FIV 92
Raspunsuri - Pagina 18
kla78 spune:
ALEXI succes maine la punctie,sa ai cat mai multe "outze"si sa fecundeze toate.multa bafta si pt GALUSCUTZA
KORA bine ai venit"sedere cat mai scurta,sa fugi repede la aspirante"
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
KoraPop spune:
Buna fetelor!
Va multumesc pt primire!
Sunt total habarnista, nu stiu cu ce ar trebui sa incep, ce analize se fac la inceput,unde ar trebui sa imi indrept pasii pt inceput.Spuneti-mi si mie voi cu ce ati inceput pregatirile pt FIV?Unde e rata cea mai mare de succes, de reusite?Am doar doua zile de la laparo si sunt in ceata total,as vrea ca din ianuarie sa ma apuc de dosarul respectiv care nu stiu ce trebuie sa contina....va rog din suflet ajutati-ma cu sfaturi, cum ati procedat voi la inceput?
Felicitari din suflet pt fetele care au avut ambitia sa treaca peste toate greutatile si sa ajunga gravidute si celor care sunt aspirante si lupta in continuare va doresc mult, mult succes, va inteleg atat de bine.....!
Ca si o incurajare pt noi toate vreau sa va spun ca o cunostinta a nasei mele a facut FIV undeva aici in Buc.( nu stiu exact unde, dar ma voi interesa ) si acum are 3 puisori mici, traiesc toti trei, e ceva extraordinar, nu?....
Cu sincera prietenie,
Kora
Kora
piccaflor spune:
Iliuta scumpa va veni si ziua noastra cindva!...important e sa nu-ti pierzi speranta si credinta!
Sint alaturi de tine cu tot sufletul ...
Kla iubita multa bafta!
Liana bafta multa si tie !
Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!
saftoiu_gina spune:
Iliuta imi pare rau ,cuvintele sunt de prisos .E foarte important ca ai pe cineva langa tine care te sprijina .
Succes pentru fetele care sunt la punctie azi .
Lachi daca nu ma insel tu faci ET -ul daca nu lai facut cumva pana acum .Doamne ajuta sa se prinda ceva in burticuta acolo .Sunt cu gandul la tine .
Camiprin cate ati trecut si voi ,sa va ajute DD sa va bucurati de bebe incepand de pe acum .
GINA 37+ANA
Liana30 spune:
iliutooo ce sa mai zic?decat capul sus..da mana la olteanca si inainteee!!!
kla multa bafta!!!
ginuta cat mai ai mama?o saptamana?2?ca io nu stiu
Kora bun venit
Dasha..picooo
tin pumnii la toate,,toate care sunt in focuri!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
steliana04 spune:
Liana30, iti tin pumnii si tie. Te urmaresc de multa vreme, si eu sunt olteanca chiar daca acum traiesc in ardeal.Spune-mi te rog, ce ovule primiti voi inainte de punctie? Imi place mult doctorul vostru din Szeged, la un moment dat am vrut si eu sa ma mut la Szeged dar este prea departe si ma gandesc ca totusi dr. din Debrecen urmare a celor 2 FIV stie cum reactionez la tratament. Imi este si drag, singura problema este ca nu pot discuta direct cu el, al meu sot este capos si nu intreaba tot ce ii zic eu. Ia de bun numai ce zice medicul si nu pune alte intrebari.
Acum vreau sa incep sa iau Maca si utrogestanul, pe urma mai vedem.
Va pupacesc pe toate si va mai spun ca imi sunteti dragi
puiramy spune:
Dasha Sper totusi ca esti mai bine.Cand te apuci de un nou Fiv?
Tin pumnii pentru toate Fivoasele.
kla78 spune:
PICCAFLOR imi era dor de tine,ce mai faci?in ce stadiu esti cu adoptia??
GINA-ici pe burtici.
LIANA bata-l supararea de chist pai chiar acum a trebuit sa apara?
CAMI bebelasul asta il meritati cu adevarat.
ILIUTA cum esti iubita?
mie cred ca-mi vine CM,nu stiu daca mai ajung ziua testului ca azi noapte m-a durut burta rau de tot,si vad ca si azi de cand m-am trezit ma deranjeaza,si de nervi mi-am facut o cafeluta(nu prea tare ca poate totusi va fi ok)si am si fumat 3 tigari
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
andicu spune:
Iliuta, iubita, imi pare nespus de rau! ma bucur ca nu renunti la lupta si sigur Dumnezeu te va ajuta sa reusesti data viitoare!
Cami, iti doresc din tot sufletul sa va bucurati de bebele vostru toata viata! prin cate ati trecut voi era si cazul sa reusiti! ai grija de tine si de punctuletz acum!
Multa bafta fetelor care au facut punctia azi, sa vina cu rezultate f bune!
Lachi, ce faci? cum stai? nu ne spui si noua? tin pumnii sa ne dai vestea cea mare peste vreo 10-12 zile!
Ginuta, pt tine si pt printesa!
Eu sunt bine, ma lupt cu greturile in continuare, sper sa nu mai dureze mult. Luni incep si eu serviciul si parca n-am nici-un chef, dar asta e!
pe toate!
Andreea 8+
Punctuletzul meu
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!