Intilnire DC la Montreal - 16 decembrie
Raspunsuri - Pagina 7
bebitzu spune:
Oana, nu se deschide link-ul.
Eu am pus cateva poze insa la sezatoare, cine este interesat acum, pana "repara" Oana link-ul ei.
Mia. spune:
M-am uitat la poze.Bravo, f frumos!Ma bucur pt voi!
poze cu Corina Elena
poze
Piersicuta mea
Ica 1975 spune:
Noua ne-a placut si ne-am simtit f bine. Ma bucur ca ne-am vazut si sper ca asta este doar inceputul.
Noi
oanagabriela spune:
Albumul era privat, l-am facut public. Sper sa mearga acum...
http://good-times.webshots.com/album/556448752qrOUbk
Fug acum la spectacolul "Spargatorul de nuci". Mai scriu impresii spre seara.
O duminica placuta.
Intilnire DC Montreal 16 decembrie
Podeanu spune:
Oana, inca o data multumim de poze si de toata organizarea.
Am avut un singur regret...ca a durat prea putin.
Dana si gemenii
Voiculestii
nelia spune:
Hai, ca nu mai apuc sa intru sa scriu si eu citeva vorbe. Voiam sa va spun ca m-am simtit bine, am mincat mult, mi-a placut sa stau de vorba cu fetele (sotul se intreba oare ce ce mai aveam de discutat, ca doar asta facem toata ziua, nu?)
Oana, multumim pentru organizare si pentru poze, am vazut albumul.
Bebitzu, si tie la fel, am vazut pozele.
Ma opresc aici, ca restul au spus fetele sau nu mai e nevoie de cuvinte, sper numai sa fie prima intilnire dintr-un lung sir de intilniri al fetelor din Montreal. Sintem o gasca tare misto, nu?
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Ica 1975 spune:
Intr-adevar si eu regret doar ca n-a durat mai mult, si da Oanei trebuie sa-i multumim ptr ca ea cred ca s-a implicat cel mai mult. Eu mai am inca un of- as vrea si eu poze de la intalnire ( ale noastre sunt palide pe langa ce-am vazut la voi ) si nu stiu cum sa fac, nu reusesc sa le salvez in calc de pe site. Cine ma ajuta?
Noi
nelia spune:
Si eu vreau poze, poate le pune pe cineva pe un site gazda si le luam de acolo. S-au facut si filmulete? Multumim!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
oanagabriela spune:
Nelia,
Pozele mele le poti vedea aici (si le copia pe PC-ul tau):
http://good-times.webshots.com/album/556448752qrOUbk
Am pus citeva titluri la poze, asa ca cei care nu ne cunosc inca pot sa ne identifice.
Din cele 10 poze pe care am incercat sa le fac lui Tudora, cred ca doar vreo 2 au iesit, restul sint miscate rau...(apropo de discutia noastra).
Cum am promis, voi scrie un mic reportaj despre intilnire (dar trebuie sa gasesc timpul...).
Sint f.fericita ca am reusit prima tentativa de intilnire, sinteti toate niste fete formidabile !
Intilnire DC Montreal 16 decembrie
lorelaim spune:
Oana & fetele montrealeze de pe DC - FELICITARI pt organizarea intalnirii (wow ce belsug de bucate!) si pt poze! De-abia astept sa vin acasa si sa particip si eu la viitoarele intalniri!
Mi se pare cumva... science-fiction... dar fara sa va cunosc (cunosc personal doar 2 persoane din foto) v-am "identificat" aproape pe toate inainte de a pune Oana numele vostru la fiecare poza (Nelia si fetitele, Simmona, Ica)... Sincer m-a luat cu frig pe sira spinarii cand am realizat ca v-am "identificat" corect... Voi ce ziceti? Vi s-a intamplat asa ceva vreodata?
Numai bine,
Lorelai