Intilnire DC la Montreal - 16 decembrie
Raspunsuri - Pagina 5
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by ange
oana,da cu siguranta vin cu poze.
este tare greu sa ne nimerim sa putem veni la o intalnire in numar mare
aici timpul este atat de limitat si in general in weekenduri cam toata lumea daca nu are patry-uri are activitati extra
Eu tot sper ca ne vom vedea in vacanta asta de iarna cu fetele.
Unde la Acadie spuneai tu ca este centrul ala comercial c cinema,magazine,etc?
o seara buna si-mi pare enorm de rau
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Complexul este pe linga Metropolitan si Crémazie si se cheama Marché Central. Uite un link pentru cinematograf.
http://www2.canoe.com/divertissement/cinema/fiche/cinema/889.html
Dar noi luam vacanta abia pe 22 dec si voi parca plecati din Montreal. Cind va intoarceti? Antonia incepe scoala pe 8 ianuarie.
Azi a stat acasa cu febra...Speram sa scapam in primul trimestru..
Intilnire DC Montreal 16 decembrie
Simonna spune:
Doamnelor, vorba Neliei, eu sint de acord cu orice, doar ca sint intr-o majora criza de timp. O sa ma uit vineri seara cine ce aduce si incerc sa nu repet ce-aduceti voi. Mi-am zis ca e cazul sa-mi confirm aparitia!
Pupici,
Simonna
ange spune:
Simona,daca-mi vine barbatul acasa vineri pot sa-i pasez copii cu activitati cu tot si as putea sa vin si eu la intalnire.
problema este ca nu avem decat o masina.Unde stai,? daca va fi posibila varianta asta ai putea sa treci sa ma iei si pe mine?
Fac 1000 de permutari si combinatii numai sa ajung si eu la intalnire ca tareeeee va invidiez
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by Simonna
Doamnelor, vorba Neliei, eu sint de acord cu orice, doar ca sint intr-o majora criza de timp. O sa ma uit vineri seara cine ce aduce si incerc sa nu repet ce-aduceti voi. Mi-am zis ca e cazul sa-mi confirm aparitia!
Pupici,
Simonna
Nici o problema, important este sa ne intilnim.
Podeanu spune:
quote:
Simona,daca-mi vine barbatul acasa vineri pot sa-i pasez copii cu activitati cu tot si as putea sa vin si eu la intalnire.
problema este ca nu avem decat o masina.Unde stai,? daca va fi posibila varianta asta ai putea sa treci sa ma iei si pe mine?
Fac 1000 de permutari si combinatii numai sa ajung si eu la intalnire ca tareeeee va invidiez
Daca nu te rezolva Simonna suna-ma pe mine.(514-217-3996) Vin si sa te iau, numai ca sa vii.
Dana si gemenii
Voiculestii
oanagabriela spune:
quote:
Ange,
Abia astept sa confirmi ca vii si sa te trec din nou pe lista.
Simonna spune:
Ange, poti sa dai un pm cu nr. tau de telefon? Incerc sa te sun diseara, dar tirziu, ca n-ajung acasa decit pe la 8, adica sun dupa 9. Mai pot sa sun in lunch de la servici, dar asta inseamna sa vezi mesajul si sa pui numarul inainte de 12 jumate azi. Sau miine in lunch. Da tu numarul ca te sun eu! Hai sa ne organizam, donc!, n-ai cum sa fii f. departe de mine, noi stam aprox. la 440 cu Curé Labelle si tu esti undeva pe linga 15 in St. Rose, correct? Trimite nr. si vorbim.
Simonna
ange spune:
dana,simona,oana sunteti super dragute.
ma faceti sa ma simt prost nu alta
hai sa vad ce pot face.
maine stiu sigur cand imi ajunge colegul acasa...
daca nu si nu gasesc eu o varianta.
Simona,ai m.p. cu tf. meu.
Dana,esti tareeee draguta dar de la tine pana la mine mananci o paine.esti departe...
da te sun sa te aud oricum.
pup.
ange spune:
simona,acum am gasit mesajul tau
eram sub dus cand ai sunat...
astazi am o zi super incarcata.
suna-ma cand ai tu timp dupa 17,00 sunt acasa.
mi-a confirmat colegul ca ajunge acasa si ca poate sta cu copii,deci vin la intalnire fara probleme daca Simona poate sa treaca sa ma pick-apeze
abia astepttttt
ange spune:
dana podeanu,vin fara coleg.
nu avem cum sa venim cu totii din cauza ultimului curs de balet al Maiei care este exact de la 11,00 la 12,00...
dar ne vedem noi si asta ma bucura enorm,enorm.