Bucurii de sept - oct 2006(12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by Ignatica

Le pup si le urez la multi ani de onomastica Mexxai si Andreei_stancescu si tuturor mamicilor .

Ignatica - mamica de David( 29 iulie 2006)

poze

..multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Pufy super pozele si tortul si sa iti traiasca baiatul. Mi-ai facut pofta cu tortul si mi-am pus si eu o portie mare mare de tort. Apropos fetelor daca nu ati incercat - sa va faceti tortul ala de la dr. oetker fantezie cu-ananas, piersici sau capsuni. e super bun si de cand l-am descoperit nu imi mai lipseste din frigider.

Itzy multam de raspuns. Tare eram ingrijorata- si de fapt inca sunt. Sper sa nu fie nimic grav. De chestia cu mucisorii care ajung in scaun nu prea stiu ce sa zic. Acum incep si eu sa ma plang ca are nasul mai tot timpul infundat si respira tare greu. Folosesc aproape zilnic batista bebelusului, umplu recipientele respective dar tot infundat ii este. Am apelat in cele din urma la karvol in timpul noptii ca sa fiu sigura ca macar reuseste sa respire ca l-am mai surprins inrosindu-se tot si chinuindu-se sa respire.

Gigi iti dau si eu idei. Eu care sunt singurica si zi si noapte si nu am nici un fel de ajutor decat foarte rar, am apelat la masina de spalat vase ca sa nu ma mai agit cu spalatul vaselor, la rufe- masina face totul- eu doar le arunc in ea, apoi de facut mancare- scap deocamdata pentru ca mie nu imi trebuie asa multa si nu prea stau mult in bucatarie, dar oricum in timpul saptamanii imi fac mancare gatita sa ajunga mai multe zile iar in week-end fac si alte mancaruri. Norocul meu totusi e ca am un bb tare cuminte si nu ma solicita prea mult incat imi ramane timp destul. Chiar nu ma simt deloc obosita si nici nu zic ca am copil mic. Singurul moment care ma solicita mai tare cu puiul meu e baita cand trebuie sa stau cu el cat mai mult in apa ca tare ii mai place sa inoatewww.dropshots.com/day.php?userid=211781&cdate=20061127&ctime=222620" target="_blank">AICI E DOVADA!.

Cat despre apa folosita la ceaiuri sau lapte- eu tot plata si eventual izvorul alb-care se pare ca este cea mai pura din toate apele de pe piata noastra si nu contine acele saruri daunatoare copiilor.

www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe Albert Iustin (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

itzi-bitzy, uite aici site-ul: http: //www. reclama ilegala - avertizare /educatie / cantece.htm (fara spatii)! sunt si cateva in franceza dar din pacate doar versurile nu si linia melodica! de fapt nici cele in romana nu au toate melodia!
oricum, am retinut si daca dau peste vreun site cu cantece in franceza sau aflu de la cineva de aici iti spun!

fetelor, o seara placuta sa aveti!

Beatrix si Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliella spune:

Am uitat sa va intreb- voi aveti cumva pofta de dulciuri? Eu mananc toata ziua numai dulce, stau cu platorurile de prajituri pe marginea patului, turta dulce, napolitanele in ciocolata si tortul nu imi lipsesc, nu mai spun de ciocolata care o mananc la cafea dimineata si care oricat m-as chinui sa mai las si pentru a doua zi nu rezist si o devorez disperata. Ce e bine ca nu prea ash arata ca ma ingras - greutatea ramanandu-mi aceeasi de cand am nascut (greutate pe care o aveam si inainte de sarcina). Sper totusi sa nu dau in diabet. Totodata sper sa nu ii faca rau puiului meu.

www.dropshots.com/albert_iustin" target="_blank"> Poze si filmulete noi cu BB Albert
Iulia si bebe Albert Iustin (15.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Lakioana al meu poate fi cat de somnoros o fi ca tot urla cu tzatza-n gura....dar insist...ca doar nu e dupa el....

Gigi25 ai fost mortala cu zeita....zici ca nu mai esti zeita?
Solutia mea: mai fa un bb!Eu sunt singura cu amandoi(sotul mai mult plecat prin delegatii), si am timp si sa fac curat, si sa fac mancare, spal zilnic(adica masina...),ma ocupa de amandoi, iesim si la plimbare, stau si pe net....iar seara apuc si sa am grija de mine un pic....
deci se poate....numai sa stii ce vrei!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

hai pufymic spune-mi si mie secretul tau ca neuronii mei nu pot procesa asemenea informatii: cum reusesti tu sa le faci pe toate astea??? ca io daca ma pun la net, nu mai am timp/chef sa fac nimic. azi, de exemplu, nu am mancare pe cand imi vine barbatu-acasa da' o sa-i zic c-o fost aia mica agitata si nu m-o lasat; sa nu ma spuneti

p.s.- ca sa nu mai zic ca mi-e patu' plin de haine care trebuie calcate!!!

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by Adriana mica

Crisnemes, super pozele. Asa sta si Dudu; cum m-a sfatuit Ralucutza, i-am pus coatele mai aproape de corp, sa aiba mai multa stabilitate, si azi dimineata am vazut progrese considerabile fata de zilele precedente: si-a sustinut caputul pt cateva secunde(de mai multe ori), l-a intors dintr-o parte intr-alta. Hai, ca incepe sa imi mai vina inima la loc.

ma bucur ca v-am fost de ajutor!

raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by putzuruca

Fetelor, voi puteti grau la incoltit?

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"

daaaaa, bine ca mi-ai amintit! acum ma duc sa pun!

mami, tati si alexia
cresc...
craciun fericit!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mexxa
Fetelor copilu meu nu vrea sa bea deloc ceai...si fiind hranit numai cu formula trebuie sai ii dau si ceai..oare ce sa ii fac?sa ii dau cateva guri de apa plata?are ceva??Eu laptele tot cu apa plata il fac...insa daca e prea rece apa bag cateva secunde la cuptoru cu microunde...[/navy][/b]

nu-i musai sa-i dai apa sau ceai daca nu vrea! inseamna ca nu-i e sete si ca-i ajunge laptele si de sete. alexia are zile cand bea apa plata/ceai, si zile cand nu vrea!

mami, tati si alexia
cresc...
craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

gripo uitandu-ma pe pozele voastre, mi-am dat seama ca avem si paturica la fel...fetelor, nu aia cu norisori.
Floricel Pufy e un fenomen. Pe noi ne-a vrajit de la Odisee, nici nu ne mai intrebam cum reuseste. Eu zic ca poate sa faca si 5 copii, ca tot prima o sa fie... ce sa mai zeitza zeitza.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

La multi ani ! tuturor Andreelor si Andreiilor, mamici, tatici si ebelusi.

Fata mea vomita din ce in ce mai rau de 3 zile, mergem in 2 ore la pediatru sa vedem despre ce e vb. Nu a mai vomat asa de cand era micuta, i-a iesit azi si pe nas, m-am speriat f tare ca nu mai respira. Febra nu are.

Despre diversificare aici spun sa nu o incepi daca copilul nu are cel putin inca o data greutatea de la nastere si nu tine capul f bine. Incep cu cereale amestecate cu lapte, in prima zi o lingurita de cereale amestecate cu 4-5 de lapte, a doua zi 2 linguri de cereale amestecate cu 4-5 de lapte, a treia 3 linguri de cereale si a patra 4 linguri dupa care se continue cu aceeasi cantitate. Nu se introduc 2 mancaruri diferite in acelasi timp pentru a se vedea reactia, sa nu faca alergii la un aliment, dupa cereale aici urmeaza pireuri de legume si apoi de fructe. Carnea se introduce mult mai tarziu.

Pufy ai toata admiratia mea, eu nu reusesc sa ma organizez nicicum, e o nebunie in tot programul meu, parca nu mai am timp de nimic.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput