Bucurii de sept - oct 2006 (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Beatrix sunt in totalitate de acord cu ce ai scris!

Carmen azi ati facut vaccinul?

Usorlili e superb Tudor!Acum am vazut pozele voastre!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

mexxa, si eu am avut oarece jena la urinat si m-am dus la farmacie, mi-am luat un recipient steril pt.urina si l-am trimis la un laborator pt.analize
bineinteles ca mi-a iesit ca am infectie urinara si am inceput tratament cu antibiotic
o prietena de-a mea, asistenta, mi-a spus ca mai mult ca sigur am facut de la sonda pe care mi-au pus-o cand am nascut
asa de intampla de obicei....si germenii se inmultesc si-ti apar simptomele dupa 1 luna sau 2 luni
Partea nasoala e ca nu mai pot alapta pe perioada tratamentului
si bebe al meu plange de mama focului, urla, tipa ca vrea pe tzitina
mi-e asa mila de el

si bebe al meu a chelit si a inceput sa-i creasca alt perisor
care, spre suprinderea mea creste destul de repede

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor mai avem o poveste pe prima pagina, la Nasterea unei stele....e povestea nasterii lui Vladimir al lui Sybille!
Felicitari Sybille!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Va multumim tare mult pentru gandurile bune si pentru suport! Stiu ca v-ati gandit la noi si asta a contat mult pentru mine. Dupa ce imi culc pruncii vin si povestesc. Vad ca incepe si fi-mea sa se linisteasca, nu mai urla cand il vede pe tati.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Gripo, nu stiu ce sa zic. Uneori ma gandesc ca are si ea dreptate, a crescut 4 copii si nu i s-a imbolnavit niciunul la 2 luni...De altfel, ma inteleg foarte bine cu ea si apreciez mult ajutorul. Daca nu era ea nu stiu ce mancam sau cine facea curat. Doar chestiile astea legate de copil ma enerveaza la culme...Ieri zicea ca dupam ce-i trec mucisorii putem s-o scoatem afara 5 min in prima zi, 10 in a doua zi...Si cand i-am zis ca pana atunci poate vine gerul si eu n-o mai scot afara pe Maria pe ger, mi-a zis: "aaa, poti s-o scoti, dar putin si infofolita bine". Adevarul e ca pe ger chiar mi-ar fi frica s-o scot.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

P.S. Gripo, am uitat sa zic ca desi o apreciez pe soacra-mea si ajutorul ei, tot as vrea sa stau singura numai cu sotul si copilul. Deci sa nu ma intelegeti gresit, nu sunt cu in 2 luntre.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Ileana bine ai revenit si ma bucur mult ca e bine puiul mic

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

pozici cu minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Buna fetelor! Ne-am tras internet!!!! Ura!!! Am citit ultimul capitol, v-am vazut bebeii in poze... Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
Noi suntem binisor. Din pacate suferim de reflux gastro esofagian. BB a fost dignosticat chiar azi la analiza cu bariu. Vai ce mai voma saracutul, iar in ultimile zile a refuzat sa mai manance. Acum am primit tratament. Sa vedem ce-o fi... Mai sunt in generatia noastra BB-ei cu reflux? As fi curioasa ce tratament au primit alti copii.
Sper sa ii fie mai bine de acum sa va mai vizitez si eu, macar din cand in cand!
Florina, mami de Lali (5 anisori) si BB Emi (2luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricel79 spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Ralu am incercat sa o downloadez din webshots dar nu am reusit, de aia te-am rugat sa mi-o trimiti tu.L-am primit, multumesc mult!

Nicol super baieteii tai! Dar ai pus aceeasi poza de 2 ori

Am pus si eu poze noi cu piticii....deci daca vreti sa ne vedeti puteti s-o faceti www.puf.hostcenter.ro/main.php?g2_itemId=3441" target="_blank">AICI!

Pupici!

frumos mai este sa ai doi puisorii dar nu stiu zau cum m-as descurca cu doi!!!!!
sa va traiasca puiutii la toate si sa creasca mari si frumosi;
o sa pun si eu poze cand o sa ma dumiresc cum.

mamica de Roxana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MAMIFLORI, bine ai revenit printre noi.

ILEANA , de-abia astept sa ne spui ce-ati patit, si apoi sa te linistesti si sa-ti intri in ritmul normal.

LEXI, desi am fost singura la parinti si eram iubirea vietii pentru mama, am preferat sa fac liceul in alta localitate, tocmai pentru ca mi-a placut libertatea de mica. Stiu ca e bun un ajutor, ai "vazut" ca si eu m-am plans de nenumarate ori ca e greu sa te descurci singur, dar, sincera sa fiu, n-as da libertatea mea pe nimik. Si sunt la fel de sigura, ca, desi iti va veni fff greu, te vei descurca fara probleme si fara ea. Sunt alaturi de tine, si, sincer, te admir, eu as fi fugit mancand pamantul demult!

Fetele din Iasi, am vazut la stirile de la 5 ca maternitatea cuza de la voi are stafilococ. E epidemie, sau ceva de genul asta.

Ma duc sa citesc povestea lui Sybille.

DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Buna seara,

Ileana, bine ati revenit acasa. Multa sanatate Ilincai!

Referitor la iesitul afara, noi am evitat sa iesim zilele astea(luni si marti) din cauza de ceata. Am inteles ca este foarte periculoasa la copil. In schimb, in zilele in care se ridica ceata pana la ora pranzului, iesim macar 30 minute. In camera lui Dudu sunt 23-24 de grade si sta imbracat doar in body si pantalonasi. Asa incat, cand iesim afara si trebuie sa ii pun caciula, incepe sa dea ca apucatul din cap, doar-doar o scapa de corvoada.

Lexi, sunt de acord ca soacra ta are experienta, dar conteaza modul in care vrea sa ti-o impartaseasca; mai precis, ea vrea sa isi impuna punctul de vedere cu orice pret, si asta este oarecum suparator. Ai primit o multime de sfaturi; nu vreau sa mai invart si eu cutitul in rana, dar cred ca ai nevoie de rabdare si diplomatie, si nu in ultimul rand de um aliat care sa iti ia partea atunci cand ai dreptate.

Noi avem de vreo 2 zile crize puternice de colici, din cauza faptului ca pediatra ne-a recomandat sa oprim administrarea Debridat-lui(cica i-am dat o perioada destul de lunga pana acum). Saracutul de Dudu, atipeste 15-30 minute apoi se trezeste tipand si doar la mine in brate se linisteste, si tot asa. Noaptea trecuta a dormit insa foarte bine; speram ca nu ne rezerva o 'surpriza' pt la noapte.

Si pentru ca Dudu a reusit in sfarsit sa adoarma, am reusit sa recuperez si sa trec repede-repede prin pozici.
Pufymic, super poze cu super copii. Preferatele mele: cea in care Alesio doarme pe umarul lui tati si cea in care Nicholas poarta o caciula haioasa si priveste nedumerit in jur.
Ralucutza, m-am mai tot uitat prin pozele tale si toate sunt superbe(cu asa fetita nici nu este greu). Cel mai mult imi place insa cea in care este Craciunita!
Beatrix, sunt bestiale pozele alb-negru. Oricum, si 'materialul' este bun, adica ai un copil foarte expresiv, si cu o podoaba capilara de invidiat.
Eloise, am tot vrut sa iti spun ca Vladutz este un scump; cel putin in poza din maternitate in care zici ca l-au dat cu gel, sau in poza in care il tii tu in brate...Semanati ca doua picaturi de apa.

De fapt, toti bebelusii nostri sunt de nota 10. Cand mai prind cateva minute libere, continui vizionarea.

Va invit sa vedeti pozici haioase cu noi: cum ne uitam in oglinda, cum ne uitam la Veve-cadou (in speranta ca doar-doar reusim sa ridicam caputul de jos).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web
Mai multe pozici

Mergi la inceput