Grup de suport pt.slabire 5 Kg.
Raspunsuri - Pagina 19
teolinda spune:
Salutiiii!
Luna multumesc mult! Fetita mea insa este... baietel
. Ieri am petrecut, am papat putin tort si am ciugulit cateva aperitive... ca nici nu mi-a tihnit prea mult. Stiti cum e cu bebe mic... n-apuci sa savurezi .
Nicolas in schimb cred ca a mancat tort mai mult decat mine pt ca s-a repezit cu mainile in el si baga cu pumnul in gura. Dar era primul lui tort asa ca l-am lasat sa-si faca de cap.
Eu astazi n-am mancat decat fructe pana la ora asta... o banana, 2 portocale si 2 mandarine. Trebuie sa pun o friptura de pui la cuptor dar astept sa se dezghete.
Deja fina-mea m-a amenintat ca o sa-mi schimbe regimul... cica va fi unul mai greu ... mai greu de-atat?
Eh vad eu... oricum m-am obisnuit f bine cu noul regim.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Madachan spune:
Anca,multumesc!
Teolinda,ai avut ambitie sa nu mananci la ziua baietelului tau.Eu sambata cand i-am serbat ziua lui Edy,m-am infruptat din toate,n-am putut sa ma abtin.
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
Sorina-Alexa spune:
Acina,Mada,multumesc pentru urari!
Mariana,felicitari!
Eu m-am reapucat ieri seara,inainte de a ma culca de exercitii.Mi-au plecat musafirii tarziu si n-am fost in stare sa fac tot setul dar am facut ceva.
Ieri am papat supa,nu m-am atins de dulciuri(decat o bombonica mica
).
Azi am mancat un sandvis si-am baut cafea si apa.
Cam atat,pentru diseara inca nu m-am hotarat.Sotul vrea clatite dar sa-si mai puna pofta-n cui ca n-am sa pot rezista si asa nu mai fac.
Pup pe toata lumea.
Se apropie weekend-ul!!!!URAAAA
mariana tache spune:
Buna seara la toata lumea!
Va multumesc pt felicitari! Cate o
pt fiecare!
Trebuie sa recunosc: azi nu am mancat la dieta
; habar nu am de ce am calcat stramb; dar am facut-o! Se pare ca sunt irecuperabila si-mi merit soarta de
.
Trag speranta ca odata ce voi merge la servici o sa slabesc de la sine, fara eforturi suplimentare
.
Luna, zici ca suntem la capitolul 5? waw! oare e de bine sau de rau 
Anca, nasoli astia cu studiul lor
!
Mada, felicitari pt ambitia cu sportul! Tine-o tot asa!
janini, grea tema de casa ai maine la microrevelion! succes!
Liliana, sa-ti traiasca micutul tau! Sa fie ascultator, sanatos si norocos in viata!
Sa aveti somn usor! 
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
janini spune:
neata fetelor!!!!
eu sunt foarte fericita!
de dimineata m-am cantarit si am avut o surpriza foarte, foarte placuta...un kilogram dat jos!!!!!!!!!

m-am gandit sa ma cantaresc inainte de micro revelionul de astazi si astfel, cred ca o sa fiu mai ambitioasa pentru seara asta, adica sper sa nu "pacatuiesc"(sau daca o fac , sa fie doar un "pacatel" micut
)
Luna 75 daca o sa-mi pui si o floricica o sa fiu si mai mandra diseara!!!![]()
mariana multumesc pentru incurajari, sper sa fiu tare
va pupik si va doresc o zi superba!!!
acina spune:
buna dimineata ,
Azi sunt plina de energie , pacat ca os-o pierd repede...am o groaza de lucruri de facut.
pupici
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
danitin spune:
Ciao fetelor!
off topic; va rog sa-mi tineti pumnii maine, televiziunea unde lucrez e implicata intr-o mare actiune de strangere de fonduri pt copii bolnavi de distrofie musculara si vreau sa iasa cat mai bine!!!
Pentru mine va fi un hop mare, un efort imens psihic si fizic, voi fi in direct de la 8 dimineata la 24.00
Dupa ce trec de hopul asta vreau sa ma apuc serios de slabit. M-am gandit bine si am ajuns la concluzia ca prima chestie pe care trebuie sa o schimb tine de mentalitate. Atat timp cat clampan la calculator in loc sa dau o fuga pe jos pana acasa sa mananc de amiaza. atat timp cat nu gasesc puterea de a nu mai rontai nimic dupa cina. atat timp cat "uit" de cei 2 litrii de apa si pastile nu rezolv nimic. Asadar de luni trebuie sa iau taurul de coarne. Stiu ca promisiuni din acestea ati mai citit destule dar si asta e un pas, cel putin recunosc ce gresesc si vreau sa indrept1
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor, si felicitari Marianei pentru reusita succes la noul job si la cura
.
Eu ieri am mancat o jumate iaurt (atat mi-a ramas de la Alain) la praz un rest de vitel cu paste( tot de la el) iar seara am bagat o punga de pufuleti, de asta nu sunt prea incantata dar pana la urma nu au decat 200 kcal.
Am vazut ca am slabit si inca binisor dar nu voi raporta decat luni, ca sa ma incadrez in regula.Am fost putin dezorientata ca m-am cantarit la o prietena pe alt cantar si arata cu un kg mai mult decat cel de acasa, dar eu dupa asta o sa ma raportez
ca de la valoarea astuia am inceput.Acela era electronic si in decurs de 5 minute mi-a aratat 3 valori diferite...variind intre cateva sute de grame si o jumate de kilogram. Voi ce cantare folositi, eu am acasa unul mecanic?
Doresc spor la dieta tuturor fetelor si grija mare ca in we sunt tentatiile mai mari 
Silvi
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Sorina-Alexa spune:
Danitin,multa,multa bafta!Tinem pumnii!!!
Spune-ne unde sa ne uitam ,ca vrem sa te vedem.