Intilnire DC la Montreal - 16 decembrie
Raspunsuri - Pagina 4
ange spune:
ok boss . va fac un platouas sarat
si daca am timp un tortulet "dc"
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by ange
ok boss . va fac un platouas sarat
si daca am timp un tortulet "dc"
foto
foto recente
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Multumim cu anticipatie
Intilnire DC Montreal 16 decembrie
Podeanu spune:
camelia m-am uitat si eu la pozele de la ziua Maiei. Sa-ti traiasca printesa, cam tirziu m-am trezit.
Am rams interzisa la toate bunatatile alea, la tort.Ti-ai ratat cariera, sincer.
mai sa nu te recunosc asa bruneta, dar te prinde tare bine.Am vazut-o si pe Irina, pe care nu am reusit s-o cunosc personal.
Edi al meu are fotbal simbata viitoare, asa ca il las acasa si vin cu Denisa doar, dar de mine nu scapati.
Dana si gemenii
Voiculestii
Ira spune:
Fetele, ma ofticati la culme, parol !
Vreau si eu sa fiu cu voi !!!
Goooooooooo Montréaaaaaalllllllll !
As mai avea o idee sa va dau, poate ca vreuna din voi are laptop sau o jucarie din aia de karaoke cu microfon, incarcati colinde in engleza in el si dati-i bataie cu cantatul ! Nu e nimic mai distractiv decat sa va apucati fiecare din voi de cantat deck the hall ....fa la la la laaaaaaaa la la la laaaaaaaaa :-)) sau jingle bells..
Sau faceti o cutie care sa se cheme "sa ne cunoastem" cu intrebari surpriza si le scoateti la nimereala, fiecare din voi cate 3 intrebari sa zicem ! Un exemplu de intrebare : Ce-ati face daca ati ramane singura cu soacra pe o insula pustie inconjurata de rechini ? a) i-as da cursuri de innot subacvatic; b) i-as da un certificat cadou de 200 $ la un salon de infrumusetare si i-as spune ca termenul limita e ziua urmatoare c) m-as arunca intre rechini, ca sa nu mai pierd timpul aiurea
E asa de cool sa fim din nou copii !
uf ce tristuca sunt ! Da' las' ca ma razbun eu, tot ne vedem odata si-odata.
columbiana spune:
fetelor,
ma retrag de pe lista pentru intilnire; in sfirsit ne-am hotarit pentru vacanta si plecam pe 17 dimineata in Dominicana (ca de tot fisticit unde sa mergem, am ratat biletele mai abordabile in Jamaica ) asa ca ma voi ocupa de bagaje pe 16;
imi pare foarte rau ca nu ajung sa va cunosc, dar de la urmatoarea intilnire sper sa nu mai lipsesc.
Ana
sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1
oanagabriela spune:
Ana Stroe,
Imi pare rau ca nu poti sa mai vii. Sper sa ne cunoastem data viitoare.
Iti urez o vacanta de vis sub soarele Caraibelor !
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by Ira
Fetele, ma ofticati la culme, parol !
Vreau si eu sa fiu cu voi !!!
Goooooooooo Montréaaaaaalllllllll !
As mai avea o idee sa va dau, poate ca vreuna din voi are laptop sau o jucarie din aia de karaoke cu microfon, incarcati colinde in engleza in el si dati-i bataie cu cantatul ! Nu e nimic mai distractiv decat sa va apucati fiecare din voi de cantat deck the hall ....fa la la la laaaaaaaa la la la laaaaaaaaa :-)) sau jingle bells..
Sau faceti o cutie care sa se cheme "sa ne cunoastem" cu intrebari surpriza si le scoateti la nimereala, fiecare din voi cate 3 intrebari sa zicem ! Un exemplu de intrebare : Ce-ati face daca ati ramane singura cu soacra pe o insula pustie inconjurata de rechini ? a) i-as da cursuri de innot subacvatic; b) i-as da un certificat cadou de 200 $ la un salon de infrumusetare si i-as spune ca termenul limita e ziua urmatoare c) m-as arunca intre rechini, ca sa nu mai pierd timpul aiurea
E asa de cool sa fim din nou copii !
uf ce tristuca sunt ! Da' las' ca ma razbun eu, tot ne vedem odata si-odata.
Ira,
Multumim de idei, dar fara tine nu au acelasi haz.
Sigur ne vedem. Multi pupici si lui Sofie .
Antonia a rezistat eroic toata toamna, dar azi mi-a facut febra...Ufffffff, sper sa nu fie doar inceputul...
ange spune:
nici eu nu pot sa vin.
astazi ne-au anuntat ca sambata viitoare va fi ultimul curs de balet pe anul asta.Va fi singura data cand parintii au dreptul sa asiste la cursul de balet si singura data cand parintii au dreptul sa-si fotograf. odraslele.Va veni si Mos Craciun.Nu am cum sa ratez o as acazie.Plus de asta Maia nici nu concepe macar ca am putea lipsi
Imi pare extrem de rau.Am stiut eu de la inceput ca sambata-mi va fi imposibil sa ma vad cu voi
Dupa balet la 14,00 avem o petrecere...
Tare aiurea a picat.
De ce nu o puneti duminica sa putem veni in numar mare?
Uite duminica puteti veni la mine ca vad ca nu suntem atat de multe.pe buna.
foto
foto recente
oanagabriela spune:
Ange,
Imi pare rau ca nu poti veni, dar te inteleg, copilul "inainte de toate". Petrecere frumoasa si sa ne arati si noua poze cu mica balerina.
Sa speram ca la intilnirea viitoare ne vom potrivi mai bine la program.
Noi nu am putea sa venim oricum duminca asta pentru ca avem bilete la baletul "Spargatorul de nuci".
O seara buna.
ange spune:
oana,da cu siguranta vin cu poze.
este tare greu sa ne nimerim sa putem veni la o intalnire in numar mare
aici timpul este atat de limitat si in general in weekenduri cam toata lumea daca nu are patry-uri are activitati extra
Eu tot sper ca ne vom vedea in vacanta asta de iarna cu fetele.
Unde la Acadie spuneai tu ca este centrul ala comercial c cinema,magazine,etc?
o seara buna si-mi pare enorm de rau