Piticodromul de sept - oct 2005 (154)
Raspunsuri - Pagina 12
locca spune:
Tonnia sunt in acelasi grup. Am o leneeee. Auzi, da' cu plictiseala cum stai? Si Matei a devenit mai rusinos, dar el a mai avut o faza de-asta mai pe la 7-8 luni, cand plangea daca se uita cineva mai fix la el.
Irina, kkceala in toate directiile nu trece imediat ci abia dupa cateva zile bune de regim. Vladutzul sa nu mai fie moale si marait. Si sa iasa si caninii repede. Matei are un singur premolar iesit si mi-e groaza de restul. Cred ca se prefigureaza al doilea, ca azi noapte iar am avut show intre 3 si 4, dar nu m-a lasat sa ma uit in gura lui.
Fetele din Nemtzia, spuneti-mi si mie, va rog, cum e cu masurile acolo? Un 18 luni la geaca ar fi bine? Matei are cam 80 cm acum si vreo 11 kile. Ca o sa plece tata peste cateva zile si vreau sa-l rog sa-i ia lui Matei de acolo ceva hainute, dar trebuie sa-i zic exact masurile, ca deh, e barbat si nu poate sa aprecieze dimensiuni
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Anya . Regim tine de 2 zile deja... si asta cu fortatul o tin minte de la kkceala trecuta.
Ruxandra
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
Poze
LiaMia spune:
neata la pranz!
locca nu ii nimic special cu ... doar ca eu nu pot tine pasul cu voi si astfel mai apar din cand in cand si va salut! cu nunta si miresica, lasa soacra in treaba ei: TIE SA-TI FIE BINE SI TU SA FII FERICITA SI MULTUMITA! ca nu te faci mireasa zilnic. Sugestia e valabila pentru toate viitoarele miresici de pe aici
LiaMia si Florin
miflore spune:
Cristina, vreau sa-ti multumesc inca o data pentru gestul cu pompa. Ai facut o mamica fericita!
Hildi, l-am admirat pe Stefanut in poze, wow, ce baiat mare si frumos, atentie la usa c-o forteaza deja fetele!
Gabi, bafta multa multa multa, ai toata sustinerea noastra! Daca o sa ai nevoie de ceva in Bucuresti, noteaza-ti nr. de telefon ca sa putem lua legatura! 3 baieti, o minunatie!!!
Kid, m-ai facut curioasa cu pregatirile de nunta, o sa bag si eu un oki.. cred ca va fi superrrrrrrrrrr!
Ruxandra, , parc-as sari eu garduri!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
cge spune:
Mihaela, ma bucur ca e de folos pompa.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
kid2003 spune:
Chiar ca suntem multe miresici pe aici. Si gravidutzelor le promitem ca ne facem si noi cu bebei in burtica, dar deh, tre sa asteptam nunta, nu? Ca asa se face
D-aia ma tot codesc sa fac un bebe acum, ca vreau sa fiu miresica fara burtica, la fel ca Ruxi. Ne luam de mana, Ruxi? Eu abia astept ziua aceea si daca tot am pitrocit-o atat, trebuie sa iasa ca in basme.
Ina, tu vii acasa sa te mariti, nu? Ia pune si tu neshte pretini sa se ocupe de chestii pe aici, sa nu risti sa se ocupa numai "ai batrani".
Mifloricico, nu e nimic special. Scrisesem pe la miresici, ca mergem la munte, la Fundatzica, sa ne cununam in biserica din sat (veche, de la 1600). Apoi masa si distractie la pensiune, cu toti prietenii (nu incap decat 25 de perechi, deci o nunta micutza) De vineri pana duminica, cu foc de tabara, cu berbecutz la protzap, cu mancare gatita de femeile din sat. De fapt tot satul asteapta "nunta de la Bucuresti" ca stiu deja! Si preotul, si primarul, si invatatorul. E o atmosfera super acolo!
country girl spune:
Buna dimineata la amiaza! Abia acum m-am trezit si am terminat trebile administrative si iaca se faku ora pranzului si lumea da buluc la cantina
Intai de toate, ma bucur ca Anya mica n-a mai facut febra si e mai bine. Sa treaca odata toate neplacerile astea de toamna si sa avem copiluti sanatosi si veseli ca doar se pregatesc Mosii sa vina cu cadouri!
Inteleg deci Kidule ca voi chiar ati inceput organizarea maretzului eveniment?! Wow! Spor la treaba si poate obtii un contract de consultanta bine platit la nunta noastra
Deci pe langa clubul gravidutelor a 2 sau a 3a oara, deschidem si clubul viitoarelor mirese intarziate?
Vobind de shaiba/piulitza e un model simplu iar dungile alea sunt de fapt de la banda de pe mijloc care e un fel de rulment adica se invarte pe suprafata aia un pic mai lata. De fapt asta-i tot shpilul pentru care a durat atata sa-mi faca mie verigheta: nu s epoate stramta una deja confectionata, ca nu se mai invarte rulmentul Asa ca au confectionat una marimea mea taman la mama lor in Elvetzia si desigur a costat ceva mai scump decat a sotzului care se incadreaza intr-o marime standard. Dar puteam eu sa nu fiu mai cu motz?
Sincera sa fiu io inca nu m-am gandit la nunta... poate din primavara acolo cand o sa ma linistesc cu alealalte trebi si incep sa ma plctisesc?
Ruxandra, apropos de marimea gecii pentru Matei (ma bag si io in discutie fiindca-i mai cumaparm Ilincai tzoale din Dusseldorf), depinde de magazin si firma. Alea din Nemtzia sunt in general mai maricele, dar ca sa-tzi faci o idee pentru matza mea de 9 kg am cumparat de la H&M, C&A, Zara tzoale care variaza intre 9 luni si 2 ani! Tzoale pentru toamna/iarna asta!
si Ilinca (10 septembrie 2005)
country girl spune:
Kidule, acuma am citi planurile voastre de nunta! Sa ma bata cucul daca nu ne gandeam la ceva asemanator doar ca la Balea intrucat consortu' a fost salvamontist intr-o vreme si muntele e viata lui. Plus amicii ramasi in tzara...
Am citit ca si Vladutzul Irinei e cam bolnavior. Pupam baiat mare si cuminte, sa se faca repede bine.
Ce-i cu Ioana de absenteaza? Cumva motivat?
si Ilinca (10 septembrie 2005)
locca spune:
Ina, de-aia intrebam, ca eu acum il imbrac pe matei intr-o geaca h&m care este pt. 6-9 luni si este cumparata din elvetia, anul trecut nu a purtat-o deloc si acum am incercat-o intr-o doara, convinsa fiind ca o sa-i fie mica. E adevarat ca ii este fixa spre mica, adica nu pot sa-i pun un pulover pe dedesubt, dar ea este destul de groasa.
Probabil ca tata o sa se duca intr-un c&a, asa ca zi-mi te rog ce marime au tzoalele Ilincai de la c&a .
La h&m ma gandesc ca un 12 luni i-ar fi bune. El a primit niste pantaloni h&m pt 18 luni care ii sunt maaari.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)