Piticodromul de sept - oct 2005 (154)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Codruta, multumesc pentru suport

Innaa, chiar daca nu are febra, poti sa-i dai ibuprofen macar 2-3 zile, ca are si efect antiinflamator. Otita e o afectiune destul de serioasa. In plus, ibuprofenul nu este agresiv.

jadi, sa ai o fetita, ca ai intr-avevar ocazia sa o imbraci ca pe o papusica. Eu daca voi avea baietel, o sa mi se rupa sufletul de minunatia de hainute pe care le are Anya (eu am o boala cu hainele. Nu pentru mine, doar pentru ea

Alina 9, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Innaa, sanatate multa Noeliei! Abia am scapat si noi de otita la urechiusa dreapta. Eu i-am dat ibuprofen (Junifen) pana sa descopar ca-i otita fiindca avea in jur de 39 febra. Dupa ce n-a avut febra nu i-am mai dat. Si tot cu picaturi oftalmologice in ureche ne-am tratat.

Jadi, iti doresc fetita! Sunt atat de dulci.... si iti ofera atatea scuze de shopping

Diana-americana, daca intri pe site la www.piaget.com vezi verigheta in colectia posession wedding ring - e singura de aur galben. Jur ca n-am vrut sa fiu snoaba, nici cand am ales-o, nici cand m-am vaicarit ca a durat mai mult de aptru luni s-o faca pe cea pentru mine, dar din toate modelele vazute la bijutier, a fost singurul care mi-a placut. Desi parca aud mamele-soacre (asta-i un plural care desemneaza atat pe maica-mea cat si pe maica-sa) comentand cum ca arata ca o shaiba!

si Ilinca (10 septembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Ina, jur ca nici eu nu-s snoaba. Am vazut verigheta asta in Mall-ul din Bucuresti si mi-a ramas inima la ea si acum. Ce sa-i fac daca-i superba si n-o fac si la atelierele de cartier? A mea e saiba facuta pe Mosilor, insa inelul de logodna luat aici e dragut.S-o stapanesti sanatoasa si sa-ti aduca noroc.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Sarumana, Diana. Sper sa le stapanim sanatosi si mai putin incapatzanatzi.
Dar sa stii ca si eu visam la diamant de la Tiffany si pana la urma m-am multumit cu unul de la Amsterdam.

Mergi la inceput

...nu-mi mai aminti. Viorel zicea " uite ca Tiffany e 2 strazi mai incolo" si eu " lasa, iubitule, e bun si asta". gata ca incep sa ma zgarii

Mergi la inceput

Cred ca am speriat fetele cu aceasta discutie "degajata" despre diamante
Mi-aduce aminte de alte discutii de pe forum despre iahturi, business class etc

Mergi la inceput

Ai dreptate, dar mie mi-a prins bine o pauza mentala. Gata, capul la fund . Deja Petrut maraie ca-i e foame si vrea atentie, putin ii pasa ce are mama pe degete. Hopa ca mi-am amintit, ii pasa, o data l-am gasit cu verigheta mea in gura, o lasasem pe coltul mesei inainte sa fac un dus. Am avut noroc ca l-am prins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMia spune:

anya20, sanatate micutei Anya. Iar tu zi pas de data asta la raceala, ca tocmai ai trecut de una . Felicitari Anyei pentru progresele facute la mers! Asteptam noi inregistrari cu dansatoarea

LiaMia si Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

ina, care saiba? aia simpla sau aia cu striatii ca o piulitza?

nanadana, merci pt oferta, esti foarte draguzta. dar am vb deja cu un prieten "traficant" de jucarii si haine intre RO si FR. anul asta el o sa fie Mos Craciun.

am fost la carrefour dar nu am vazut f multe jucarii. au niste modele de la vtech si chicco. era cam gol pe rafturi. la cora am vazut ca au facut o zona cu mai multe jucarii decat erau aici...noroc ca era Miniblu prin preajma si nu am plecat botoasa. am luat un cadou pentru un baietel care face un an sambata si pt Milan o jucarie din aia cu sarme care se si invart cand tragi de o maneta...in seara asta nu a bagat-o in seama!

edit ca sa ma scuze ina si diana ca le vb despre astfel de "realitati"...voi vb in continuare, nu va luati dupa mine cu rafturile mele goale

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Sanatate puiutilor bolnaviori si viitoarelor mamici sa le aduka barza ce vor ele, vor fetitze cu funditze ? de fetitze sa aiba parte!

Azi m-am plimbat cu beb si m-am scapat intr-un chiosculet cu jucarii, desi am zis ca nu ii mai iau prea multe ca are destule nu m-am putut abtine asa ca i-am achizitionat o tablita de scris, chiar mazgaleste pe ea, inca nu face pisici hehehhe da mazgaleste, un bat de lemn cu cerculete (care mi s-a parut scumpda vanzatoarea a zis ca jucariile de lemn sunt scumpe ) si o masina cu unelte, asta e super, faptul ca merge canta si lumineaza nu e mare chestie in skimb are tot felul de unelte, suruburi, cican si se demonteaza, a are chiar sio bormasina functionabila, se scor rotile , se scoate "motorul" ce sa zic sunt foarte incantata de ea ca Vladi e inebunit dupa surubelnita :)
Irina si pt Vlad al tau ar fi faina o masinuta din asta ..... eu una m-am jucat toata ziua cu ea, acum a venit tati si e el calare pe masinutza cu scule

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput