FIV 92
Raspunsuri - Pagina 16
venera_h spune:
Rubia, imi pare sincer rau pt nereusita, te inteleg ft bine, acum o saptamana am avut si eu aceeasi experienta, tot ce pot sa-ti spun e sa incercam sa fim tari si sa privim increzatoare inainte, sa fim convinse ca urmatoarea incercare va fi si ultima! Incearca sa nu te gandesti prea mult la asta, gaseste-ti mereu o preocupare, ai nevoie de o stare de spirit buna! Lumea inca ma mai intreaba despre asta si am ajuns sa vorbesc cu detasare totusi, ii facusem poza embrionului si acum am sters-o de pe desktop, ma rog, mie mi se pare ca totul s-a intamplat demult si acum o iau cu forte proaspete de la capat. Anul viitor va fi cu siguranta mai bun!!! Ai incredere, nu se poate ca un vis asa de mare sa ramana neimplinit!!!
E bine totusi ca ai embrioni congelati, vei putea reincerca mai repede, eu nici nu stiu inca cat trebuie sa astept. Pe 12 dec am reusit sa fac programare la dr. Cocei la Nordmedica, voi fi in ziua 17 de CM, sper ca nu va fi prea tarziu, dar asa am putut face programarea si la spital nu mai vreau sa ma duc!!! Numai bine si sa ne auzim cu vesti mai bune!!
kla78 spune:
COPILUTZU daca faci inseminare pregylul il faci exact cu 24 de ore inainte,eu asa am facut,numai daca faci FIV il faci cu 36 de ore inainte.multa bafta
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
pussi spune:
Buna dimineata!!!! si LA MULTI ANI ROMANIA!!!
Rubiaimi pare rau,dar daca deja te gandesti la Et cu embrioni congelati e bine..inseamna ca moralul tau e bun...atat cat poate fi in conditiile date...si e important ca sotuil tau e alaturi de tine...stiu ca conteaza enorm.Bafta peste 2 luni!!!
ZisaCami cum ai tras cu piciorul??? ca trebuie sa ma agat si eu de el
Lachi, Sheri vrem noutati...si o felie de ananas..va tin pumnii..sa fie bine si cu ochisori!!!
Zouzou ce mai face pisica????
Venera h ma bucur ca ai inceput sa-ti revi si ca ti se pare ca s-a intamplat demult iti trebuie forte proaspete pentru un nou inceput cu final reusit!!!!
De galuscuta mai stie cineva ceva?
Eu ieri am fost la eco Z7 de stimulare: 7 foliculi intre 10,7 si 7.9 ca dimensiune si endometru de 10.10...Cum vi se pare???
PUSSI
iliuta spune:
Buna dimineata.........Rubia imi pare nespus de rau. Tre' sa fie groaznic ceea ce simti. Bine macar ca ai embrioni congelati
Cristinici La multi ani si din partea mea, cu intarziere.
Fetelor am fost de dimineata si mi-au luat sange si rezultatul il am ......marti dimineata. Mor pana atunci. Si asa stau cu gandul ca n-am reusit. Chiar si azi noapte am visat ca n-am reusit.....
Va pup pe toate si va doresc MULTA BAFTA si un sfarsit de saptamana minunat.
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Liana30 spune:
iliutooooooooooo nu mori deloc ca uite stai linistita ca vin peste tine..auzi tu????
Sheritooooo,,lachiii..legaturooo,,si toate. toate va tin pumniii!
fug la recuperari..ca acu ajunsai si am ramas in urma!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
saftoiu_gina spune:
Ciarli "din pacate la Giulesti?".
am gresit eu cand am scris ,am avut ghinionul sa fac extra la fiv nu ca mi-ar parea rau ca l-am facut la Giulesti ,daca as vrea sa mai fac vreun fiv tot la Giulesti as merge ,sunt multi medici profesionisti acolo .Eu am reusit sa raman la Giulesti prin fertilizare ,la dl. prof. Marinescu .Sunt pacienta lui de 5 ani.
KLA asa e ,mai e putin ,eu sper sa ma mai tina pana ajung la control ,ca deja a inceput sa ma doara putin mijlocul, burta .Luam cate un no-spa pentru asta.
Sunt cu pumnii stransi pentru tine .Doamne ajuta sa fii ,meriti la cat te-ai chinuit la primul.
Aaa .... Iliuta asa tarziu se da un rezultat acolo?Doamne ajuta sa fie II.
Liana tu ce faci ? in ce stadiu esti ?trebuie sa stiu sa imi pregatesc pumnii .
GINA 37+ ANA
pussi spune:
iliuta eu zic sa nu disperi...cred ca ti-e greu ..eventual duminica fa testul de urina...ar fi bine sa fie 16 zile de la ET pt. testul de urina. din cate tin eu minte parca Andicu a facut testul de urina in a 13 zi de la Et si a iesit pozitiv...era un test mai destept..dar cauta si tu unul prin farmaci daca nu mai ai rabdare. hai ca tinem pumnii sa fie cu ochisori
PUSSI
Liana30 spune:
ginuta multumesc mama o sa te anunt..deocamdata nu'i cazul...a aparut un chist pe drum asa ca am ratat si luna asta..posibil in ianuarie..om vedea acum io iti tin pumnii sa ai o nastere usoara!!!
Cami
kla ,,iliuto,Lachi..Sheriotoo,si toate..toate..va tin pumnii!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
danuda spune:
Camisa va dea DD multa sanatate si fericire !!! ai trecut prin mult prea multe necazuri, dar pentru ca nu ai abandonat lupta ai castigat. FELICITARI !!! cume e in ??? poate ne pui si noua o vorba buna ...
Va pup pe toate si va doresc o minivacanta cat mai frumoasa !!
LA MULTI ANI !!