Intilnire DC la Montreal - 16 decembrie
Raspunsuri - Pagina 8
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by LORELAI ANCA MORARIU
Oana & fetele montrealeze de pe DC - FELICITARI pt organizarea intalnirii (wow ce belsug de bucate!) si pt poze! De-abia astept sa vin acasa si sa particip si eu la viitoarele intalniri!
Mi se pare cumva... science-fiction... dar fara sa va cunosc (cunosc personal doar 2 persoane din foto) v-am "identificat" aproape pe toate inainte de a pune Oana numele vostru la fiecare poza (Nelia si fetitele, Simmona, Ica)... Sincer m-a luat cu frig pe sira spinarii cand am realizat ca v-am "identificat" corect... Voi ce ziceti? Vi s-a intamplat asa ceva vreodata?
Numai bine,
Lorelai
Lorelai,
Asta s-ar chema telepatie??? Sau ghicit in "calculator" ?
Stiu eu pe cineva (nu spun cine, persoana importanta) care se va bucura tare mult de intoarcerea voastra pe tarimuri canadiene.
Intilnire DC Montreal 16 decembrie
lorelaim spune:
multumesc frumos Oana draga
fiind atat de departe de casa... sincer am nevoie sa stiu ca sunt oameni care se bucura ca ne intoarcem...
din poioasa, noroioasa si lunga noapte polara va doresc multa sanatate si sarbarori fericite,
Lorelai
nelia spune:
Lorelai, si mie mi s-a intimplat sa indentific fete de pe DC (una chiar acum citeva zile, la banca, am intrebat-o daca intra pe DC si mi-a spus ca da, acum vreo trei ani, acum nu mai are timp, dar eu probabil vazusem niste poze atunci si imi ramasese in minte imaginea ei. Dar eu stiu de ce, pentru ca atunci cind am timp, intru la poze (ador sa privesc poze de familie), ma uit si imi ramin chipuri in minte, am o memorie vizuala foarte buna. Si dupa aia ma intreb de unde stiu persoanele, pentru ca nu am in schimb nici o altfel de memorie bine dezvoltata. Ne puteai indentifica si din mesaje, nu-ti dai seama, dar stii o gramada despre oameni din aceste mesaje puse zilnic, pentru ca ele sint o parte din viata noastra si ne definesc.
Cel putin pe noi ai fi putut foarte usor sa ne identifici dupa Agata... care aproape toata intilnirea s-a invirtit pe linga masa, in cautare de mincare si, ca atare, a iesit in poze numai molfaind, cu o farfurie in fata sau in mina sau dind tircoale mesei cu bunatati.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
Ica 1975 spune:
Am incercat sa copiez cateva poze in Pc meu, dar din cauza antivirusului (bun de altfel) nu pot copia poze de pe acest site Cum fac?
Noi
ange spune:
ica,tzi le pune Oana pe un cd si ti le da la urmatoarea intalnire care se preconizeaza cat de curand
Dealtfel le vreau si eu
Simona dar si tu ai facut foto.unde sunt?
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
oanagabriela spune:
quote:
Originally posted by ange
ica,tzi le pune Oana pe un cd si ti le da la urmatoarea intalnire care se preconizeaza cat de curand
Dealtfel le vreau si eu
Simona dar si tu ai facut foto.unde sunt?
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
Sigur, gasim o solutie. Dar in teorie ar trebui sa fie posibil sa le copiezi pe calculatorul tau.
oanagabriela spune:
Si ca sa incheiem capitolul (pina la urmatoarea intilnire), cine vrea sa citeasca impresii, le poate gasi la subiectul urmator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89390&whichpage=1
la paginile: 17, 18, 20
Pe curind.
Ica 1975 spune:
Oana, sunt de acord cu Ange , ca nu le pot copia si pace, o fi antivirusul (ca asa scrie la mine, in susul paginii) sau poate nu sunt eu destul de priceputa la asta
Noi