Piticodromul de sept - oct 2005 (154)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

LiaMia, asa sa fie

Alina 9, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Frumoaselor, nepotu-miu n-a apucat totusi sa bea din cocolino... doar a gustat nitel. Si avea vreo 3 anisori cred. Concluzia: n-a patit nimic!
Sanatate multa puiutilor bolnavi!
Aha, deci vorbiti de diamante, va cam sclipesc okisorii!
Ma duc la nani ca sunt rupta-n doua.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

bonsoir

am aparut si eu hop-hop-hop

facem un mare mare pupic la puiutii bolnoviori Andrei,Vladut ,Anya,Noelia

hildigard este un dulce Stefan
ina frumoase verighte sa le stapaniti sanatosi
dorulet da ai dreptate ,mersi ,bun de stiut pe viitor, eu am facut un aluat super usor si mi_au iesit niste cornulete bune
anto o sa treaca toate
biumil asa deci incurajezi tarficanti ,glumeam,dar daca te hotarasti ,nu ezita
anya ce mai face Valen ? nu de alta dar am visat-o aseara ca papam cu ea maionezacu cartofi ,pupici pe burtici la amandoua
ioana pe unde esti? ne aduci o veste mare?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

miflore super tare nepotul ,dute la dodo, somn usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cucu-bau, v-ati culcat?
Ina, mie-mi place verigheta, sa le purtati cu noroc si sanatate !
Pe aici a venit vara....si eu ma gandesc sa-i cumpar copilului sanie
Pup toate fetele si ma duc la nani cu sotzuŽ, proaspat intors din delegatie

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Buna dimineata!

Revin cu noutati privind sarcina mea .Am repetat ecografia la alt dr si concluziile au fost urmatoarele:
-a reiesit ca e cu o sapt mai mic decit ce mi-a spus celalalt dr
-pliul nucal masura 2,2 , tot mare , sarcina tot cu risc de trisomia 21 ;mi-a recomandat sa fac dublul test
-dr mi s-a parut mai putin informat in legatura cu locurile unde se poate face amniocenteza si cariotipul fetal
-primul lucru pe care l-a observat la eco a fost ca e TOT BAIAT

Am luat legatura aseara cu d-na dr neonatolog care e acum in Bucuresti si care a vorbit deja cu un bun prieten al dr Albu si astazi urmeaza sa s intilneasca chiar cu acesta .Vestea e ca nu voi mai astepta pina la 16 sapt pt amniocenteza , deoarece exista si o alta procedura , dar despre care eu personal nu am gasit prea mul;te informatii , si anume biopsia de vili corionici .Asa ca saptamina viitoare ma prezint in capitala sa terminam odata cu stresul asta

GABI12+ ,de 3 ori mama
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, iti tinem pumnii sa treceti cu bine si de hopul asta.
Ce fac baietii ? Se pregatesc de mos Nicolae ?

Ioana, ce faci ? Nu mai semnezi condica ?

Kid, am citit postul tau de la miresici.
Veti o nunta superba si f. originala.
Sunt sigura ca multi o vor tine minte.

Ina, nu faceti si voi ceva in genul asta ?
O astfel de nunta, socrii/parintii nu organizeaza.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Gabi, iti tin pumnii. E foarte bine ca poti face aceasta analiza. Nu stiam ca a ajuns si in romania, cand eram noi gravide nu era. Stiu de ea pt. ca nevasta sefului meu a facut-o in state. Nu trebuie sa te temi de interventie, doar sa te odihnesti bine dupa o zi-doua.
Deci tot baiat, hmmm.

LiaMia, ne zici ceva? nu de alta, dar Anto tot asa se arata de dupa canapea inainte sa ne dea vestea

Ina, am incercat sa caut verighetele dar a "fugit" browserul cand sa deschid linkul, asa ca am luat-o ca pe un semn ca trebuie sa ma abtin . Sunt convinsa ca sunt biutiful rau si va doresc sa le purtati in liniste si pace.

Diana americanca, nici nu iti poti inchipui cum salivez de cand am citit ca ai fost la mexicani. Ia sa incerci tu si fajitas data viitoare . Aoleu, ce-mi ploua in gura...

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ca sa vedeti de ce ma stric eu de ras acum, ia ascultati/vedeti www.youtube.com/watch?v=U5kHOkh3nZc" target="_blank"> aici

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Carmi, nani cu sotu? Hmmmm.Sper ca nu l-ai obosit tareee....numai asa un piculet.
Io de cand n-am mai dormit cu sotu'...ca dorm cu copilu' in pat, in dormitor si el doarme in sufragerie sa se odihneasca ca mere la servici.N-avem loc toti 3 in pat. Sa treaca o data perioada asta ca m-am saturat sincer. Parca parca steff ncepe sa doarma mai bine noaptea...si doarme tot mai mult in patutul lui.Mergem spre bine,nu?

locca, sunt io mai adormita...aia sare gardu' sau asa ceva...sau ce facea?
Gabi, tin pumnii sa fie bine. Pai de ce sa nu fie bine.Dumenzeu are grija! Hihihi...e baiat!!

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 07.11.05

Mergi la inceput