Bucurii de sept - oct 2006(12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Buna mamici!

LA MULTI ANI tuturor Andreilor si Andreeiutelor!

Ignatica daca tu alaptezi exclusiv si eu zic sa amani diversificarea pana pe la 6 luni. Si iti spun ca ficatul este pe lista alimentelor care trebuie evitate la copiii sub 1 an , aici in Finlanda(Continut mare de vit.A si metale grele). Eu am primit o lista cu ce nu trebuie sa ii dai la un copil pana la 1 an. Eu o sa incep diversificarea dupa ce Bianca are 4 luni, asa ma hotarat. Aici se incepe cu pireuri de legume si fructe si de la 6 luni carne. Am primit de la doctorul nutritionist de asemenea o schema cum ar trebui sa manance un copil pana la un an.

Eu nu am stiut ca voi preparati laptele cu apa plata cu minerale. Mineralele din apa nu fac nici un rau lui bebe, ma gandeam ca mai ales sarea, nu afecteaza rinichii, intreb si eu
Eu habar n-am si vreau sa ma informez pe cand vin acasa la anul ca aici laptele pentru bebi este gata preparat in cutiute, eu numai il pun in sticluta si il incalzesc.

Pupici,

Alina&Bianca(25 August 2006)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Avem www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=3441" target="_blank">POZE de azi....cu tortul...si mancatorii de tort!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gigi25 spune:

Pufymic, ma inclin in fata ta.
Iti propun o afacere: facem o franchiza pt. persoanele interesate in a deveni zeite. Tu vii cu know-how-ul.
Zici ca ar fi o solutie: sa mai fac un bebe...
Si pana atunci cum ma descurc?
Intrebare: Vi s-a intamplat vreodata sa gasiti cate un plic de Baby Drink cu mizerii in el? Mie mi s-a intamplat de doua ori. Dupa ce s-a dizolvat pudra, a ramas un ceva plutitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lakioana spune:

Ioana (Pufy), drept sa iti spun nici la mine nu merge intotdeauna...doar cateodata. Ce sa spun...sa asteptam, poate le-o veni si lor mintiuca la capushor
La voi, doar seara face probleme, sau si alte mese din cursul zilei?

Lakioana mami lui Rebeca Riana (16.09.2006)

Minunea noastra iubita-Rebeca
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Avem pagina pe internet cu poze si jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, ft. frumos tortul si mancatorii de tort . sunteti niste frumosi!
De unde i-ai cumparat toboganul lui Alesio si cat a costat?

Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara,

Lexi, multumim de urari. Noi nu am precizat de la inceput ca pe Dudu il cheama si Andrei, asa incat in listuta apare doar Tudor.

Noi am avut azi o zi infernala; de la 7 dimineata pana acum Dudu a dormit 1ora si 1/2, in reprize de cate 30 de minute, si a vrut tot timpul in brate. Cum credeam ca a adormit si incercam sa il pun in patut, incepea sa tipe ca din gura de sarpe. Cred ca il doare ceva(colici?!), ca pana acum reusisem sa il invatam sa adoarma singur(ceea ce se intampla in marea majoritate a timpului), si doar cand avea dureri de burtica il adormeam in brate(de regula, seara). Ma simt foarte obosita, m-a consumat ideea ca il doare ceva si nu stiu cum l-as putea ajuta(am dat Gripe Water, suplimentar peste Sab si Bonisan pe care i le pun oricum in lapte, am pus supozitor ca m-am gandit sa nu fie constipat si am facut kk, dar degeaba). Acum a reusit in sfarsit sa adoarma(tot in brate). Si tati tocmai acum sta program prelungit la birou(in loc de 22, vine la 24!), si trebuie sa ii fac baita singura. Iar de cand era sa avem un accident la baita(cada s-a desprins de pe stativ, si numai eu stiu cum de am avut prezenta de spirit sa il apuc pe Dudu de o manuta, ca altfel il culegeam efectiv de pe covor!), imi este foarte teama; iar asta il agita si mai tare. Of, hai ca m-am plans si eu! nu ma luati in seama, ca de altfel sunt atat de fericita in postura de mamica, dar mai obosesc si eu din cand in cand!

Gigi, eu nu prea reusesc sa mentin un echilibru in casa! Am renuntat la gatit, ca si asa sotul meu vine tarziu prefera mancare rece. Iar eu, mananc ce apuc, si asa nu am dat jos toate kg din sarcina. Oricum, noi suntem in proces de recrutare bona.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

ioana sa-ti traisaca baietii.foarte frumoase pozele.voi stati la curte??l-am vazut pe alesio printre animalute

Svetlana,mamica fluturasului Matei

poze matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Fetelor multumesc mult pentru raspunsurile legate de diversificare.
gripo ce bine le sta impreuna, lui Shrek si lui Raducu.
Vauva bb papa mixt, deci ii dau si completare la san. In concluzie, dupa cum citesc pe la voi ar trebuie sa incep cu supe si pireuri...daca tot stateam degeaba.
Gigi daca te consoleaza, eu sunt muritoare in timpul saptamanii, pentru ca bebe vrea joaca nonstop si daca nu ma vede plange, iar in weekend cand sta si sotul cu bebe sunt zeitza. Adicatelea, sunt demi-zeitza. Ca sa nu cobori direct la statut de muritoare

Ignatica - mamica de David( 29 iulie 2006)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Le pup si le urez la multi ani de onomastica Mexxai si Andreei_stancescu si tuturor mamicilor Andreea.

Ignatica - mamica de David( 29 iulie 2006)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi: Dora, Gabitza, Alessia, sa crsteti mari!

La multi ani Andrei, Andreea!

Fetelor, si noi ne confruntam cu aceeasi problema, Adelina nu mai vrea sa suga, suge doar 2-3 minute la 2 ore sau chiar mai mult si nu plange de foame, urla doar daca o pun la san. De 3 zile o tinem tot asa! Deci, trebuie sa am rabdarea.
Ceai nu bea ca nu vrea biberon, eu am vrut sa-i dau putin ceai, dar daca nu vrea...
In ceea ce priveste diversificarea...noi n-am inceput, as vrea din luna a 5-a sa incepem cate putin.

Mirabelac, mi-ai dat sperante ca-si va reveni si Adelina cu papatul, sper!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput