Grup de suport pt.slabire 5 Kg.
Raspunsuri - Pagina 18
acina spune:
Buna dragutelor ,
La multi Ani pt Sorina ca e si Nicoleta .
Eu am facut pauza de gimnastica si ca tot a fost azi sf Nicolae m-am dat pe prajituri si suc asa ca sa-mi fie rusine, nu stiu ce fac maine la cantar...![]()
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, eu am fost si azi cumnitica, am mancat asa:
Dimineata cafea+ un pahar de suc de portocale rosii fara zahar
Pranz gratar de carne de vitel si cartof copt in coja+ muraturi
Cina- nimic, un saleu cu mac si susan........ca nu stian ce sa rontai inainte de a lua medicamentul.
Sunt inca tot racita si am o permanenta stare de great de la medicamente, mai aiu maine si gata scap...
Eu am luat niste turta dulce nemteasca, speciala de Craciun dar m-am abtinut ca mi-am zic ca voi rontai din ea in dimineata de Craciun![]()
Silvi
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
mariana tache spune:
Buna seara, frumoaselor!
Iar am lipsit din zona, dar motivat, sa stiti.
Si sa va explic: luni, nu am venit la raport deoarece dimineata la 8 am avut un intreviu pt un job (jurist) pe care l-am dorit fff tare; si l-am luat! Sunt f fericita. Asa ca nu am avut cum sa ma cantaresc luni dimineata si nici dupa aia nu am avut chef de net.
Marti m-am cantarit si cu stupoare am constatat ca dupa o saptamana de dieta am slabit fix un jum de kg
; am fost super dezamagita cu atat mai mult cu cat nu am calcat stramb. Nu mai inteleg ce se intampla; m-am plictisit sa ma chinui sa inteleg; in fine; marti am venit la raport, am citit tot, dar pe cand sa scriu s-a trezit Stefan si nu am mai avut cand (data fiind si situatia ca a venit mosu si am avut musafiri).
Deci, avand in vedere ca ma asteptam sa primesc vreo 2 floricele si nu merit nici una, sunt f dezamagita si dezarmata; o tin tot asa cu dieta, dar sunt f suparat pe corpul meu de kk!
Felicitari tuturor Nicoletelor si celor care poarta numele de Nicolae!
Sa nu va suparati ca nu va scriu personal, dar sunt f obosita si fug la somn.
tuturor!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Luna, acum am observat ceva: ai uitat sa pui nr 3 la titlul topicului. 
Cica trebuia sa dorm la ora asta; dar m-am apucat de cautat brazi pe pagina de la Selgros; fara rezultat; sunt trista, dar maine trebuie sa ajung acolo; vreau brad!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Luna75 spune:
Mariana,felicitari pentru viitorul loc de munca,sigur esti foarte multumita si fericita.Acum ai un motiv foarte bine intemeiat sa treci si pe la cealalta grupare,fetele se vor bucura,isi mai amintesc de tine,chiar daca nu ai trecut demult pe acolo.
Imi pare rau ca rezultatele dietei intarzie sa apara insa perseverenta o sa isi spuna cuvantul intr-o buna zi.
In ceea ce priveste numarul capitolului,am ajuns deja la nr.5,bineinteles ca am vrut sa mentionez insa (5)aparea singur pe linia urmatoare si mi s-a parut inestetic…insa se poate sa-l trec.
Daca fetele vor fi la fel de active ca in ultimele zile s-ar putea ca in week-end sa deschid cap.6
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
acina spune:
Buna dimineata viitoare slabute.
Dupa ce am facut ieri cu dulciurile mi-am revenit seara cand am mancat peste cu lamaie si numai o feliuta de paine.
Mada despre ce colindatori vorbesti?LA noi de Craciun vin colindatorii.
Mariana super . Ma bucur pentru tine.
Mai fetelor cica dupa 30 ani metabolismul unui om se reduce .Asta inseamna ca chiar daca mananci cantitativ ca inainte de aceasta varsta tot te ingrasi.Bey ma lasi, trebuie redusa cantitatea .O sa ajungem la batranete sa mancam cateva frimituri ca sa ne mentinem in forma, conform studiului.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by acina
Mai fetelor cica dupa 30 ani metabolismul unui om se reduce .Asta inseamna ca chiar daca mananci cantitativ ca inainte de aceasta varsta tot te ingrasi.Bey ma lasi, trebuie redusa cantitatea .O sa ajungem la batranete sa mancam cateva frimituri ca sa ne mentinem in forma, conform studiului.
Din pacate studiul reflecta adevarul,insa exista si solutie la problema - sportul.
Si daca veni vorba de sport,fetelor pofticioase le recomand sa nu ezite sa faca exercitii (cat mai multe daca se poate)
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Madachan spune:
Acina,asa se vine pe aici.Colindatori in ajun de Mos Nicolae. Nici eu nu stiu mai bine de ce ,sunt de fel din Bucuresti si stiu ca doar in ajun de Mos Craciun vin colindatorii.Aici sunt alte obiceiuri.
M-am reapucat zdravan de dieta.Ieri ziceam ca o sa tin post negru azi,dra nu pot.Oricum am mancat putin si de aseara m-am apucat de abdomene.Am facut doar 20 dar o sa mai cresc nr. lor pe parcurs.
Trebuie sa fiu tare ca vreau si eu o floricica cum au majoritatea fetelor....
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
acina spune:
Luna ai pus punctul pe i cu sportul ...Eu ce sa zic din cat elan aveam cu gimnastica aia , a mai ramas asa putin, of of ...
Mada spor la abdomene..
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
janini spune:
LA MULTI ANITUTUROR NICOLETELOR!!!ce-i drept mai tarziu, (dar mai bine mai tarziu decat niciodata!![]()
eu n-am fost deloc cuminte ieri, am mancat o ciorba de burta
, n-am puput sa ma abtin

dar m-am "redresat" repede, n-am mai mancat decat o salata de varza ieri, dupa abuzul comis!![]()
si astazi drept pedeapsa
am mancat numai fructe si un iaurt micut(125g).
pe seara daca o sa ma rezbeasca foamea imi mai fac o salata de varza!
dar fetelor stiti care e problema mare?
pai maine merg la mini revelion![]()
si sper sa fiu tare!
tineti-mi pumnii!
Mariana felicitari pentru job!
fetelor, mult succes in continuare, cu cura de slabire va doresc!