Sezatoarea canadiana (55)
Raspunsuri - Pagina 24
Podeanu spune:
Irina,
multumesc din suflet ptr poezie, mi-ai facut un cadou tare placut.
Si mi-ai facut si un compliment...25 ani, ce bine ar mai fii sa am atita. Nici maritata nu eram la virsta aia,daramite cu copii.
Intilnirea a fost cool, asa a zis Denisa, fata blonda in roz. A trecut insa tare repede,si speram la urmatoarea cu mai multa lume si care sa ne permita sa ne cunoastem si mai bine. Si cu barbati mai indrazneti, ca tare rusinosi si timizi au fost de data asta.
Dana si gemenii
Voiculestii
ange spune:
hop si eu
dupa cum v-am spus la intalnire mi-am prajit calculatorul si nexam net.am ramas fara maini si fara picioare
acum am atentat 5 min. la calc. Maiei
nu stau mult ca daca ma prinde ma prajesc si eu
vis-a-vis de intalnire:10 cu chapeau Oana! daca nu era ea poate ne miscam ceva mai greu.
Intalnirea super dar scurtaaaa
Fetele de nota 20 .Finute,draute si mamici tinere rau.Surpriza intalnirii a fost Cristina prietena Olgai iar `socul` intalnirii a fost dana care a aparut total schimbata si cu 10 ani mai tanara!
cand a intrat pe usa i-am spus Simonei:ňare cine o fi?` Nici nu m-am sinchisit sa ma ridic de pe scaun sa o intampin Era prea tanara si frumoasa ca sa fie Dana Podeanu de acum 4 ani
Dana esti adorabila!pacat ca nu stai aproape de mine ca ma tineam ca scaiul dupa tine
Ica este o mamica tanara si finuta rau de tot.Cristina o delicata,Bebitzu o zambitoare(fata asta a zambit tot timpul),Nelia neschimbata,Simona o madame de madame iar oana cum va spuneam un suflet mare,dar cand spun mare e de 3 ori mai mare decat marele pe care vi-l imaginati voi.
Am uitat pe cineva?
Acum a la prochene si te asteptam pe tine Ira sa ne propuui ziua,ora si locatia.Pacat,dar pacat ca ai mancat asa rendez-vous
Bey si inca ceva.Faceti intr-un fel sa ne vedem mai des nu odata la 4 ani
Cu senx-ul de rigoare pt. toate pretenele dc-iste
o tai ca vine inamicul
pe curand.
cami
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
almy spune:
CARMENCITA, multumesc mult pentru sfaturile de plantat leustean. Nu e prea tarziu, nu am primit semintele inca.
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)
bebitzu spune:
Ange mama, ma faci sa rosesc.Cred ca am zambit asa mult de emotii, a fost prima mea intalnire, sper nu si ultima.
De fetele care arata de 25 ani nu mai zic nimic, decat rusinica mie .
Ma bucur tare ca v-au placut pozele.
Oana, inca odata, multumim muuuuult pentru tot.
Ira spune:
Copii, am vizitat astazi condo-ul, era atat de frumos de am ramas marcati cu totii. Avea 2 dormitoare maaaaari + un living imeeeens, o toaleta de lux f mare cu 2 chiuvete, dush si cada separata, 2 balcoane mari si unul din ele avea un spatiu separat de vreo 6 metri de depozitare biciclete + alte chestii mai mari - arata de vis. Bucataria si salle ŕ manger erau de lux, totul fff nou, semineu si aer conditionat inclus, ce mai...nici nu am cuvinte sa va descriu.
Pretul - 130 dupa taxe, insa e din 2006. Zona - rezidentiala de lux.
Va tin la curent daca il cumparam au ba. Deocamdata asteptam sa treaca sarbatorile si sa ne bucuram de vara ce veni la Montreal. Ca mai avem putin si facem plaja de Noel, zau asa !
khristin spune:
Ira, iti doresc sa devii proprietara atunci cat mai curand si sa te bucuri de investitie .
Felicitari fetelor montrealeze pt. intalnire . Craciun Fericit
Cristina
noi si poze mai noi
ange spune:
ira,daca este doar atat sari pe el.alearga la banca
mi se pare extrem de ieftin
merci pt. antivirus.acum am si eu calculator
somn usor.
acum am terminat de scanat. e 1 noaptea
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
nelia spune:
Daca sotul lucreaza de patru ani, iar eu am lucrat doar sase luni si sint studenta (cu bursa), oare ne-ar acorda banca si noua un asemenea imprumut? Pentru ca visul nostru este sa ne luam un apartament aici (loft!!!) si o casuta de vacanta undeva linga un deal (zis munte) sau un lac. Si daca am sti ca se poate, am face-o de pe-acum, ca tot platim atitia bani pe chirie, macar asa ar fi pentru casa noastra.
Ira, unde e minunea pe care ati vizitat-o? Ai spus ca e zona rezidentiala, de lux, tare m-ar interesa sa stiu care si daca are scoli bune arondate. Si mie mi se pare tare bun pretul, mai ales ca e nou... sint cumva cele de la metrou DuCollege sau Sauvé? Aveau si 51/2? Stii cit era unul? Cer avans, daca da, cit? Aveau si loft-uri? - scriu mic, ca si asa prietenii ne spun ca sintem intr-o dunga ca vrem loft, dar noua ne plac de nu mai putem. Parca nu pot sa te sun, dar daca tot sint aici, am zis sa te intreb, ca sint interesata sa aflu cit mai multe despre asemenea case.
Edit:
Stati ca mai am intrebari! De data asta legate de mobila si cosmetica.
Mobila - am vrea sa ne luam si noi cite ceva prin casa, ca pina acum nu am bagat bani in mobile sau design, nici acum nu ne permitem, dar m-am saturat de felul in care arata casa. Am vrea sa incepem cu camerele fetelor, apoi cu al nostru si la urma salonul. Am fost in Ikea, ne-a placut ce am vazut, cam scumput pentru buzunarele noastre. Dar inainte de a cumpara, am vrea sa mai vizitam si alte magazine renumite, mai ales pentru camerele fetelor, ca la noi stim ce vrem si ne place ce e in Ikea. Aveti vreun sfat, vreo idee!?! Voi de unde luati mobila pentru copii? Dar vopsele? Inainte de a cumpara mobila, am vrea sa aruncam o vopsea pe pereti, dar am vrea ceva mai colorat.
Ange, tu, ca mi-am adus aminte cum arata casa ta: de unde iei vopsele din astea mai fistichii, gen vernil, portocaliu, galben, rosu, bleo... Si care sint mai bune, ca eu habar nu am. Orice sfat legat de casa e binevenit.
Cosmetica - eu pina acum nu am folosit pentru fata decit masti naturale, facute acasa, de mine (fructe, miere, oua, ulei de masline, cereale). Si foloseam o crema hidratanta usoara (Nivea, Neutrogena, in ultimul timp Aveene - cea de zi, pe baza de griu). Dar acum as vrea sa fac un tratament cosmetic si un test pentru ten, se pare ca doar ce faceam pina acum nu mai e suficient. As vrea sa-mi iau si eu o gama de creme mai bune si mai eficiente (zi, noapte, ochi, riduri), ca am mult peste 35 de ani, cind se spune ca e bine sa incepi cu asa ceva. Voi ce folositi, unde mergeti, ce sfaturi aveti in aceasta privinta? Am vazut multe cabinete cosmetice, dar as prefera unul recomandat.
Dana (ca tot arati de 25), tu lucrezi pe linga mine, poate ai gasit tu unul, ca mi-ar veni si mie aproape. Cica asta e cadoul meu de Craciun de la sot (plus bilete pentru anul viitor la ce spectacole si concerte vreau eu) si vreau sa mi-l fac cit mai voluminos, ca odata e Craciunul!
Astept cu interes sfaturile si ideile voastre. Pa!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Ira spune:
Nu, condo-ul este in Mascouche Terrebonne. Eu ajung pe jos la scoala la mine de acolo. Scoli sunt, f bune, si de stat si private. Nu m-am interesat f amanuntit, stiu ca e St Sacrament privata, si mai sunt si altele primare, ca vin copiii mei la ore in uniforme. Avans - cred ca minim e 5 %, dar am auzit ca se poate si fara. In cazul nostru cred ca ar fi imposibil fara avans, dat fiind faptul ca finantam si o masina noua. Nu aveau 5 1/2, erau proiecte numai pe 4 1/2. Da chestia e ca totul era atat de nou incat nu mai trebuie investiti bani in reamenajari/reparatii 10-15 ani de acum incolo.
Acum, insa, dupa ce a trecut o noapte si mi s-au asezat gandurile...nu stiu daca-mi mai place atat de mult, parca totusi as vrea o casa - curte, nu stiu, mai vizitam. La banca/curtier nu am fost inca, nu am timp de nimic.
Cami, bravos pt antivirus !
Nelia, incearca gama Neutrogena, mi s-a parut un bun raport pret-calitate din toate gamele pe care le-am incercat pana acum.
Fetele, nici acum nu mi-am facut cumparaturile de Craciun, sunt culmea ! Vineri termin scoala si poate atunci incep sa-mi fac liste si sa alerg prin magazine. La scoala am dat un cadou simbolic la una din directoare si a fost f fericita, cred ca e o traditie prin scoli ca de la amandoua directoarele - scoli diferite, zone diferite - am primit cadou. Astazi intorc gestul celeilalte si gata.