Piticodromul de sept - oct 2005 (154)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Gabiarama, felicitari pentru al treilea baietzel. Am sa spun o rugaciune special pentru tine, sa terceti cu bine si peste clipa asta de indoiala. Are sa fie bine pana la urma... e doar o incercare a tariei voastre. (Nah, c-am ajuns sa scriu ca Gina)

Chiar asa, pe unde umbla Gina americanca de nu mai scrie? Gina, daca ne citesti din umbra, te rog mai intra din cand in cand pentru un hello si sa ne spui de Jessica Priscilla

Alte absente notabile pe care am reusit sa le inregistrez pana si eu: Valen?

Nu mai zic de Sofia care a disparut de tot...

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Tonnia, tinem pumnii sa treaca mai repede saptamanile. Noroc ca vine perioada de sarbatori vesele si parca va zbura timpul.
Sa stii ca si Ilinca a intrat de vreo luna in faza rusinoasa. Cand apar straini la orizont, pune palma cu degetele rasfirate in fata ochilor si se uita asa printre ostretze

Ruxandra, ma uit la tzoalele Ilincai dupa amiaza si-ti spun.

Bah, face fierul asta de-l ia Ilinca o fooooaaameeee. Aseara a mancat un meniul d-ala de-al ei intreg, toti taietetii din bolul de supa al lui taica-sau, 1/2 de bol de-al ei cu tocanita de mazare cu morcovi, iaurt, un biscuite si trei felii de grepfrut! Iar azi dimineata papara dintr-un nou,o branzica de vaci si un iaurtzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Gabi, succes cu interventia si sa fie totul bine

N-am facut inca reactii la vaccin, doar ca mi-a facut copilul mai activ decat era (s-a trezit la 6 si nu vroia sa doarma acum la 1)

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Irina ca sa vezi ce ascultatoare sunt am pus poze cu masinuta detalii: merge cu baterii, canta, are tot felul de scule, se scot rotile, motorul, se insurubeaza, desurubeaza suruburi, nituri, fiecare unealta are culoarea corespunzatoare "surubului" pentru care se foloseste .si mie cel mai mult imi place bormasina hehehe sunt incatata ca merge, cu ea poti insuruba desuruba toate chestiile, Vladi deja e mester la suruburi :)

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

No marg si io la masa si dupa aia va povestesc de ce nu vreau sa-mi organizeze soacra nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Neata´ la zane!

Noi suntem mai bine acum..cred ca e vorba si de un virus cu diareea asta ca si eu m-am simtin nasol ieri parca eram batuta.

Waw cate miresici vor fi din piticodrom!!

uf nu stiu cum sa fac...cred ca o sa venim de Craciun acasa si eu cu Bubu o sa ramanem o perioada(2-3 luni) sa pot sa ma ocup de pregatirile de nunta(restaurant, formatie/dj, fotograf, etc) desi am mari emotii ca nu voi mai gasi nimic liber.

ma mai gandesc si ce greu o sa imi fie sa stam despartite de tati atata timp....dar daca zana reuseste...tb sa reusesc si eu!

Kid tu cu muzica ccc cum procedezi?

mai bine ma mut pe topicul cu mirese sa nu va stresez.

Ina mama de Budinca super verigheta...sa indraznesc sa intreb si cat a costat? uite ca tb sa ma interesez si de verighete(le iau de aici mai bine) ca poate ma trezesc ca dureaza cateva luni

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Sa ai pofta Ina! Sau mai bine Sa-ti fie de bine!

sa va spun de ce nu o rog pe soacra-mea sa imi aranjeze nunta? In primul rand pt ca nu cred ca i-ar face prea multa placere si in al doi-lea rand pentru ca mi-ar face asa o nunta super originala!

la tara la ea, la cort, cu lautarul satului ca asa ar fi muuult mai ieftin!

uf ce bataie de cap am cu nunta asta!

Ina si Kid cunosc pe cineva care a facut o astfel de nunta la munte la Ranca(jud Gorj) si a iesit suuper. imbracati amandoi cu costume de in luate de la muzeu..ea cu doua codite imopletite si coronita de flori...el cu brau dinacela taranesc....ce mai...a fost ceva super...la fel..foc de tabara...petrecere pana in zori!

eu in schimb imi doresc o nunta nu de fitze, doar un pic mai sofisticata, asa cum am visat mereu. la un restaurant micut,cochet, curat,.. vom avea mai putin de 100 de persoane(doar familie-care e f numeroasa si prieteni care sunt destul de putini), Vrem doar sa ne simtim in largul nostru si sa se simta toata lumea bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor dar vad ca aveti la treaba ca maritisul si nu va vad niste tinerele asa, na ca v-am zis-o pe de-a dreptul. Dar ma umplu de invidie cand am vazut verighetele, oare am voie sa poftesc la inele in sarcina? hehe.

Deci Ioana cred ca ... dar nu va zic eu ce cred! Apare ea acum in curand!

In rest mi-e somn, mi-e rau si sunt constipata, mai mult de atat nici nu cred ca imi doresc!

Daca fac fetita, imi place numele budincii!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Hai pardon Jadi eu chiar am o varsta de maritis!

Cat despre numele budincii si mie imi place la nebunie!! De multe ori am vrut sa va spun. daca urmatorul nu face armata...Ilinca budinca o sa fie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Salutare !

Sanatate puilor bolnaviori:Andrei,Vladut,Anya,Noa.Sa va faceti repede bine.

Am admirat copii frumosi tare:Miruna,Ana,Vlad,Alexia,Petra,Stefan.

Codrta,si Mihnea a adormit cu greu azi.
O fi de vina ceata asta care nu mai pleca de pe Cluj.Is disperata deja.De duminica n-am mai fost afara cu copilul si atunci am mers la Faget(un deal langa oras),acolo era soare.La noi in cartier nu s-a aratat nici o raza de soare de vineri ,plus ca-i umezeala foarte mare.
Saracu Mihnea ii super plictisit de casa,de jucarii,de mine.Mi-e mila de el,dar mi-e frica sa-l scot pe umezeala asta.

Alina ,mama de Vladi,cred ca i-ar place si lui Mihnea masina cu pricina.Tre sa dau o cautare prin oras,poate este si pe la noi.

Diana,felicitari pentru demotzare.Bine ca nu ti-ai luat inel de la Tiffany,ca sigur iti parea rau dupa el daca-l inghitea Petrut

Ina,n-am reusit sa-ti vad verigheta,da sper s-o vad live.Astept cu interes povestea cu soacra.

Ce de-om mai dansa si bea pe aici la anul cu atatea nunti!Va doresc tuturor viitoare mirese nunti ca-n visele voastre.

Jadi,cred ca-i un episod trecator datul cu capul.Mai stiu copii care faceau asa in anumite momente(inclusiv sotul cica a fost unul dintre ei).Eu zic sa ignorati gestul,in sensul ca sa nu-i spui sa nu mai faca,ci sa incercati sa-i atrageti atentia in respectivele momente spre altceva.Zic si eu,ca teoria-i usoara,practica-i mai grea.
Astept cu nerabdare sa-ti vad fetita imbracata frumos.

Mergi la inceput