Bucurii de sept - oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 11
floricika spune:
buna seara
ileana, bine ai revenit si ma bucur ca sunteti bine, asteptam sa ne povestesti ce a fost.
Raluca, e superba fata ta, iar Craciunita e si mai si! Sa va traiasca! David s-a indragostit![]()
Si noi suntem in greva foamei dupa ce o saptamana imi manca cate 150-160 ml, si manca la 5 ore (trai nene pe mine
) , de doua zile mananca cate 90-100 ml cu urlete! Acum a mancat la 1 jumate 100 de ml, am iesit afara, s-a cam chinuit pana a adormit (cred ca de obosit), dar ....doarme si acum! Deci are aproape 6 ore de nemancat. Sunt curioasa cat mananca acum cand se trezeste, tot 100?![]()
Si noi avem erectie in fiecare zi, si seara la baita cand ne spala mami![]()
Mi-ar placea si mie se o decalotez dar mi-e frica...
, o sa ii las pediatrei placerea![]()
Pupici 
Poze
usorlili spune:
quote:
Originally posted by Adriana mica
Va invit sa vedeti pozici haioase: cum ne uitam in oglinda, cum ne uitam la Veve-cadou (in speranta ca doar-doar reusim sa ridicam caputul de jos).
Adriana, am vazut pozele. Dudu este un dulce in prima poza. Iar in a doua poza zici ca este fi-miu
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)
gripo spune:
A, pay povestea asta am citit-o de mult, dar mi-a placut si atunci si acum.
ADRIANA, ce simpatic e DUDU!
DORI, mami lui RADU ANDREI 11 septembrie 2006
www.totsites.com/tot/raduandrei" target="_blank">poze
VARSTA RADU ANDREI
mephala30 spune:
Adriana, Ioana, am privit pozele, aveti niste copii tare frumosi!
Ioana, vaccinul l-am facut vineri, dar a facut febra sambata -ziua si noaptea inspre duminica, cu toate supozitoarele puse. Acum e bine.
Ileana, bine ca e sanatoasa acum! Pupici Ilincai
Eloise, trimis pm, daca mai ai intrebari...astept.
MamiFlori, bine-ati revenit! Imi pare rau pentru bebe Emi.
Lexi, ft. frumos ingerasul!
Katia, unde esti cu sinteza zilei? ![]()
Sybille, felicitari pentru povestea nasterii lui Vladimir! 
Gripo, povestea cu stafilococul din Maternitatea Cuza Voda e veche, de ani buni...ar trebui daramata cladirea pentru a fi starpit.
Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by eloise
Vladut tot face nazuri cand e vb de papa... ieri toata ziua a facut, si nu-mi explic de ce...asta noapte a trebuit sa-i scot cu pompa si sa-i dau, nu apuca sanul, in schimb plangea de foame...inexplicabil insa pt ca de zile integi nu mai primise nimic cu biberonul... SPer sa-si revina astazi!
David nu mai vazuse bibe de la 3 sapt., ii dadeam ceai cu el, 1 data sau 2 ori pe zi si tot a facut nazuri la san vreo 10 zile.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
anangel_lexi spune:
Fetelor, voua vi s-a intamplat ca bebeii vostri sa doarma linistiti si dintr-o data sa urle in somn, brusc? Ni s-a intamplat azi de doua ori deja, asa m-am speriat, am sarit ca arsa de pe scaun! De la ce sa fie oare? Credeti ca la varsta asta copiii pot avea deja cosmaruri? Sau o fi burtica?
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
mexxa spune:
Am pus si noi cateva poze noi pentru cine doreste sa vada ce grasunel ne facem...
* Povestea nasterii ingerasului meu Sebastian-Mihai 10.09.2006
Ce repede crestem...
www.totsites.com/tot/sebastian-mihai" target="_blank">Pagina noastra...
mephala30 spune:
Lexi, si noua ni se intampla, probabil viseaza urat. Important e sa fii langa el, sa-i vorbesti si sa-l alini.
Mexxa, ti-am admirat grasunelul! 
Teodor (6.09.2006) si Iustin(5.06.2004)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank">
Albumul nostru
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Fetelor, voua vi s-a intamplat ca bebeii vostri sa doarma linistiti si dintr-o data sa urle in somn, brusc? Ni s-a intamplat azi de doua ori deja, asa m-am speriat, am sarit ca arsa de pe scaun! De la ce sa fie oare? Credeti ca la varsta asta copiii pot avea deja cosmaruri? Sau o fi burtica?
Aproape tot timpul se trezeste plangand, asta ziua ca noaptea se foieste la greu... eu il mangai si vb. cu el si il intorc pe cealalta parte si se calmeaza.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
eloise spune:
Adriana, l-am admirat si noi pe Dudu.
Mexxa pupici lui Seby cel dolofanel! Cum tine el jucaria in manutza! De la 2 luni si ceva, gata incep sa apuce obiecte si sa le tina? Wooow...abia astept!
Lexi si Vladut se mai trezeste tipand tare de-odata...![]()
![]()
A propos de iesit afara, a mai intrebat Mirabela mai demult dar nu stiu ce sau daca ati raspuns... acum in sezonul rece acoperim gurita si nasucul bebelusilor cu ceva...un fular? Si daca da...ei pot respira?????? Stiu ca la varste mici nu e prea ok sa le fie acoperite, chiar si accidental, gura si nasucul.
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre