Romanii din Marea Britanie (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Letitia noi am comandat asa: Connoisseur turkey, duck and chicken ballotine adik toate trei tipuri de carne facute rulada si umplute cu un amestec de carne de porc cu stafide, caise si pancetta si toata rulada e invelita in prosciutto apoi on the side un luxury vegetable slection pack (golden roast potatoes, creamy mash, honey roasted parsnips, braised red cabbage and a medley of green beans, baton carrots and brussels sprouts) si la desert tort chocolate and cheryy extravaganza.
Mie imi plac f mult mancarurile lor au produse bune si cand vreau ceva mai deosebit mai merg si iau de la ei sau pt petreceri ceva au chestii mai deosebite comparativ cu tesco sau asda sau sainsburys unde imi fac de obicei shoppingul.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Letitia, unde ai gasit burta de vaca? Eu aici in nord nu am vazut deloc asa ceva. Si tare ne-at place o ciorba de burta de Revelion !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

[redMadapentru cite persoane e comanda asta si cam cit a costat? Si de unde ai stiut ce sa comanzi. Pare fain tot ce ai comandat.
ella[/red]burta am gasit-o la o macelaria din piata. Dar am intrebat cind aduce(de obicei aduc in cantitati mici si se vinde)si ne-am dus dimineata si am luat-o. E deja fiarta, asa ca doar fierbi legumele, eventual dregi zeama si la sfirsit pui burta, ca daca o fierbi si pe ea iese prea moale.
Deci te duci in piata, trebuie sa fie si o macelarie, cit de mica si intreaba, ca s-ar putea sa se fi vindut si sa nu o vezi in galantar. Tot de acolo am luat si picioare de porc pentru racitura (n-aduc urechi din pacate)dar tot asa, aduc putine si trebuie sa "prinzi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Noi am cumandat rata dezosata, o garnitura de preparate din carne (care contine carnaciori, chiftelute si inca ceva, dar nu mai tin minte exact ce) si tortul ala de ciocolata si cirese (ca era mai mic -- ne-am uitat lung si la celalalt, dar era mult prea mare). Noi nu mancam prea mult si musafiri n-o sa avem decat la anul nou, respectiv pe baiatul cel mare al sotului care vine din Franta pt o saptamana -- dar cat o sa fie el aici o sa fim mai mult iesiti, asa ca multa mancare acasa nu ne trebuie. Legumele am zis ca facem noi un efort sa le pregatim ca ni s-au parut cam scumpe. De fapt, nimic nu e ieftin -- iar o mare parte din produse le au deja in magazine si parca sunt ceva mai ieftine decat in catalog (si se pot congela, asa ca daca n-ai apucat sa comanzi poti sa le achizitionezi direct, Letitia).

Comanda noastra costa vreo 40 pounds, am platit 20 depozitul si restul la preluare. Cataloagele de comanda le-au avut in magazine, dar si pe net (insa mie imi merge Adobe cam greu).

Barbatu-meu a fost super incantat de idee. Oricum o sa mai cumparam una-alta (peste, mai ales, care ne place mult amandurora) si sper sa fie vremea buna sa ne putem plimba.

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Buna!

As avea mare rugaminte daca ma puteti ajuta cu ceva linkuri de unde sa iau colinde de craciun in engleza... (imi trebuie si textul si melodia);

multumesc anticipat!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Letitia noi am dat 66,49 de lire pe toate alea si le-am comandat din catalog pe care l-am luat dela magzin, numai ca, cum a spus si Belle_vue multe le gasesti si la ei in magazin. Friptura zice serves 6-8, legumele 6, iar tortul 12.
Noi momentan nu stim ce musafiri o sa avem exact, dar am zis mai bine sa fie mai mult decat sa ma trezesc ca nu am cu ce servi oamenii.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belle_vue spune:

Porumbita, uite niste linkuri:

http://www.nurseryrhymes4u.com/

http://www.indianchild.com/nursery%20rhymes.htm

Mai cauta si tu pe net dupa "nursery rhymes". Succes!

Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)

Those who can't laugh at themselves leave the job to others

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Mada, Belle Vue, multumesc mult pentru informatii. Ma asteptam sa coste mult mai mult si daca ziceti ca sint si de calitate, merita cu virf si indesat. De-acu la Craciunul viitor, sau eventual de Revelion sa ma apuc sa comand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Letitia, multumesc pentru informatie. Am fost azi la macelarul pe care il avem aici si s-a uitat patrat la mine cand l-am intrebat de burta de vaca. Mi-a zis ca nu are. Vom astepta sa ajungem in Romania la anul ca sa mancam asa ceva.

Mergi la inceput