Grup de suport pt.slabire 5 Kg.
Raspunsuri - Pagina 16
acina spune:
Buna fetelor .
Danitin i-a spune-mi mie cum e cu detoxifierea asta .Poate reusesc sa rezist si eu.
Intre timp am papat aseara o friptura de vita si salata verde cu lamaie .Vad eu ce rezultate voi avea joi la cantar.
Teolinda nu as putea sa tin regimul ala caci eu sunt o carnivora.
Si oricum as muri numai cu 2 biscuiti,cafea nu beau niciodata...
Anca si
Andrei
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
country girl spune:
Danitin, pot sa te intreb ce plante contine tinctura aceea?
Sarumana.
mama Ilincai
ellej spune:
Ina, Dana, daca as tine cura voastra cred ca as ceda nervos in 2 zile!
Eu ma straduesc macar sa fiu cumpatata si sa-mi stapanesc inclinatia spre excese culinare.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
teolinda spune:
Hello!
Voi ati vrut sa stiti "secretul". Imi pare rau ca v-am dezamagit si vi se pare cam imposibila dieta pe care o tin eu
.
Biscuitii populari sunt pt ca dieta ati vazut ca e bazata mai mult pe proteine si fibre. Eu nu am gasit bisc populari cand am cautat ci mananc unii digestivi.
So.. azi am mancat 3biscuti si am baut cafeaua ( neaparat cu lapte... deci ma abat de la dieta
) si la pranz am papat friptura de vita facuta la cuptor.
V-am zis ca nu respect cantitatile ( doar in prima sapt am papat intocmai). Mere nu mananc ca nu-mi prea plac. Mananc mai mult mandarine si portocale. Uneori mai mananc si banana ( la ziua cu fructe si la ziua cu peste). Peste nu il fac la cuptor ci imi iau somon fume si il fac cu salata verde si albus de ou.
Mai improvizez si eu... dar incerc sa ma tin de ingredientele din dieta. Mai mananc si eu un ardei copt langa friptura etc..
In plus... in week-end mai calc in strachini... ca deh nu se poate sa nu ies si eu pe undeva... sau sa lipsesc de la petrecere. Si nici nu sunt genul sa ies in lume si sa mananc o frunza de salata.
De exemplu diminica am fost intr-o vizita si m-au servit cu mici si cartofi prajiti cu salata verde cu ridichii. Asa ca.. am mancat cartofii prajiti
cu salata si doar un mic
.
Eu ma simt f bine acum... pt ca mi-a trebuit 1 an sa-mi bag in cap ca trebuie sa imi schimb stilul de viata si obiceiurile alimentare.
Si ... cum v-am zis chiar nu simt ca mor de foame.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

acina spune:
Bravo tie Teolinda daca ti-ai schimbat modul de viata .
Oricum ai avut vointa sa tii regimul ala.
Intrebarea este daca incepi si manaci normal( nu mult dar mai mult decat e la regim)iti pastrezi grautatea dobandita?
Stii ca dupa parerea mea degeaba te chinui cu regimul, sa ajungi la kg propuse daca nu e si efect de durata .
Anca si
Andrei
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
teolinda spune:
Acina pai eu sper sa-mi fi intrat bine in cap ca nu trebuie sa mai fac abuzuri zilnice.
Evident ca daca voi manca de ex. ciorba la pranz si friptura cu salata seara nu ma voi ingrasa... dar daca voi manca prajituri zilnic cum obisnuiam sa fac
o sa ma fac iar Fulga.
Eu am mai tinut un "regim" ( imi place sa il numesc mai bine .. un nou stil de viata) fara dulciuri si grasimi in vara lui 2003. Am slabit atunci 10kg in 4 luni( aveam 65kg) si dupa ce am inceput sa manac normal si sa mai abuzez si de dulciuri aveam 67kg chiar si in martie 2005 cand am ramas insarcinata. Deci a fost OK mai ales ca nu am slabit ajutata de pastile.
Acum am slabit mai brusc dar si pt ca kg date jos pana acum le-am pus in aprox. 2 luni ( dupa ce am intrerupt alaptatul)
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

silvi_2005 spune:
Salutare tuturoa, eu sunt racita bocna si ma simt frau.Ieri am mancat de trei ori lapte
dimineta si seara mia pus niste musli cu fructe in el.
Azi am papat de dimineata tt late cu musli( f putin muscli ca nu prea imi plac) iar pela ora 17 am mancat niste salata din cartof fiert si un sos verde de spanac( de pe site-ul care vi l-am dat) si o treime de pastrav ca pe restul l-a mancat fiul meu
; deseara voi manca probabil un fruct sau voi bea o cana de lapte, sa vad cum ma simt de la medicamente. Pupici si spor la treaba tuturor. Am tinut si eu o dieta ca a Teolindei dar 2 saptamani, dieta Daneza, am dat jos vreo 5-6 kg dar am pus la loc 4 dupa ce am mancat normal, la organismul mue nu merge.Intra organismul in panica daca il infometez si apoi daca mananc chiar f putin ma ingras la loc.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Scuze pentru greselile de ortografie sunt chiar
de la raceala asta...
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Madachan spune:
Buna seara ,fetele!Primiti cu colindatul? La mine de 2 ore tot vin colindatorii..
In alta ordine de idei nu am fost cumintica deloc,dar de maine o sa incerc sa ma abtin.
Country girl,mi-am permis sa ma uit la pozele tale.Foarte frumusica fetita ta!Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Teolinda,cam drastic reginul tau.Ai avut ambitie de ai putut sa-l tii.
EDWARD
29.11.2004
poze->

Moira spune:
Buna fetelor,
M-am hotarat sa tin si eu un regim de dezintoxicare, desi va fi greu. Eu sunt "carnivora", daca nu mananc putina carne, parca a trecut ziua degeaba, de aceea mi se potrivesc de minune dietele bazate pe proteine. De aceea, zic ca imi va fi greu, insa cred ca va fi foarte util. Dupa o viata de bagat in mine tot felul de toxine, e timpul si pentru o pauza. Dupa sarbatori, sunt prima la dezintoxicare.
Azi am fost cumintica, am papat ce mi-am propus, plus o bombonica de la Mos Nicolae. Nu puteam sa il refuz.
Maine e zi de post, asa ca orezul si salata ma vor insoti toata ziua.
Va pup si sper ca Mos Nicolae sa va aduca tot ce va doriti!
Moira