Intilnire DC la Montreal - 16 decembrie

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

oana,ma poti trece pe lista.
am ok de la Simona
vin singura,fara copii si fara coleg

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

la ce ora ne intalnim?
hai spuneti ceva ca vorbesc singura (ca de obicei) aici
tzin sa va anunt ca mi s-a ars hota si ca nu pot gati nimic pt. ca ar isemna sa-mi umplu casa cu parfumuri culinare
asa ca a picat tortul,au picat foietajele mele
dar va promit la urmatoarea intalnire va voi face tot ce vreti voi.sorry.mor de ciuda
am sa cumpar ceva maine.vad eu ce.am retinut ca vreti sarat.
dar daca va fac niste sandvisuri sarate sa mearga cu sampania si cu ceaiul verde al neliei ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

quote:
Originally posted by ange

la ce ora ne intalnim?
hai spuneti ceva ca vorbesc singura (ca de obicei) aici
tzin sa va anunt ca mi s-a ars hota si ca nu pot gati nimic pt. ca ar isemna sa-mi umplu casa cu parfumuri culinare
asa ca a picat tortul,au picat foietajele mele
dar va promit la urmatoarea intalnire va voi face tot ce vreti voi.sorry.mor de ciuda
am sa cumpar ceva maine.vad eu ce.am retinut ca vreti sarat.
dar daca va fac niste sandvisuri sarate sa mearga cu sampania si cu ceaiul verde al neliei ce ziceti?

Bravo Ange! Ma bucur f.mult ca vii, ca de altfel pentru fiecare dintre fete.Te-am pus la loc pe lista .

Ora de intilnire: 10 dimineata.

Ceva sarat ar fii f.bine. Avem ca antreuri/felul intii pizza si pateuri cu brinza si ca desert placinta si panettone, plus surpriza de la Simona . De baut nu uitati ceva sucuri/apa pentru copii. Ca parintii vor bea sampanie . Orice alte sugestii sint binevenite!

Intilnire DC Montreal 16 decembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hihihi, bine spus "surpriza", Oana, ca Simona are si hota si aragaz si mixer si mama-zmeului mai stie ce prin bucataria aia, dar n-are chemare! :)) Face ciorbe delicioase, restul se eticheteaza politicos "comestibil" si se inghite, copilul se consoleaza cu ideea ca se insoara el intr-o buna zi si poate are mai mult noroc cu nevasta!
Inca-i o surpriza si pentru mine ce-o sa reusesc sa achizitionez, ciorba n-am timp sa fac!, cred ca ramin in sfera sticsuri/cipsuri/grisine/masline ca sint deplorabila la capitolul asta...
Ah, si copilul nu vine, ca merge la ziua lui Joseph, care era duminica dar s-a mutat pe simbata.. Dezmat curat in masina aia a mea miine dimineata, numai eu cu Ange! Poate nu mai ajungem cu sandvisurile ei, ca eu sint mincacioasa rau :)
Doamnele far' copii la voi, aduceti poze!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Am intrat doar sa confirm ca vin dar am sa intirzii un pic. Al meu sot e departe si nu ajunge acasa decit miine seara.Asa ca trebuie sa-l las pe Edi la soccer la 10.15 si apoi plec spre voi. O sa-l ia un prieten si-l lasa acasa dupa ce termina.

Doar eu cu Denisa si cu sampania...mai luam sau nu cadouri? Eu acum plec dupa varza la polonez si apoi prin alte parti.

Dana si gemenii
Voiculestii

Mergi la inceput

Recapitulare:

- Oana aduce un CD player (care are si casetofon) + CD si casete cu colinde. Cine mai are CD-uri sau casete pe acasa sa aduca...
- fiecare sa aduca cite ceva de mincare. Orice sugestie culinara este bine venita (vedeti lista de pe prima pagina)
- fiecare sa aduca cite ceva de baut (suc, apa, coca etc). Sampania ne-o ofera Dana
- Oana aduce tacimuri + farfurii + pahare
- vom face un schimb de cadouri (tombola): fiecare cumpara de la 1 dollar cite un fleac de participant (copil sau adult), le numerotam si toata lumea trage la sorti (separat pentru copii si adulti)
- Oana aduce aparatul foto pentru a imortaliza marele eveniment

Pina acum avem confirmati 8 adulti si 5 copii.

Mergi la inceput

Am facut si ultimile cumparaturi asa ca sint gata pentru mica noastra petrecere.

Nu uitati ca intrarea este la 3030 rue Delisle (colt cu Atwatter) , si sala este la subsol.

Daca vine toata lumea care s-a anuntat, costul salii revine cam $14,50 de familie.

Abia astept sa ne vedem miine.

Mergi la inceput

Dragi mamici din Montreal,

Ma bucur ca a putut veni toata lumea (8 mamici, 3 tatici, 6 copii), ba chiar am avut si un musafir "surpriza". Sper ca v-ati simtit bine, in orice caz eu sint f.bucuroasa ca ne-am cunoscut in sfirsit si sper sa continuam "sueta" si cu alta ocazie.

Acum sint super obosita (am fost si la o aniversare de copii, plus proiectul meu pentru servici), dar promit sa vin cit mai curind cu impresii si poate miine cu un link pentru poze.

Va urez un weekend frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

vrem poze !

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Uite ca nu am rezistat si am pus pozele...Daca are cineva talent de reporter si putin timp poate scrie citeva rinduri...Promit ca miine voi incerca si eu.

http://good-times.webshots.com/album/556448752qrOUbk

Mergi la inceput