Grup de suport pt.slabire 5 Kg.
Raspunsuri - Pagina 17
Luna75 spune:
teolinda,
LA MULTI ANI !
fetitei tale iar tie multa sanatate si putere ca sa o cresti.
Sper ca nu iti vei refuza o felie mare de tort-il meriti din plin deoarece esti foarte puternica...
Mosul a trecut si pe la gruparea noastra insa in afara de
nu ne-a lasat nimic ![]()
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ancadragoman spune:
Neata fetele si sper ca nu mancati toate dulciurile de la Mosu...
La mine nimic nou,stagnez la 80.
Pupicei
anca
poze nunta
Incercari bb
danitin spune:
Salut! SABOTAJ!!!!
Pai eu nu am voie dulciuri si al meu sotior mi-a luat de Mos Nicolae o cutie cu pralinel mele preferate
Ieri am papat una, astazi de dimineata nu am luat tinctura asa ca
.... imi vine sa tip de nervi ... nu-s in stare nici de detoxifierea asta sa ma tin ca lumea....
Ellej teoretic nu era asa greu cu detoxifierea pentru ca nu implica cantitati fixe de mancare si nici renuntarile nu zic eu ca ar fi asa mari. Tocmai de aia mi-e ciuda ca nu ma tin de afacere...
Country ingredientul principal sunt fructele de soc dar mai are vreo trei plante cu denumirile in latina..
Mai, va las ca am o durere de cap cumplita si o stare de somnolenta de nima! Dar mi-ar folosi niste
de la voi ca-s tare turtita!
Mamica de spiridus
Poze cu Loriana
ancadragoman spune:
Danitin capul sus ca avem treaba.
Ce inseamna asta ,vrei bataita?

anca
poze nunta
Incercari bb
kriss79 spune:
LA MULTI ANI tuturor Nicoletelor!!!
Sper ca ati primit in ghetute ceea ce va doreati fetelor!!
Eu nu mai am noutati..va pup
Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006)
Incercari bebik
Cristina
country girl spune:
Buna dimineata ambitioaselor!
Eu ma simt in forma pentru ca dupa ziua de apa la luna plina nu sunt deloc deloc balonata desi in perioada asta pre-sensibilicoasa retin de obicei foarte multa apa. Am un abdomen super plat si am dat jos un kg intr-o singura zi!
Numai bine fiindca sambata la serbarea Mosului de la cresa am sa imbrac o rochie nou-nouta.
Azi e zi de fructe (mere. portocale si struguri) desi a trecut Mosu' si a lasat turta dulce
Spor in lupta cu delasarea si kilogramele!
Curaj Danitin!
mama Ilincai
Sorina-Alexa spune:
Buna ziua si La Multi Ani tuturor sarbatorilor!
Eu am fost foarte ocupata cu munca si nu v-am mai scris,dar de uitat nici gand.Am alergat toata ziua si de ajuns acasa abia seara tarziu am ajuns asa c-am mancat numa' prostii.Si foarte putin,ma simt slabita si obosita.
Diseara as manca o supa,ca daca nu manac ceva comestibil cred ca fac o depresie.
Va pupicesc si revin cand am mai mult timp.
Madachan spune:

Tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume!!!!
Country girl,o zi ai baut numai apa chioara??? As tine si eu dar nu stiu daca reusesc la gastrita mea. Incerc maine....
Azi am manacat nici prea bine dar nici rau. Ma straduiesc ca diseara sa mananc putin .
Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
Madachan spune:

SORINA-NICOLETA!!!sANATATE MULTA SI NUMAI BUCURII!!!

Mada si Edisor mic 29.11.2004
poze->
Luna75 spune:
Danitin,

Pentru toate fetele
si toate cele bune.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.