei.
Ira spune:
La beauté des petites choses et les autres gestes anodins
by Nicolas Ciccone
Album: J't'aime tout court
La beauté des petites choses
Et autres gestes anodins
C'est un enfant qui court
Au milieu d'un jardin
C'est le chant d'un oiseau
Quand on ouvre sa cage
C'est se coucher dans l'herbe
Et compter les nuages
C'est d'aller comme le vent
Sans penser à demain
Comme s nous étions libres
Immortels et sans fin
Et autres gestes anodins
C'est rester dans son lit
Lorsqu'il neige le matin
Se couler un bain chaud
Et oublier les heures
Se faire masser le dos
Puis s'envoyer en l'air
C'est prendre un peu de temps
Pour soi-même, pour son bien
Et de vivre chaque instant
Comme un nouveau destin
Et autres gestes anodins
C'est l'appel d'un ami
Lorsqu'on a du chagrin
C'est d'avoir le fou rire
Sans en savoir la cause
C'est sortir faire la fête
Quand le cœur nous explose
C'est d'avoir des vieux potes
Des complices, des témoins
Pour tous ces souvenirs
Qu'on n'oubliera jamais
Et autres gestes anodins
C'est d'entendre ta voix
C'est de prendre ta main
C'est de voir dans tes yeux
Tous ces milliers de roses
C'est dormir près de toi
Quand tout devient morose
C'est partager sa vie
Comme on partage un train
Jusqu'au bout de la nuit
Jusqu'au bout du chemin
Dana, cantecelul asta e pt. tine. Eu am primit mp3-ul de la o eleva la vioara, o doamna careia i-a murit copilul (dumnezeu sa-l ierte) in timp ce era student la MIT, in USA. La 20 de ani. A dat o masina peste el. Ei sunt o familie de francezi emigrati si ei ca si noi, la varsta de 25 de ani, in Qc. Ingrozitoare poveste, nu are sens sa intru in detalii, am vrut numai sa va dau un exemplu de putere, generozitate si forta umana, si cum poate cineva sa continue sa traiasca dupa o asemenea experienta. Ea mi-a trimis azi dimineata cantecul asta ca sa-i fac partitura la vioara, si versurile mi-au placut fff mult.
De altfel, toata muzica lui Nicolas Ciccone e superba, poate-i scrii pe lista lui Mos Craciun sa-ti cumpere albumul Je t'aime tout court. Sa-mi zici daca ti-au placut versurile !