FIV 92

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna ziua tuturor!
Ma primiti si pe mine printre voi?Am facut laparo ieri cu dr. Tutunaru si din pacate nu am sanse decat prin FIV sa am un copilas vreodata....am avut multe aderente f. urate,trompele sunt ireparabile si am avut un chist pe un ovar pe care mi l-a scos. Acum sunt in refacere dar anul urmator vrem sa incercam FIV,am citit de multe ori pe aici de reusitele voastre si am sperante...
Va rog mult sfatuiti-ma cu ce trebuie sa incep.Ce analize sa facem, ce contine dosarul pt. FIV. Orice sfat imi va prinde bine....
Multumesc si sa dea DD tutuor un bebe sau chiar mai multi!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Rubia,ciarli kla sar’na muult !!!

Avalonul meu drag Da inseminare fac.
Am facut pregnyl dim la ora 9 ca nu am ajuns la 8….sper sa fie bine.
Pup fetele!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!

"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Fivoaselor, m-au sunat de la laborator. Nu stiu valoarea dar stiu sigur: E NEGATIV .Ma asteptam, desi am avut un sentiment bun cand am inceput......asta e...nu-mi vine nici macar sa plang.....

Pupici si MULTA BAFTA TUTUROR. VA TIN PUMNII.

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Cami,of mai scumpa mea prin cate trecurati si voi!Sa dea domnul sa fie bine si in vara lui 2007 sa traiti minunea minunilor:intalnirea cu puiul vostru,si sa vi-l dea Domnul sanatos si norocos!Abia astept sa ne spui pe 8 decembrie ca ti-ai vazut punctuletul,precum Andicu!

Rubia,nu te da batuta!Incearca din nou dupa sarbatori si o sa vezi ca va fi bine!Pupam fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

PUSI-cu galuscuta m-am intalnit eu ieri este bine.Este foarte fercita ca a venit si sotul ei.Maine facem punctia amadoua si o sa asteptam noi rezultate.Va doresc bafta si succes tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Iliuta imi pare tare rau sa aud o asemeanea veste. Iti doresc sa ai putere sa o iei cat mai curand de la capat si sa te ajute DD sa fi mamica.
KoraPop bine ai venit printre noi.
Venera_h cum te mai simti?

Mult succes la toate felele care fac FIV si multi pupici.

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

iliutaimi pare rau iubita viata merge mai departe...trebuie sa fi increzatoare in DD

Korabine ai venit!!! eu ii doresc recuperare rapida, sa te grabesti cu FIV-ul ca anul viitor pe vremea asta sa fi cu BB in brate

Alexi22 ma bucur ca sunteti bine...va tin pumnii maine la punctie la amandoua..sa-mi povestiti in detaliu ce si cum...ca si eu o fac marti. O sa fie bine!!!

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ILIUTA cum ti-am mai spus si la telefon....nu-mi gasesec cuvintele sa te pot consola,as vrea din adancul sufletului meu sa-ti pot spune ceva care sa te faca sa te simti mai bine ....dar nu stiu cestiu ca e greu si dureros cand dupa ce astepti 2 sapt pline de speranta sa vina o zi si in acea zi intr-un minut sa ti se spulbere toate sperantele ,eu ma rog la DD sa-ti dea puterea si increderea necesara de a merge mai departe.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Kla, datorita faptului ca am prieteni asa ca tine deja ma simt mult mai bine. O s-o iau de la capat cand o sa pot , nici nu ma gandesc sa renunt. Multumesc ca existati, multumesc lui D-zeu pt sotul pe care-l am ( care este langa mine), si multumesc ca-s sanatoasa. Intr-o buna zi poate-mi voi implini visul.......

"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

Iliuta imi pare nespus de rau .
Din pacate cuvintele sunt de prisos in aceste situatii pentru ca doar tu stii ce este in sufletul tau.Important este sa nu iti pierzi speranta si sa o poti lua de la capat.Offffff ,Doamne....nu am cuvinte.Oricum sa stii ca sunt alaturi de tine si data viitoare vom reusi.Hai, capul sus

Va pup pe toate!

Mergi la inceput