Sezatoarea canadiana (55)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ange, te inteleg perfect.
Mai astept!

Roxana, 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

bebitzu, trimite-mi si mie, te rog, coordonatele tipei de la TD

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Donia, sa va traiasca bebelusul si tie refacere rapida!

Ange, trebuie sa fii client al Bancii Nationale ca sa te asiguri la ei? Sint si eu interesata de o asigurare de viata. Au si asigurari de bunuri contra foc, furt (am vrut sa scriu furt, mi-a venit in minte viol si am scris... viol)?

Si eu astept ziua de simbata! Noi mai avem si miine o petrecareala, la gradinita Dawson, vom merge toti patru, vine si mosu, le aduce si cadouri... Mi-am calcat pe inima si i-am luat Agatei (ca pentru fratii mai mari il sponsorizam noi pe mos) o papusa Bratz! Mie nu-mi plac deloc, mi se par oribile, dar Agata a terminat cu printesele si a inceput cu Bratz. Mie imi plac altele, dar am uitat firma, nu sint nici Barbie, ceva cu Scene in coada... As fi vrut sa-i iau una din aia, dar de cite ori am intrebat-o ce vrea sa-i ia mosu' mi-a tot raspuns ca vrea o papusa Bratz. Asa ca, i-am luat-o. Acum va vrea toata colectia, cum a facut si cu Barbie.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Ica, sa-mi spui daca ai primit PM-ul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

nelia,nu trebuie sa fi client al bancii.eu una nu sunt.
probabil ca au tot felul de asigurari.intra pe net la ei si vei.daca nu gasesti iti dau nr. lor de tf.
Eu asigurarea la casa o am la "wawanesa".Cand stateam la apartament aveam asigurate bunurile pe 20 $ la un curtier dar nu-mi aduc aminte numele.Dar caut daca vrei.
Abia astept sa va vad.
Si Maia mea tot la cap. `bratz` este.Tu cel putin scapi pana va avea Agata 8 ani de ele
Tare urate si botoase sunt

o seara buna.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by iumosa

oanagabriela: Multumesc pentru info. Uite ca nu stiam ca pot sa-mi fac toate analizele fara plata daca am trimitere de la ginecolog. De fapt, a trebuit sa-mi fac o ecografie si am avut trimitere de la medicul de familie si tot a trebuit sa o platesc. M-a trimis la o clinica de radiografie si ecografie de pe Cote des Neiges si am platit 135$. Voi incerca sa sun la medicul pe care mi l-ai recomandat.

lorelai: Multumesc pt. urari. Sper sa reusim si noi.

iumosa

Orice test faci in spital este gratuit (inclusiv ecografiile). In clipa in care medicul (de familie sau ginecolog, nu are importanta) te trimite la clinica privata, platesti. Asta functioneaza doar daca ai asigurare privata la servici, altfel costa f.mult. Daca nu ai asigurare privata si nu te grabesti (pentru ca la spitale astepti mai mult), ii ceri medicului sa-ti dea trimitere la spital. O parte din teste sint gratuite si la clinicile private (radiografiile de exemplu). Trebuie sa intrebi de fiecare data ca sa fii sigura).

Intilnire DC Montreal 16 decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Nelia

Cum a fost la examene? Bine ca au trecut si te poti bucura de vacanta. Antonia nu a descoperit inca papusile Bratz, asa ca am scapat Craciunul asta.

Ira

Noi am luat in fiecare an cite o mica atentie educatoarei: ceva de Craciun cumparat de la Winners. Nu am luat nimic la colegi nici la sefi.

Lauraj

Si noi folsim Thomas Hook cind nu sunam de acasa (iti dau un numar si un cod si poti suna de oriunde).

Podeanu

Chiar vroiam sa te intreb cum te mai simti, ti-a fost de ajutor vacanta? Psihologul este legat de problemele pe care le-ai avut acum citeva saptamini? Oricum, multa sanatate.

Donia

Felicitari penru bebelus, sa fiti toti sanatosi, voiosi, voinici!

Emilly

Pentru ochisorii copilului: poti sa mergi si la farmacie, ii explici farmacistului simptomele si iti da o crema. Dupa ce descrii, este o forma de conjuctivita. Antonia avut de vreo 2 ori si de fiecare ne-am dus la oculist direct.

Cricor

Ce face Luca? Ati fost la doctor?

Pitilache

O companie de asigurari este Sun Life. Mai sint si altele, cauta in Pagini galbene. Trebuie sa suni mai peste tot ca sa-ti faci o idee de pret. Cind nu ai asigurare colectiva (prin servici) este mai scump.

Intilnire DC Montreal 16 decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Doamne, fetelor, dar scrieti domne' mai cu masura, sa termin si eu cat sunt tanara subiectu' asta.
Asa cevaaaaa

Doniaaaaaaaa, incredibiiiiiiil, parca ieri ierea 1 aprilie faceai proiecte pe hartie, uite ce mare realizare in ce scurt timp, extraordinar ! Bravo tie si sa-i dai un pupic pe burticel din partea mea voinicului tau. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos !!!

Oana, merci de sfaturi.

Ange, il las pe Sibin sa se duca unde vrea el, jur pe cravata de pionier, de parca as avea de ales..... Ca doar nu are embargo pe casnicie...Io i-am zis, dac-o sa aiba timp si nervi cu Sofie, o sa fie si el cu voi !

Dana, sunt alaturi de tine si...sper sa reusesti sa ridici capul sus si sa privesti cu incredere inainte cat mai repede cu putinta. Nimeni nu poate evalua situatia ta proprie mai bine ca tine insati. Psihologul e oglinda pe care tii in mana si-ti pune sub ochi imaginea propriei fiinte... la un mom. dat vei realiza ca te poti vedea/analiza/vindeca si singura, fara ajutorul lui.
Viata nu trebuie luata niciodata in serios,
iar secretul fericirii si al linistii sufletesti il putem regasi doar in activitatile cotidiene, proiecte realizabile, in a ne ocupa timpul cat mai placut....Mananca mai multa cioco, du-te la un masaj sau spa si da muzica mai tare in casa ca sa nu-ti mai auzi gandurile negre. Daca incepem sa filosofam ne-am dus naibii garantat.

Va imbratisez pe toate, traiasca semintele dą floareasoare', ca de crosetat vad ca nu se tine nimenea. La munca, huoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ira,pe bune ca vine Sibin?
moamaaaa abia astept. sa-mi aduca cd-ul cu poze de la ziua Maiei te rog.
Mama a fost in extaz dupa ce a vazut pozele facute de Doinitza.O iubesc pe sora ta.Merci.

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Donia, felicitari!!! Sa va trasica baiatul, sa fie fericit si norocos! Refacera rapida si zile si nopti linistite.

Emilly, multumesc pentru vaporub, din pacate abia astazi am citit.

Oana, ce sa faca Luca, rau. Am fost la doctor, i-a luat exudat, si mi-a zis ca-mi zice azi la 3 rezultatul (eu abia azi mi-am dat seama ca el nu are program vinerea pana la trei). Bietul copil are febra de nu scade sub 39, nimic nu-i convine, ma pune sa-i dau zeama de lamaie goala, si-mi zice ca nu-i destul de acra. Ieri avea serbare la scoala, a zis ca vrea sa mearga (inca n-avea febra), cand am ajuns a zis ca doar se uita, nu canta ca-i bolnav. Dupa vre-o 30 min a vomitat pe mine, pe camera de filmat, si pe doamna din fata. Sper sa nu ma mai intalnesc cu ea niciodata, imi venea sa intru in pamant de rusine. Bine macar ca era in pauza si nu le-am tulburat serbarea prea tare.
Of Doamne, imi amintesc cum avea 2 ani si febra 40,3 si ma imbarbatam ca face el 5-6 ani si o sa fie mai bine. Nu se termina bolile astea niciodata oare?

Singura bucurie, ca vine sora-mea astazi.

Mergi la inceput