Grup de suport pt.slabire 5 Kg.
Raspunsuri - Pagina 3
olim spune:
pai incerc sa manac ceva usor, exercitii multe, pillates , apa multa si mai vedem noi cum ies la capat

Rodica spune:
Buna dimineata!
Am 71,5 kg si 1.56m, doi pitici voinici si vreau sa ajung la 65 kg, usoooor dar sigur!
Azi am mancat dimineata (07:30) doua mere in metrou,
la 10 suc de gref cu 1/2l apa minerala si inca doua mere
la 13:00 am salata verde cu rosie si peste ton in apa, sos de ulei masline si otet de mere
la 16:00 salata de fructe
seara!!!!! asta e marea problema -tre sa hranesac familionu.....
mihailescu teodora spune:
Buna fetelor!
Vreau sa ma inscriu si eu in lupta contra kg in plus.Am 30 ani(cit de curind 31),1.67 cm si 63 kg.Tragedia cea mai mare este ca anul trecut pe vremea asta cintaream vreo 56.5-57 kg
.
Hainele arata super naspa pe mine,sa-mi schim iarasi garderoba n-as prea vrea,ideea e ca tre sa dau cel putin 5 kg jos!
M-am apucat de tot felul de diete,cam restrictive,imi place stilul vostru,va contabilizati caloriile,practic.
De azi ma primiti si pe mine la raport?
Dimineata -1 cana de ananas bucati(crud nu compot)+1 felie de graham+1 cafeluta mica fara zahar+1 cana ceai verde;
Pranz -7 mandarine+3 kiwi+1 cana ceai verde
Seara -probabil piept de pui la gratar+salata verde
Apa-cca 1.5 lpina in momentul asta al zilei,dar probabil voi mai reduce putin spre seara(ca nu vreau toata noaptea sa stau pe buda)
Va pup si spor la kg in minus va doresc,
Teodora
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
mihailescu teodora spune:
Daca ma voi tine de treaba in acelasi stil(ca azi spre ex.)credeti ca voi da 5 kg pina la craciun?
Din experienta voastra cit a-ti reusit sa slabiti intr-o luna?
Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Luna75 spune:
Rodica,Teodora,bine ati sosit!V-am trecut pe listuta deci spor la treaba.
Teodora,meniul de azi suna interesant.Poate ca 7 mandarine + 3 kiwi e prea mult pentru pranz.
S-ar putea ca cel mai potrivit regim pentru tine ar fi Scarsdale,daca o tii punct cu punct in mod sigur ca pana de Craciun ai ajunge la kg.pe care ti le doresti.
Madachan spune:
Luna,multumesc pt. floare!
E bine sa dam scriem in fiecare zi ce mancam,asa ne mai inspiram.
Dimineata o banana,pe la 13 doua ochiuri la teflon si o juma de rosie. Pt. seara nu stiu.Am facut macaroane cu branza pt. sot ,poate mananc cateva cu toate ca nu prea e bine.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
Luna75 spune:
Madalina,nu trebuie sa imi multumesti.Este meritul tau.Poti manca linistita macaroane,tu nu ai nevoie sa tii o dieta prea aspra.
Fetele care ati venit recent sunteti de aur,ambitioase,active,puse pe fapte mari.
Pentru mine sunteti o mina de aur,m-ati trezit din letargia care m-a cuprins de ceva perioada incoace,bine ca nu s-a lasat cu kg.in plus.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
olim spune:
salutare.
am fost azi la medic si mi-a zis ca nu am probleme de tiroida.Mi-a dat sa tin dieta de 1500 calorii 2 saptamani si apoi vedem ce se intampla.Sper sa am mai mult noroc la dat jos kile mai multe.
O seara frumoasa tuturor
Sorina-Alexa spune:
Buna seara,
Sunt foarte multumita de mine
si va spun si de ce :pen' ca am reusit sa iau pilates pt incepatori si am facut fix 20 min,odata cu fetele suple si dragute de acolo.![]()
Este super asa,ca nu am cum sa gresesc,asa doar citiind imi faceam o idee dar cred ca mai si greseam.
Cu respiratia am avut un pic la furca,la inceput respiram cam haotic dar apoi mi-am reglat respiratia.
Iar cina mea a constat in salata de ton cu oua,ceapa,porumb si apa,multaaa.Deja ma simt ca un fulg.Ma oftic ca n-am apucat sa ma cantaresc.
Rodica,Teodora,bine ati venit si multa bafta la slabit!
Pupici tuturor,