Sezatoarea canadiana (55)
Raspunsuri - Pagina 20
ange spune:
emily,linii de credit poti sa ceri cate vrei cat si carti de credit dealtfel
numai ca depinde foarte mult de cat de indatorati sunteti la banci.
daca ai luat acum linia de credit si ai utilizat-o e bine sa astepti o perioada pana rambursezi ceva din ea.
Credite peste credite nu-ti da nimeni.
Eu sunt trecuta prin ele deasta-mi permit sa va raspund.Asta nu inseamna ca sunt toba de informatie
si 9 % da. e bine.
bebitzu,tipa pe care o cunosti lucreaza la ipoteci sau functionara la ghiseu? una peste alta abia astept sa bem un pahar din sampania Danei sambata.
fetele din Mtl. de ce nu veniti la intalnire sambata?
ira,si zici ca-l lasi pe Sibin cu noi sambata la intalnire?
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Emilly spune:
Ange probabil nu m-am exprimat bine...
N-am nici o datorie la ei, nu inca, n-am pe nicaieri...intrebarea mea, ok, am fost refuzata, peste cit timp pot face o noua cerere??si ce motive sa pun??de ce vreau linie de credit?? sper ca am fost mai clara.
Eu sambata lucrez de dimineata si pina seara, am tot sperat dar nu a fost sa fie.Next time la Ange in curte sau la Ira la condo
ange spune:
hai ca daca tot sunt la cap. info
pitilache,banca nationala are o super asigurare de viata.
de exemplu eu mi-am asigurat viata pe 150 000 cu 14 $,colegul pe 300 000 cu 32 $.
Eu am o alta asigurare de viata pe ipoteca(235 000 $) cu `canada vie` cu 30$.De! am valoare in casa nu gluma.Am 2 asigurari parca mi-as fi propus sa mor maine
Intra pe net la banca nationala si documenteaza-te.Succes.
Emilly spune:
bebitzu merci mult!
intrebare: cind ajung la ea ii cer voie sa-i vorbesc in ro?ii zic of-ul pe direct?
ange spune:
bebitzu,imi dai si mie nr. ei.suna tare bine.esti sigura ca pot sa-i pun cateva intrebari legate de ipoteca fara sa deranjez?
emily,scuze. cu o mana scriu,cu alta tzin copilul sa nu se urce pe taste si cu umarul tin telefonul
daca ai fost refuzata stai linistita min doua,trei luni ca sa uite de tine glumesc.
Trebuie sa stai zic ei 6 luni ca sa ti se stearga refuzul dar nu vad de ce nu ai incerca din nou peste o luna de exemplu.Nu faci altceva decat sa-ti adaugi o bila neagra la dosar primind refuz
Cel mai bine si mai bine este sa vorbesti cu tipa pe care o cunoaste bebitzu.Ea chiar ca are multe info vis-a-vis de asta.
dar de ce va luati voi masini in locatie cu linii de credtite sau imprumuturi de la banca?
bebitzu spune:
Emilly, vei vorbi cu ea in romana, iar daca suni si nu-ti raspunde, lasi mesaj in franceza/engleza cu specificatia ca este pentru mme X si numarul la care sa te sune inapoi.
Cand vei ajunge la ea (maine de ex are program pana la 19, deci daca vrei si ai si tu timp, incearca sa suni maine dimineata sa stabiliti o intalnire) ii spui care este problema direct,ti-am spus, tipa este super, o sa vezi.
Cand am apelat prima data la ea, a fost tocmai ca sotul fusese refuzat pentru linia de credit, culmea tot la TD, apoi am mers direct la ea si acolo am aflat ca istoria de credit a sotului era cam ciudatica, datele erau incomplete si multe altele.
pitilache spune:
Ange, merci dar eu vroiam asigurare de sanatate, nu de viata. De viata am si eu deja la Sun Life.
Merci oricum,
Roxana, 30+
ange spune:
pitilache,sunt dusa cu pluta.
ma duc ca trag copii de mine.
pe altadata