Bucurii de sept - oct 2006(12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Mexxa si piticuta mea e hranita exclusiv cu formula dar nu-i dau ceai deloc, doar laptic. Pediatru mi-a zis ca nu e nevoie sa dau apa sau ceai pana nu incep diversificarea.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi
[Ralu, ce planuri de week-end aveti?

pai, o sedintza foto (normal) cu craciunitza de fii-mea si cu craciunelul de vara-su! dar asta nu dureaza mai mult de doo ore! i-a trecut mariei raceala?

raluca mami de alexia-maria (07.09.2006)
mami, tati si alexia
cresc...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">am si site!
craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

[quote]Originally posted by giuliella

Am uitat sa va intreb- voi aveti cumva pofta de dulciuri? Eu mananc toata ziua numai dulce, stau cu platorurile de prajituri pe marginea patului, turta dulce, napolitanele in ciocolata si tortul nu imi lipsesc, nu mai spun de ciocolata care o mananc la cafea dimineata si care oricat m-as chinui sa mai las si pentru a doua zi nu rezist si o devorez disperata. Ce e bine ca nu prea ash arata ca ma ingras - greutatea ramanandu-mi aceeasi de cand am nascut (greutate pe care o aveam si inainte de sarcina). Sper totusi sa nu dau in diabet. Totodata sper sa nu ii faca rau puiului meu.

apropo de pofta de dulce, dupa ce am nascut si am inceput sa alaptez mancam in fiecare zi cate-o ciocolata alba aerata si nu-mi ajungea; cu greu ma abtineam sa nu-mi mai desfac un s-o mananc (aveam stoc serios) si mancam numa prajituri si tot felul de dulciuri; acum s-au mai estompat poftele respective dat tot mananc mai multe dulciuri decat de obicei;
si da, si eu am ramas la aceeasi greutate de cand am nascut dar la mine e cu 8-9 kile in plus fata de cum eram inainte de sarcina.]
se pare ca, chiar daca alaptez nu slabesc desi asa era teoria...
practica ne omoara

poze cu noi

Florina, mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

IGNATICA, saru'mana!

GIULIELLA, vazut filmuletzul, superb! si al meu face la fel, dar doar cand e pe burta, cand e pe spate sta cam teapan, parca i-ar fi frica, uneori chiar se tine de bluza mea.

RALUUUUUUU, mi-ai vazut SHREK-ul?

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Vauva te rog daca poti si ai timp sa ne dai si nou lista cu alim. interzise pana la 1 an....

Gigi, Floricel acum serios: totul e sa te organizezi!De aia am timp de toate....
Sa nu iti imaginezi ca sunt perfecta...si eu am zile in care n-am chef nici sa ma ridic din pat...dar am 2 copii si e musai...
Asa ca ma mobilizez si cand nu am chef...si tot fac ce e de facut...
Eu nu am folosit Baby Drink...asa ca nu pot zice nimik de mizerii...

Carmen, multumim!Aveti si voi cate o felie!
Toboganul l-a luat Ovi din Selgros Timisoara(ca in Arad nu a gasit) si a fost 1 300 000(parca....ceva in jurul acestei sume)...

Adriana mica nu te mai necaji...bine ca n-a cazut piticul....dar nu-ti imagina ca o sa scapati de cazaturi...

Osna multumim, nu stam la curte, pozele sunt facute la tara, la parintii lui Ovi.

Giuliella si eu sunt moarta dupa dulciuri....inca din timpul sarcinii....si acum topesc tot ce apuc...numai dulce sa fie!

Ignatica !Si nu ma mai lauda ca mi se urca la cap.Cum mai sunteti?David?

Oanacn imi pare rau ca aveti probleme!Sa ne spui ce ati rezolvat cand veniti de la dr!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Cred ca ar trebui sa-i cumpar si lu' barbati-miu un Shrek....ii place la nebunie

Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by inni

Cred ca ar trebui sa-i cumpar si lu' barbati-miu un Shrek....ii place la nebunie

Si eu am o pofta nebuuuna de dulciuri mai ales de amandine.

Beatrix mersi mult.

Pufy ti-am vazut pozele...super haiosi mancatorii de tort.

ITZY-BITZY
si
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Am uitat sa zic ca am pus poze noi, dar noi am declarat-o POZA ZILEI PE ASTA

ITZY-BITZY
si
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

INNI, pe bune i-a placut? ca io-s nebuna dupa el, ca e mare si are o burta ca de bere, si e imbracat ca-n film.

ITZY, dar e incantata, ca daca are mustati? e fericita!

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

[quote]Originally posted by Ignatica
Vroiam sa va intreb ce va recomanda medicii de familie in privinta diversificarii. Eu nu am crezut urechilor ieri cand mi-a spus sa ii introduc deja supa de zarzavat si dela 4 luni jumate..carnea si ficatul. Aaa, si m-a certat ca nu am inceput deja cu mar si biscuite.
Pai intrebare? La ce mai beau toate ceaiurile posibile si ma stresez cu tzatza daca astia recomanda sa il pun pe scaun la masa cu mine? De ce mai alaptam frate? Hai sa le punem furculitza in mana de la 4 luni...m-am enervat de tot, ma duc sa mai beau un ceai de chimen.
In concluzie. Voua ce va spun?
[quote]

Ignatica, se pare ca sunt 2 scoli: scoala traditionala, adepta diversificarii de la 2 luni... si scoala moderna, adepta diversificarii de la 6 luni si prelungirea alptatului pana dupa 2 ani!
Eu am vrut sa o inscriu pe Maruca la alt medic de fam, fiindca am o policlinica chiar langa bloc si mi se parea mai comod. A venit dr pediatra tinerica acasa in primele zile si a inceput sa imi debiteze tampeniile astea cu suc de la 2 luni, vorba ta, la 4 luni le pui furculita in mana. Plus, chestii de genul: a, daca vad ca nu creste ca la carte, atunci introduc imediat suplimentul de lapte praf (parca era dupa ea...), ca noi nu avem in dispensar copii distrofici si innebunesc cand vad stagnare in greutate. In fine, cert e ca am dat-o pe usa afara...A, si ea mi-a spus de la inceput treaba cu exista 2 scoli bla bla, iar dispensarul nostru merge pe metoda traditionala! Du-te invartindu-te! Acum fiecare face cum crede, dar eu cred ca medicina a mai progresat si cand se spune ca stomacelul bebeului nu e in stare sa digere alta papica decat lapte pana la 6 luni, atunci nu mai stau pe ganduri. La fel, daca lapticul de mama e cel mai bun, atunci ma chinui nene si ii dau cat oi avea. Si sper sa am cat mai mult...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
POZE CU PUI DE CUC

Mergi la inceput