FIV 92
Raspunsuri - Pagina 15
aniast72 spune:
antosit, ai dreptate...la 2 luni l-a facut dar asta pt ca dr. Marinescu nu era in tara. Daca ar fi fost, i-ar fi facut si dupa o luna. Asadar, rubia, dupa 1 luna poti face ET cu embrioni congelati. Imi pare rau de nereusita si iti tin pumnii pe mai departe.
Andreea
zouzounaki spune:
RUBIA,nu te descuraja,stiu e greu am trecut din pacate si eu prin esec...bucura-te ca de luna viitoare poti deja sa faci ET si asa visul tau va putea deveni realitate...haide capul sus..ai pierdut o lupta,dar nu ai pierdut razboiul...
"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca
copilutzu spune:
La multi ani sarbatoritelor!!!
Ma scuzati ca dau buzna...dar.. ...ajutati-ma va rog!!!
Sambata trebuie sa fac inseminare si dr. mi-a spus ca vineri sa fac Pregnyl. Trebuie facut la o anumita ora??? Inseminarea o fac sambata dimineata la 8.
Stiu ca poate s-a mai scris...dar ...nu am rabdare sa caut....de aceea va multumesc anticipat!!!
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
ciarli spune:
Gina, de ce zici "din pacate la Giulesti?". Ultimul FIV unde l-ai facut? Multumesc pentru raspunsuri.
Rubia, imi pare rau pentru tine si pentru dezamagirea ta. Eu nici acum nu stiu ce sa mai zic, poate ca e mai bine sa stii clar un raspuns, chiar daca e negativ, dar sa stii, sa suferi, sa plangi, decat sa stai cu sufletul la gura, cu spaima, cu intrebari, si cu amagiri/dezamagiri la fiecare bhcg.. Curaj, draga mea
ciarli spune:
copilutzu, eu am facut pregny cu 2 seri inainte de ET si celelalte fete care au fost cu mine la fel, adica joi seara (ora 23). Nu poti sa mai vb cu dr acum, e prea tarziu? Si din ce am mai vazut si alte fete tot cu 36 de ore inainte de ET.
Dasha spune:
La multi ani tuturor Andreelor si sa vi se indeplineasca toate dorintele.
Iliuta sunt aici cu pumnii stransi pentru maine.Te astept cu vesti bune.
Pupici la toate fetele.
rubia spune:
Fetelor merci pentru incurajari,alaturi de sot o sa am taria si forta necesara pentru a depasi momentele grele.
Copilutzu eu iti pot raspunde pt ca acum vreo 4 luni am facut inseminare si pregnylul l-am facut exact cu 36 de ore inainte de procedura.Rezulta ca pregnylul il faci joi la orele 20.00.
Acum am vazut ca ti-a zis sa-l faci vineri nu stiu de ce pt ca pregnylul se face cu 36 de ore inaintea inseminarii ,asta pot sa-ti zic sigur.Suna-ti mai bine dr. daca esti nelamurita
Ma duc sa ma culc ca sunt epuizata:mai mult psihic decat fizic.
pupik
Avalon spune:
LA MULTI ANI Andicu, Aniast si tuturor sarbatoritelor de azi!
Fetele, Copilutzu face IAS, nu punctie pt FIV. Deci nu se aplica regula cu 36 ore, ci cea cu 24 ore.
betty78 spune:
La Multi Ani tuturor Andreelor si Andreilor!!!!!!, sa va ajute Dumnezeu sa vi se implineasca toate dorintele
Crinuta La multi Ani !!!! Si tot ce iti doresti
Fetelor, cat a-ti inaintat de cand nu am mai intrat si eu...
Lachione felicitari pentru super productie!!!! Te asteptam cu vesti bune de la ET.
Zisa Cami Iti doresc numai fericire si bebe sanatos.
Kitta eu am fost azi la MNL sa imi fac analizele dupa 3 zile de stimulare cu cate 3 fiole de menogon in primele 2-a zile si 2 fiole in cea de-a 3-a zi si mi-a iesit estradiolul 33,... si progesteronul 0.23. De manie o sa fac cate 3 /zi. Oare or fi bune analizele - cei de la clinica mi-au spus ca rezultatul este ok. Acum inafara de migrene nu mai simt nimic. Nu ma doare burta, nu imi simt ovarele...presupun ca este un semn bun. Luni ma duc sa imi fac analizele si o ecografie si atunci o sa vad cum stau. Nu mai am stari de somnolenta, dar am insomnii. Tu cum te mai simti in rest?
Rubia imi pare rau pentru nereusita ta. Sa te ajute DD sa reusesti si sa ai parte de un mic ingeres pe care sa il strangi in brate cat mai curand!!!
Va pup pe toate
betty78