Romanii din Marea Britanie (12)
Raspunsuri - Pagina 6
motanik spune:
Fete dragi, am intrat sa va urez sarbatori fericite si un an nou asa cum vi-l doriti voi, sanatate si distractie placuta!
Noi ar trebui sa plecam sambata la 5.20pm, sper din suflet sa decoleze avionul nostru, ati vazut ce zapaceala e si se anunta ceatza pt tot weekendul :(
Sper sa ajungem la timp pt Craciun in .ro, va pup, numai bine si ne vedem la anu'!
--------------------
Andra
ella_64 spune:
La Multi Ani! Multa sanatate si un an nou plin de bucurii si impliniri pentru toate prietenele virtuale din Marea Britanie.
Cu toate pregatirile de Craciun nu stiu cand veti mai avea timp sa accesati Forumul, asa incat este mai sigur sa fac urarile de acum .
Letitia1 spune:
Ella, iti spuneam in mesaj ca poate ai folosit alta denumire pentru burta de vaca. Se cheama TRIPE, orice macelar trebuie sa stie, chiar daca poate nu comercializeaza. Asa ca insista. Azi sper sa reusesc sa cumpar niste picioare de porc pentru racitura.
Motanik, Sarbatori Fericite si calatorie placuta, fara peripetii si fara ceata.
ella_64 spune:
quote:
Originally posted by Letitia1
Ella, iti spuneam in mesaj ca poate ai folosit alta denumire pentru burta de vaca. Se cheama TRIPE, orice macelar trebuie sa stie, chiar daca poate nu comercializeaza. Asa ca insista. Azi sper sa reusesc sa cumpar niste picioare de porc pentru racitura.
Motanik, Sarbatori Fericite si calatorie placuta, fara peripetii si fara ceata.
Exact "Tripe" le-am spus si eu, dar mi-au spus ca nu vand asa ceva, dupa care au facut niste comentarii pe care nu le voi posta. Nu m-am obosit sa le raspund, deoarece nici in Romania nu as fi raspuns la asa ceva. Nu este prima data cand ma intalnesc cu prostia omeneasca. Problema este ca sunt singurii macelari din oraselul asta si nu am unde cauta in alta parte. Nu are sens sa ma duc pana in Newcastle pentru burta.
Am luat deja picioarele pentru piftie. Le-am gasit la Morrisons.
Nu ma impac insa cu faina. Nu am gasit o faina suficient de fina pentru cozonac. Am cumparat sambata trecuta niste faina simpla, nu din aceea care creste singura si am facut un cozonac pe care l-am dus la biserica duminica, pentru "Nine lessons and Carols". Lor le-a placut dar mie nu mi s-a parut suficient de fin. Nu era ca acela pe care il faceam in tara, desi am folosit aceeasi reteta. Acum am luat o faina organica sa vad cum iese cozonacul cu ea. Daca stii cumva vreo marca de faina mai fina, spune-mi si mie te rog.
Spor la pregatirile pentru Craciun.
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by motanik
Fete dragi, am intrat sa va urez sarbatori fericite si un an nou asa cum vi-l doriti voi, sanatate si distractie placuta!
Noi ar trebui sa plecam sambata la 5.20pm, sper din suflet sa decoleze avionul nostru, ati vazut ce zapaceala e si se anunta ceatza pt tot weekendul :(
Sper sa ajungem la timp pt Craciun in .ro, va pup, numai bine si ne vedem la anu'!
--------------------
Andra
M-am intors de la Londra acum 2 ore, era nebunie pe Heathrow. Se pare ca am avut noroc, am zburat chiar la timp si fara intarzieri (in fine, 20 min - nesemnificativ).
Incredibile tarifele la taxi , 70 lire aeroport-hotel (undeva prin centrul Londrei), m-au socat . Cred ca sunt tarifele cele mai mari din Europa, am I right?
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
motanik spune:
Adina, am vazut la stiri ce nebunie e acolo, ma gandesc cu groaza la ziua de maine. Sunt putin mai linistita caci si ieri si azi zborul nostru a fost/este on time, asa ca sper si maine sa fie, desi sunt destule anulate.
Ai avut noroc, bine ca ai ajuns acasa.
Sarbatori fericite!
p.s. Daca ai mers cu black cab sunt tarife extraordinar de mari. Minicaburile insa sunt acceptabile, dar in perioada asta a anului maresc si ei tarifele.
--------------------
Andra
A_Iulia spune:
quote:
Originally posted by motanik
Adina, am vazut la stiri ce nebunie e acolo, ma gandesc cu groaza la ziua de maine. Sunt putin mai linistita caci si ieri si azi zborul nostru a fost/este on time, asa ca sper si maine sa fie, desi sunt destule anulate.
Ai avut noroc, bine ca ai ajuns acasa.
Sarbatori fericite!
p.s. Daca ai mers cu black cab sunt tarife extraordinar de mari. Minicaburile insa sunt acceptabile, dar in perioada asta a anului maresc si ei tarifele.
--------------------
Andra
Andra, am auzit ca inca sunt probleme pe Heathrow. Iti tin pumnii pentru maine! sper sa aveti noroc si sa veniti cu bine!
Adina + Olivia Karla 04.03.2004