Grup de suport pt.slabire 5 Kg.

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

sorina alexa, felicitrari pentru ambitie si reusita
bun venit tuturor si la cat mai multe kile date jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Fetelorsi multumesc pentru primirea calduroasa!
Luna75,iti multumesc din suflet,dar dupa SCARSDALE ma ghidez si eu!l-am simtit mai aproape de gusturile mele,doar ca-mi place mai mult la topicul vostru.Ma simt mai motivata!
In seara asta:
-pe la vreo 19/30-un castron de salata de varza alba+rosie+3 bucatele mici de piept de pui+4-5 curmale confiate(vroiam ceva dulce)+1 halba mare de ceai de slabit BIOVIT CU LAMAIE!
Cred ca-i satisfacator!
Chiar asa de mult vi s-au parut 7 mandarine+3 kiwi?Dar sunt miciiiiiiiiiiii...
Va pup si noapte buna!

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, ambitioasele mele!
Fetelor sunteti super! Atata activitate pe la noi... excelent!

Teodora, Rodica, bine ati venit!
Sa aveti sedere cat mai productiva! Iar cand o sa va atingeti tinta (asa ca Luna) sa ramaneti pt mentinere si pt sustinerea celor mai putin ambitioase!

Teodora, si eu am facut ochi mari cand ai scris de 7 mandarine, dar apoi mi-am revenit in simtiri si mi-am dat seama ca e f putin pt o masa de pranz. Tine-o tot asa si va fi f bine!

Ina, m-am prins ca regimul descris de tine e un stil de viata ; tocmai de aia nu imi place ; nu as putea manca toata viata asa ceva; iti mai spun odata succes cu el; sunt convinsa ca e f sanatos.
Asa-i ca ti-am tot trimis mail?

Sorina, felicitari pt sport!
Esti mare figura cu mancarurile tale! De ex: cina cu peste la cuptor + usturoi e f buna, dar eu zic ca fara mamaliga; in loc de mamaliga mai bine alegeai o salata sau foloseai doar un pic de lamaie.
Cu cartofii: eu zic ca sunt ok cei copti sau fierti. Si mai zic ca sunt ok si cei prajiti daca sunt copti in ulei, pt masa de pranz si serviti fara carne (cand ai dubii cu cartofii sa ma intrebi pe mine, ca eu sunt big fac al cartofilor gatiti sub orice forma).

Danitin, abia astept sa ne scrii ce ti-a mai spus dl dietetician.

ellej, multumesc; sunt curioasa daca vei slabi. Nu-mi zici exact ce papi?

Luna, ai un link cu regimul Atkins? Mi-e lene sa caut

La mine a trecut cu bine si ziua 2 de lactate; maine trec la legume fructe ; abia astept; astea imi plac cel mai mult; pot sa mananc f variat.
Hai sa va zic ce meniuri am in cap pt astea 3 zile de legume fructe:
- salata din cartofi copti cu salata verde si ceapa
- fasole verde fiarta pusa la borcan (de mama) cu rosii
- zacusca
- fasole boabe(fiarta) + conopida(f) + mazare verde(f) + ciuperci(coapte) + un mujdei de usturoi light - pt acest meniu am sa fac poza la farfurie ca sa vedeti ce bine si apetisant arata. Pe conopida o sa pun si un pic de vegeta. Si daca o sa ma "supar" o sa pun si cativa cartofi fierti
Abia astept ziua de maine!
- morcovi cruzi
- mere, portocale, mandarine.

Fetelor sunteti si voi ca mine?
Eu am o pasarica: nu pot sa mananc decat fructe de sezon. De ex: in primavara vreau doar cirese si capsuni; vara servesc doar pepene rosu, prune si nectarine; toamna: pere, prune, struguri; iar iarna: portocale, mandarine, gref si mere. Acum, pe langa mere, porto si mandarine, am in casa pere si struguri, dar nu ma pot atinge de ei. Sau: poti sa-mi dai cate portocale vrei in timpul verii, ca nu ma ating de ele.

Buuuun!
Va spun somn usor! Sa auzim de muuulte kg pierdute!

ps: am impresia ca lumea vrea cu adevarat sa arate f bine la revelion; am dreptate?

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Tulai! Oare are careva rabdare sa citeasca toata "scrierea" mea de mai sus?

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

[quote]Originally posted by mariana tache

Tulai! Oare are careva rabdare sa citeasca toata "scrierea" mea de mai sus?
[quote]

Eu am citit !

Olim,ma bucur ca ti-au iesit bine analizele.
Teodora,nu am avut intentia sa te trimit la un alt grup ci doar sa iti sugerez o dieta care se pare ca da rezultate foarte bune.In grupul nostru bate vantul din directii diferite,fiecare cu dieta lui insa ne sustinem.
Ideea cu afisatul meniului este excelenta pentru ca se pare ca apar critici constructive.
Eu prefer sa nu imi afisez meniul pentru a nu va trezi pofta de ceva bun sau dimpotriva sa nu va sperii,deoarece am zile in care mananc doar 2 portocale,sau beau numai apa.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Mariana ,si eu am citit tot.

Dimineata am mancat un castron de cereale cu lapte,as manca non-stop asa ceva! Mai tarziu nu stiu...vad pe parcurs.

Olim,ma bucur ca ti-au iesit analizele.Si e bine sa ai unda verde de la medic despre dieta .In cazul tau sa mananci 1500 calorii /zi. Bafta!

Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Am facut o boacana zdravana! Nici vorba sa incep regimul de detoxifiere in schim cititi si va ingroziti ce am mancat aseara: doua ochiuri, o lingura de salata de fasole, doua felii de sunca prajita si am baut doua pahare cu bere!!!!! E modul meu de a reactiona la stress... va urma o perioada grea pentru ca ... tocmai mi-am dat demisa de la serviciu si chiar traversez niste zile aiurea...

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Buna dimineata,
Anca,Olim,Mariana:multumesc pentru incurajari.Ma ajuta foarte tare.

Mariana,mamaliga cu peste am avut de gand sa mananc,planurile astea mi le faceam cand eram la serviciu,dar daca citesti cu atentie ai sa vezi c-am scris apoi ce-am mancat:salata de ton cu porumb si oua.
Am sa mananc in seara asta pestele insa renunt la mamaliga ,as papa niste cartofi langa,copti eventual.
Daca tot esti profesionista trimite-mi si mie,te rog, cateva retete.
Multumesc

Azi mananc 2 mere,bake rolls(natur) si un pateut cu mere - n-am avut ce sa-mi iau altceva,ca m-am trezit tarziu si n-am avut timp sa pregatesc ceva,daca seara mi-e lene...
Compensez cu faptul ca am 2 l de apa plata la mine si cu sportul.Azi am mers 2 statii de jos si cand plec fac la fel + pilates.
aaa,si biroul meu se afla la etj. 4,eu o iau pe scari de ma compatimesc toti cu care ma intalnesc de la alte birouri.

Va pup cu drag,o zi cat mai reusita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Si apropo de ce ziceai tu,Mariana,eu iarna as manca capsuni,pepene,dintr-astea astea inaccesibile.Eu sunt pe "invers".
Acum,de pilda,mi-e pofta de cirese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
danitin, si sa treci cu bine pe aceste momente.
Mariana, esti figura mare.
fetelor, va pup pe toate
am inceput destul de prost ziua, ca abia mi-am scos masina din garaj, la un moment dat am crezut ca o lovesc
sunt tare stresata, ca surioara mea e pe drum sa vina la mine, si nu am dormit toata noapte, la 4 m-am uitat la televizor, si de atunci nu mai dorm.Srper sa ajunga cu bine, e o firma noua cu care vine
in rest, am bagat 1/2 iaurt natural( nu prea cred, dar asta e dieta)si 2 felii de paine prajite.
La amiaz bag niste fasole verde cu pui, apoi mai vad eu.
o zi frumoasa tuturor

Mergi la inceput