Piticodromul de sept - oct 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 11
kid2003 spune:
Cristina, multumesc de aprecieri. Si noi speram sa iasa o nunta frumoasa. Nu mai e cazul sa isi bage nasul socrii sau parintii ca la urma urmei suntem animale batrane si nu e chiar o nunta traditionala intre 2 copii, tineri si inocenti, hahhaaa. Ei oricum nu prea inteleg ce ne trebuie noua nunta, daca tot nu am facut-o la momentul potrivit, adicatalea ca se face rochia alba de mireasa, cand esti fata mare (bunica aproape s-a suparat cand i-am zis ca ma imbrac cu rochie alba, acum vroia sa imi pun batic, sau ce???) Drept pentru care numai traditionala nu va fi nunta
Innaa, imi pare rau ca e bolnavioara buburuza...uram insanatosire grabnica. Asa-i cu romanii astia, unii ne fac tare de ras prin strainataturi.
Jadi, iti tin pumnii sa croiesti o pasarica pe acolo prin burtica. Concentreaza-te!
Gabi, am citit si eu pe site-urile straine cand eram insarcinata de testul acela. Am inteles ca nu e asa invaziv ca si amnio, bine ca se face si la noi sa scapi de o grija! Deci oficial vei fi soacra cu trei nurori!
Anya20 spune:
Ina, la asa verighete frumoase, merita o nunta minunata. Iar tu sa fii cea mai frumoasa mireasa la anul.
Si pentru ca tot veni vorba, aceeasi urare si pentru Simona si Innaa, le tinem pumnii sa aibe nunti ca in povesti.
Nanadana, esti o draguta . Valen are f putin timp liber, de-asta intra f rar si ne citeste. Merge la cursuri intensive de franceza si vine tarziu acasa. Va saluta insa pe toate si va ureaza numai bine. Sarah merge in continuare la gradinita chiar in blocul in care locuiesc si este un copil exemplar.
Anya e bine, n-a mai facut febra. Cred ca suntem pe drumul cel bun.
Alina 9+, mamica d-rei Anya (1 an)
locca spune:
Alina, ce ma bucur ca e mai bine Anya. Nu mai racesti si tu, daaaa?
Irina din Spania, sanatate multa!
Simona ce m-ai distrat cu animale batrane. Si noi vrem sa facem la anul nunta la biserica, n-am facut-o o data cu civila pt. ca eu nu am vrut sa fiu mireasa gravida. Si mama ce s-a mai ofticat soacra-mea ... dar cine a bagat-o in seama?
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
miflore spune:
Buna mandrelor!
Am o ceata pe creier densa tare, sunt f. obosita...
Nu-mi mai ajunge timpul, cum se face dilatarea zilei, dati-mi reteta!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
cge spune:
Pai, Simona, nu te imbraci in rochie rosie ?
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
neata,
Ce super avem aici. Mamici, miresici, gravidute si cei mai tari copilasi !!! de asta nu citesc eu alte subiecte
Gabi iti tin pumnii sa fie totul bine !
Multumesc tuturor pentru gandurile voastre bune !
Vladut a mai vomat ieri o singura data, in schim s-a kkt in toate directiile . Unde mai pui ca avea si un pic de febra asera... Dar tot azi noapte a fost cel mai dulce , s-a trezit si n-a marait/plans ca de obicei, ci m-a strigat frumos de 3 ori 'mami'. Sa-l pupe mama de baiat cuminte . N-a mai facut kk de aseara (pana azi la 10.30 cand am vb ultima data cu bona), in schimb e moale si marait... Sper sa ajung cat mai curand sa-l vada un medic, desi sincera sa fiu nu stiu ce mi-ar putea zice... am eu asa un feeling ca vor iesi caninii in curand...
Alinam vreu poze si detalii despre masina cu scule . Sa ma pun pe cautat!
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
Anya20 spune:
Da, Ruxi, sa te concentrezi bine, ca nu mai vreau sa racesc. Dau o bere!
Irina, cred ca mare lucru n-ar putea sa-ti spuna un dr. despre Vladut (adica nu mai mult decat stii si tu, mai ales ca e spre bine acum). Eventual sa-i tii regim cateva zile si sa nu-l fortezi cu nimic. In rest...sanatate.
Gabi, o sa fie bine cu biopsia. Si cred ca nu mai conteaza daca e baietel, numai sa fie sanatos.
Simona, acum am vazut ca ai scris si tu despre nunta. Eu cand am trimis mesajul nu-l citisem pe al tau si ma gandeam ce desteapta sunt eu ca mi-am amintit de tine asa, pur si simplu
Alina 9+, mamica d-rei Anya (1 an)
Tonnia spune:
Bai, ce lene am!
Gabi, tin pumnii stransi! Trebuie sa fie bine! Iar daca e baiat, e foarte bine, tu faci baieti reusiti!
Anya, ce repede trec saptamanile tale! Ai ajuns la 9+ imediat, bravo! Parca ale mele trec cu incetinitorul.
Copilul meu a intrat intr-o faza timido-rusinoasa, cat era el de independent si de sociabil, acum isi baga capul in picioarele mele cand il baga in seama straini. Cat o dura faza asta?