Bucurii de sept - oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
gripo spune:
LEXI, deci toti sunt tampiti numai ea nu? wow! cata inteligenta adunata intr-un singur om!respectele mele doamnei.
RALU, e frumoasa craciunitza, dar mie cel mai mult imi place poza aia cu cana.
PUFY, frumosi flacaii tai!
NICOL, ce bebe vesel pare in poze! si fratiorul la fel, ca sa nu mai zic ca sunt si frumosi.
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
Crisnemes spune:
Azi nu am mai apucat sa intru pe net.
Alina
MamaLili
Multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.
Ileana ma bucur ca acum sunteti mai bine si ca ati ajuns acasa.
Lexi - de soacra-ta ce sa zic - cand mama mea imi tot spune sa-i pun caciulita in casa si cum prinde ocazia il inveleste pe cap si cand ma vede ce vin ii descopera capul numai sa nu mai spun eu nimic.Asa ca numai cu "rabdarea trecem marea".
Azi am fost la stomatolog ca mi-a cazut o plomba vineri si din pacate a trebuit sa o scoata pt ca era crapata pana la radacina iar acum ma doare ingrozitor capul si locul unde a fost maseaua
.
Pufy , am vazut pozele cu puii tai - sunt super.Dragos nu prea sta la fotografiat iar daca vreau sa-i fac o poza cu Victor vrea doar intr-o singura pozitie
.
De fapt m-am tot uitat la poze si pe bune toti sunt super.
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
anangel_lexi spune:
Ralu, nu observasem pantofiorii! ma bucur ca-i poarta si ca-i vin bine!
Am cautat si eu pentru Maria la fel, dar pe alb, dar nu am gasit.
quote:
Originally posted by anangel_lexi
I-am luat si eu cadou Mariei de Mos Nicolae un ingeras care isi misca manutele si capsorul si canta "Silent Night". E tare frumos. Adica, cel putin mie imi place mult de tot iar Maria e complet fascinata de el (ca, din lipsa de spatiu, l-am agatat deja de lampa)
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Botez, Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
Am uitat sa va intreb, mie mi se pare ca jucaria seamana cu Maria mea la botic. Voi ce ziceti? Sau sufar si eu de sindromul "cioara"?
Gripo, nu stiu ce sa zic. Uneori ma gandesc ca are si ea dreptate, a crescut 4 copii si nu i s-a imbolnavit niciunul la 2 luni...De altfel, ma inteleg foarte bine cu ea si apreciez mult ajutorul. Daca nu era ea nu stiu ce mancam sau cine facea curat. Doar chestiile astea legate de copil ma enerveaza la culme...Ieri zicea ca dupam ce-i trec mucisorii putem s-o scoatem afara 5 min in prima zi, 10 in a doua zi...Si cand i-am zis ca pana atunci poate vine gerul si eu n-o mai scot afara pe Maria pe ger, mi-a zis: "aaa, poti s-o scoti, dar putin si infofolita bine". Adevarul e ca pe ger chiar mi-ar fi frica s-o scot.

de
Maria Cornelia (20.09.2006)Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
pufymic spune:
Ignatica al meu pitic(cel mare adica0 si-a descoperit-o....si e jale cum trage de ea de zici ca-i guma de mestecat....ma doare pe mine...sufletul...cand vad cum se trage de putza....dar si cand termina cu ea sta tzeapana...
....de abia i-o bag in chilotei...![]()
Da mai Ralu, asa a adormit acum dupa-masa....dupa ce s-a saturat sa ma tot strige, si-a "facut curat" in patut(adica a tras cearsaful si musamaua de sub el) si a adormit tocmai in timpul muncilor...
...
Gripo
!
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006)
Ignatica spune:
quote:
Originally posted by pufymic
[orange]Ignatica al meu pitic(cel mare adica0 si-a descoperit-o....si e jale cum trage de ea de zici ca-i guma de mestecat....ma doare pe mine...sufletul...cand vad cum se trage de putza....dar si cand termina cu ea sta tzeapana.......de abia i-o bag in chilotei...

pufy nu se poate...daca continuam in stilul asta ajungem la [b]De pe forum adunateIgnatica - mamica de David( 29 iulie 2006)
poze
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by ramomar
Cum e Teodor? banuiesc ca nu mai are febra dupa vaccin!
Multumim, suntem bine!

Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
alinamoro spune:
La multi ani MamiLili
, multa fericire alaturi de familia ta! 

Multumesc fetelor pentru urari, va pup si va doresc toate cele bune!
Gripo, Ramomar, Mephala, Ignatica, Mirabelac, Camisol, Ioana, Lexi, Nicolstoy, Mexxa, Eloise, Crisnemes. 
Edit: Ileana, ma bucur ca ati venit acasa si Ilinca e bine
, te asteptam sa ne povestesti.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze 1, poze 2
beatrix spune:
Salutare!
am citit tot dar nu am timp sa raspund la fiecare in parte! o s ava scriu si eu cateva recomandari date de pediatra de aici! sper sa nu dati cu rosii dupa mine!
1. copilul trebuie scos afara indiferent de vreme cel putin juma de ora inca de cum ai iesit din spital! aici iesirea se face la 5 zile de la nastere! bine, acum nu daca viscoleste si ploua cu galeata!
2. temperatuta in camera, max. 22 de grade celsius, ideal 20! copilul sta cu capul descoperit!
3. se considera febra cu adevarat la 38.5 grade si in momentul acela i se pune un supozitor perdolan pt copii si eventual i se face o baitza la care temperatura apei este cu 2 grade mai mica! peste 38.5 se merge la doctor de urgentza!
4. apa la baitza in general sa fie 37-38 de grade!
5. apa cu care i se face laptele praf este la temperatura camerei (aceasta fiind considarata 20 de grade)! se incalzeste laptele la 20 -max. 30-33 de grade daca a fost tinut in frigider!
astea sunt cele care imi vin acum rapid in minte! nu va spun ce discutii am avut cu a mea mama legat de fazele astea ca eu fac cum mi-a spus pediatra!
si pt ca m-am lovit de aceaesi fraza ca "aia sunt tampiti", am spus persoanelor respective (inclusiv lui mama) ca in momentul cand mi-or arata diploma de pediatru atunci o sa le dau atentie si asa i-am potolit!
insanatosire grabnica bebeilor bolnaviori si o seara minunata sa aveti!
Beatrix si Eric
usorlili spune:
Ileana, tu si Ilinca sunteti tare iubite aici. Ne bucuram si noi ca sunteti bine si va uram sanatate pe mai departe.
Fetelor, baiatul meu mananca, ceva de speriat. Azi noapte a mancat la tzatza si apoi inca un bibe de ... 150 ml. De regula manca undeva la 100-120 ml din bibe (fara tzatza inainte).
Multumim celor care ne-au laudat (stiam eu ca am baiat frumos
). Seamana cu ta-su
.
Mergem si noi azi la cantarit si masurat. Abia astept sa vedem cat de voinic este Tudor. deja il simt asa de greu in brate...
Fug ca ma striga de zor (
)
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)
usorlili spune:
LA MULTI ANI si de la noi pentru tine Alina si pentru tine Lili.
Sanatate voua si bebeilor si multi bani![]()
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)