Sezatoarea canadiana (55)
Raspunsuri - Pagina 19
laurajr spune:
Emily, asa ceva a avut si David ( de la nastere chiar ) si dr mi-a dat Eritromicina unguent si acum e bine .
Si eu ma trezesc mereu cu ochii rosii, parca sunt vampir, nu stiu ce sa ma fac...
Emilly spune:
Adica era ceva infectie?daca i-a dat antibiotic...offf, sper sa-i treaca cit mai repede!Saptamina viitoare o sa stau cu ea acasa, Doamne ce dor imi e sa mai stau cu ea...
Emilly spune:
hai ca azi sunt pe voi inca o intrebare pentru Ange ca e plina de info
-peste cit timp pot sa cer o noua linie de credit la alta banca, de exemplu?
Daiopri spune:
Buna tuturor,
Donia sa va traiasca flacaul sa fie sanatos si voi la fel.
Ira eu vazusem la Walmart un fel de joc mai micut pt televizor, la vre 10CAD. Poate de ala e vorba.
DanaMario nintendo sunt pt copii mai mari. Noi in vacanta ne gandeam ca mai bine i-am fi luat unul sa il tinem ocupat:), acum mi-am zis ca nu e cazul inca, fiindca parca vad ca nu o sa il pot desparti de ele in curand. Si sunt scumpute. Noi i-am luat fetitei nasilor un joc (nu aparatul) si e vreo 35 cel putin unul. Las pe mai tarziu cand o sa imi ceara el oricum.
Si vacanta noastra in Mexic a fost super (multumim Denisam si felicitari si sarcina usoara). Daca doreste cineva informatii despre Mexic (Playa del Carmen) oricand cu placere.
Va dorim Sarbatori fericite si un An Nou cat mai bun.
Numai bine tuturor
pitilache spune:
Salutare la toata lumea!
Ma ajutati cu niste contacte de firme unde se pot face asigurari private de sanatate care sa aibe si asigurare de dentist onorabila.
Merci mult,
Roxana, 30+
bebitzu spune:
Emilly, este posibil ca gazuta ta sa aiba conjuctivita virala si nu este nevoie de antibiotic.
Si Mihnea a avut, am fost la CLSC insa acolo am aflat ca este virala si ca va trece de la sine.Ce am facut eu - l-am spalat pe ochisori cu ceai de musetel+tei cam o saptamana, pana a trecut.Ceaiul de musetel este foarte bun in astfel de situatii.
Legat de linia de credit - noi apelam la o doamna super super draguta care ne-a ajutat foarte mult.Este la TD in St. Laurent, este romanca si este de incredere.Daca vrei, iti pot da datele ei si poti apela cu incredere.
Si sotul are cont la TD si atat pentru card VISA cat si pentru linia de credit a fost refuzat de mai multe ori, chiar daca avea si job si era si student in momentul inreg cererii.
Emilly spune:
bebitzu multumesc mult pentru raspuns! inca de aseara am incercat sa-i curat in jurul ochiului cu ceai de musetel, am avut ceva proteste dar am reusit.
In legatura cu doamna de la TD, da, te rog frumos da-mi pe PM datele ei.
Noi am avut pina acum probleme cu Desjardins-ul .Oricum vina a fost a mea ca nu mi-am facut lectiile inainte si am fost sincera, sincera zicind ca vreau sa-mi iau masina.
La linia de credit cit e dobinda? fug sa citesc pe net, pupicei!
Ica 1975 spune:
Donia, felicitari !!!
Noi am vrea sa schimbam banca, acum suntem la B de Montréal, ne gandeam la Desjardins ( ca tot e peste drum), sau la TD sau Scotia. Am vrea una la care sa ramanem clienti si ptr eventualitatea in care ne-am hotara sa ne luam credit ipotecar, deci cu dob mai mici
Noi
bebitzu spune:
Emilly, trimis PM cu datele necesare
PS legat de achizitionarea unei masini, initial si noua ni s-a propus varianta unui imprumut la TD, insa am apelat pana la urma la linia de credit si am luat-o in locatie.Imi pare rau ca nu stiu acum cat este dobanda la linia de credit, insa cand vine sotul il voi intreba.